Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm çok kh ağırlıklı değilmi menün kan grubunu sormuştum soyledinmi

canım görmemişim çok giremedim siteye alışamadım daha kan grubum B rh +

kilom çok diye yüksek kaloriden başlattı ama menü öyle çok kabarık gelmedi bana telefondan atayım birazdan listemi de bi bakın normal gibi

Yok hayatım yaa bu hafta sonu yorucu gectı nedense ıkı cocuklu hayata alısmaya calısıyorummm
Ay benimkilerde çok yaramaz ... Daha dur ela buyusun etrafı karıştırmaya başlasın birde....
Menun güzel olmuş.... Ay sporun ondanda güzel kız o kadar çalışma kaç kslori yaktırıyor acaba...
Önce elanın sutu şekerim stres yapma sutun azalmasın anne sutunu marketten alamadığımıza göre kaptanımın dediği gibi -500 yeterli senin için....

Harikasin. Ben bu sabah erkenden çıktığım için tartilamadim malesef. Valla bu lahanayla çok süper verenleri duydum. Sende verirsin bence

Kaptanım sürekli wc sorunun olmasa sen 62 lerde bile olurdun...

Harikasin. Ben bu sabah erkenden çıktığım için tartilamadim malesef. Valla bu lahanayla çok süper verenleri duydum. Sende verirsin bence
inş canım yaa ağzın bal yesin
Kaptanım sürekli wc sorunun olmasa sen 62 lerde bile olurdun...
yaa nilgünüm benim bu kabızlığım başa bela güzel kg veriyom sonrasında bi takılıyo wc ye çıkamadıkça sinirden yiyorum ki belki baskı yapar çıkabilirim diye o da kg yapıyo
hedefim yılbaşına 65 bakalım becerebilecekmiyim

Ben o kabızlık sorununü kiraz sapı cayiyla çözdüm. Eğer o çözemezse eczaneden aldığım laksatifler ile 7 saat sonra anında wc desin.

Ya çok şükür benim öyle sürekli olmuyor arada ama çok zor seni duşunumiyorum ne dicem kaptanım bir kaç kişinin yazısını okudum ...
Sabahları sirkelli ballı su bu işe mucize diyolar kadının biri market sirkeleri kullanırken iyi bırakınca eski halime dınuyorum uzun suredir ev yapımı sirke kullandım çareyi buldum diyo.. Bıraksamda kabızlık olmuyor ev yapımı dirke kullanın diyor...
Ben yarın başlıcam sirkeli ballı suya...
Bakalım dedikleri kadar mucizemi...

Ben o kabızlık sorununü kiraz sapı cayiyla çözdüm. Eğer o çözemezse eczaneden aldığım laksatifler ile 7 saat sonra anında wc desin.
canım ilaca bağımlı kalmak hoşuma gitmiyor benim sıkıntım orda kiraz sapı kuru kayısı vs denemediğim şey kalmadı
ay nilgünüm denemedim mi sanıyon kaç sene önce denedim hem de hiç işe yaramadı o da maalesef
ben artık böyle yaşamaya alıştım

Ay kaptanım geçen ayça kaya anlattı artık bağırsak florası nakli yapılıyormuş sağlıklı kişinin hasta kişiye konuyormuşki bağırsaktaki sağlıklı mikroorganizma çoğalsın neler var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…