- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.621
İyide listen çok doyurucu canım listene uy yeter fazla bile bana göre ama kilona göre vermiştir sana iyi gelir inşallah...ben korunduğum için çörek otu yağı içemiyorum. ikinci sütü içmedim arada bıraktım siz öyle diyince ama 120 kalori çok düşük bi kalori yaaa proteinde içeriyor ne bileyim bana masum geldi yani.. arkadaş böyle ben 2000 kaloriyi nerden alacam
Kızlar ben dun tarçınlı karanfilli su içtim wc sorununa birebir soylemesi benden..ve iştah kesiyo çokda dikkat etmediğim halde -800 çıktım
Ne demek canım bulsam bende alıcam...ayy hadi yaa ilk defa duydum canım bi araştırayım internetten teşekkür ederimm
ben kipadan almıştım sanırım.. mıgros carrefour fılan varsa oralara da bak canım.. sokta denk gelmedım ben sanırımDoğuş çay şokda var acaba mistik çayda varmıdır...
Cuma dişçiye gitcem o zaman bakarım bugün kocama bal söyledim çayı bulamaz... Onu ben alayım yarın sirkeli ballı suya başlıcam bakalım... İnşallah mideme dokunmazda yapabilirim...
Ay bendim kankam gelmiş...:)
Migrosta var cnmMistik çayını nerden aldın... Ben bulamadım
helall ortimeeeKızlar ben dun tarçınlı karanfilli su içtim wc sorununa birebir soylemesi benden..ve iştah kesiyo çokda dikkat etmediğim halde -800 çıktım
1 tane patates yedim yağsız sebze demi nası gitmez anlamadım cnm en az 3 gün yapın diyo 1 gün daha yap eğer yarın sabahta gitmemiş olursa Dukana dön o daha iyi sana değilmi cnmhadi hayırlısı bakalım kaptanım, ben olduğum yerden bi yere gidemiyorum valla, dukanla da lahanayla da gitmedi benim
ilk gün 62,2 ile başladım, ertesi gün 61,9 bugün sabah 62,2 yine, hani gidicektigitmiyo, belki patates, bol meyve falan yedim ondan diyorum nilsub kocam 94,9 görmüş bugün, adam veriyo ben veremiyorum, sanırım benim idealim 62, gitmiyo yaa
kötü değil diyosun ama ben pek beğenmedim kaffaltını, hem kek, hem süt, hemde kakaolu, hemde şeker çarpı 2 almışsın, sana masum geliyo sanırım ama 3 aydır ağzıma kek vs tarzı unlu hamurişi koymadım ben
bence olur, tok tutuyo hem, psikolojik olarakta doymuş hissedersin.@w e n d yinatettimolacak peki dukan ekmeği olur mu ya ben diyetisyenin de sözünden çıkmak istemiyorum malzemem var dukan ekmeği yapsam olur mu? sadece sabah ve akşam ama öğlen yemekhanede esmer ekmek yerim
valla diyetisyenle kilo verene şaşıyom ben, kandırıyolar onlar ne diyimcanım ben diyetıme 90kusürle başlmamıştım. doğruca kestim ekmeği. sana şimdi ye diyemem.. ama dedıgın gıbı ılk baslarda yulaf kepeğıyle mınık pankekler yapıyodum. 1yk yulaf kepeğı 1 yumurta 1kasık kadar yoğurtla harc yapıyodum avuc ıcı buyklugunde olacak sekılde pısırıyodum. kahvaltı öğle yemegı fılan dagıtıyodum gun ıcıne onu yıyodum. ekmekler de cok geldı bana menun de ama bısey dıyemıcem sımdı dıyetısyen menusune.
1 tane patates yedim yağsız sebze demi nası gitmez anlamadım cnm en az 3 gün yapın diyo 1 gün daha yap eğer yarın sabahta gitmemiş olursa Dukana dön o daha iyi sana değilmi cnm
1 tane patates yedim yağsız sebze demi nası gitmez anlamadım cnm en az 3 gün yapın diyo 1 gün daha yap eğer yarın sabahta gitmemiş olursa Dukana dön o daha iyi sana değilmi cnm
Senin kan grubunda dükan diyetine uygunmuş simdi diyetisyen diyeti yapıyorsun sonuc almazsan deneyebilirsinŞokta yok canım ama Migrosta olabilir ben netten sipariş ettim
Ay yok kız ez beni ezz ne helali laf sok dur ne biçim ortisin diye kamçıla beni...Ben de yazayım kilomu
Cuma 69,8
Güncel 69,1
Fark 0,7 cok sukur ıyı gectı h.sonu darısı cumaya
helall ortimeee
Bi kere stres yapmıcan sütün düşmanı bence bu dönemde kilodan önce bebeği düşünmelisin ben senin 3 aylık anne olduğunu bilmiyordum keşke 6 aylık olana kadar diyet düşünmeseydin cnm sen şimdi yemene içemene bak önce bebiş.o kilolar sonrada gider ama süt gittimi gelmez bol su iç sebze meyve sakın kısma şimdi kızlar bana kızacak ama tatlı şeylerde ye arada sütlü tatlılar filan bence sütü arttırıyor benim öyleydi en azından :))Yok hayatım evdeydım cınnet haldeee
Cnm sen tiroidine kan değerlerine baktirdinmi bu kadar zorlaniyorsa belki sıkıntı vardır dukanda aç kalsanda gitmiyordu bi ara ebruda güzel verdim diyo esimde vermiş o devam etsin bari birde bu diyette iki uç veremeyiz sonra verende var lahana diyeti deneyimlerinde okumustumbence olur, tok tutuyo hem, psikolojik olarakta doymuş hissedersin.
valla diyetisyenle kilo verene şaşıyom ben, kandırıyolar onlar ne diyimtartıda artıdayım aa aferin 300 gr yağ gitmiş diyodu, çıldırıyodum
tamam canım, sabah bozuyodum ya hatrına 1 gün daha yapıcamsorun şu matildacım benim dukanla da gitmiyo şu 2-3 haftadır, napıcma bilmiyorum valla, vücut kilitledi kendini
O zaman kan tahliline ihtiyacın var ben bu senenin başında o kadar uğraşıp kilo veremiyordum kansızlık çıktı veremiyosan bi sorun vardır baktım cnmbence olur, tok tutuyo hem, psikolojik olarakta doymuş hissedersin.
valla diyetisyenle kilo verene şaşıyom ben, kandırıyolar onlar ne diyimtartıda artıdayım aa aferin 300 gr yağ gitmiş diyodu, çıldırıyodum
tamam canım, sabah bozuyodum ya hatrına 1 gün daha yapıcamsorun şu matildacım benim dukanla da gitmiyo şu 2-3 haftadır, napıcma bilmiyorum valla, vücut kilitledi kendini
Merhaba hanımlar, dünkü menümü yazayım hemencecik :)
Sabah; lahana çorba, yarım Bağdat hurması, yarım mandalina
Ara; armut
Öğle; lahana
Ara; 2 minik elma, 1 mandalina
Akşam; lahana, 1 kase nar
Su; 1,5 lt
Spor; 50 dk kadar tempolu yürüyüş
@morordekinatettimolacak nilsub @ebrusonmez
Sabah; lahana, salatalık, karnabahar
Ara; limonlu semizotu
Öğle; haşlanmış patates, bol baharat, yarım soğan, limon
Ara; 2 tabak lahana,karnabahar
Akşam; 1 kupa 9'lu çay
Su: 1,5 lt
Spor; 25+25 yürüyüş
@morordek @toplightinatettimolacak nilsub @ebrusonmez
Cnm sen tiroidine kan değerlerine baktirdinmi bu kadar zorlaniyorsa belki sıkıntı vardır dukanda aç kalsanda gitmiyordu bi ara ebruda güzel verdim diyo esimde vermiş o devam etsin bari birde bu diyette iki uç veremeyiz sonra verende var lahana diyeti deneyimlerinde okumustum
kız takdır edıyoz senı ıste..aaa deli midir nedir bu daAy yok kız ez beni ezz ne helali laf sok dur ne biçim ortisin diye kamçıla beni...
Kaptanım şaka falan ama ben senide gecmisim şimdi wendyi sollamaya gidiyorumAy yok kız ez beni ezz ne helali laf sok dur ne biçim ortisin diye kamçıla beni...
yağsız sebze salata 1 patates çorba yedimpatates dışında sebze yememiş miydin sen?? menümü tekrar yazayım sana bak bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?