Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyide listen çok doyurucu canım listene uy yeter fazla bile bana göre ama kilona göre vermiştir sana iyi gelir inşallah...

ben kipadan almıştım sanırım.. mıgros carrefour fılan varsa oralara da bak canım.. sokta denk gelmedım ben sanırım

Ben de yazayım kilomu
Cuma 69,8
Güncel 69,1
Fark 0,7 cok sukur ıyı gectı h.sonu darısı cumaya

Kızlar ben dun tarçınlı karanfilli su içtim wc sorununa birebir soylemesi benden..ve iştah kesiyo çokda dikkat etmediğim halde -800 çıktım
helall ortimeee

1 tane patates yedim yağsız sebze demi nası gitmez anlamadım cnm en az 3 gün yapın diyo 1 gün daha yap eğer yarın sabahta gitmemiş olursa Dukana dön o daha iyi sana değilmi cnm

@w e n d y inatettimolacak peki dukan ekmeği olur mu ya ben diyetisyenin de sözünden çıkmak istemiyorum malzemem var dukan ekmeği yapsam olur mu? sadece sabah ve akşam ama öğlen yemekhanede esmer ekmek yerim
bence olur, tok tutuyo hem, psikolojik olarakta doymuş hissedersin.
valla diyetisyenle kilo verene şaşıyom ben, kandırıyolar onlar ne diyim tartıda artıdayım aa aferin 300 gr yağ gitmiş diyodu, çıldırıyodum

1 tane patates yedim yağsız sebze demi nası gitmez anlamadım cnm en az 3 gün yapın diyo 1 gün daha yap eğer yarın sabahta gitmemiş olursa Dukana dön o daha iyi sana değilmi cnm

tamam canım, sabah bozuyodum ya hatrına 1 gün daha yapıcam sorun şu matildacım benim dukanla da gitmiyo şu 2-3 haftadır, napıcma bilmiyorum valla, vücut kilitledi kendini

patates dışında sebze yememiş miydin sen?? menümü tekrar yazayım sana bak bi

Şokta yok canım ama Migrosta olabilir ben netten sipariş ettim
Senin kan grubunda dükan diyetine uygunmuş simdi diyetisyen diyeti yapıyorsun sonuc almazsan deneyebilirsin
Öncelikle diyetindeki karbonhidrat miktarını azaltarak basla akşamları daha protein ağırlıklı beslenmeye çalış nişastalı sebzeleri daha az ye patates bezelye gibi ben uç ay yemedim patates geçen lahana diyetindeyken yedim bir saat sporunu yapamıyorsa menunde kısıtlamalara gidebilirsin
Bi kere çektim bisey olmaz diyenlere aldansaydim şimdi hala 90 li kilolardaydim

Yok hayatım evdeydım cınnet haldeee
Bi kere stres yapmıcan sütün düşmanı bence bu dönemde kilodan önce bebeği düşünmelisin ben senin 3 aylık anne olduğunu bilmiyordum keşke 6 aylık olana kadar diyet düşünmeseydin cnm sen şimdi yemene içemene bak önce bebiş.o kilolar sonrada gider ama süt gittimi gelmez bol su iç sebze meyve sakın kısma şimdi kızlar bana kızacak ama tatlı şeylerde ye arada sütlü tatlılar filan bence sütü arttırıyor benim öyleydi en azından :))

Cnm sen tiroidine kan değerlerine baktirdinmi bu kadar zorlaniyorsa belki sıkıntı vardır dukanda aç kalsanda gitmiyordu bi ara ebruda güzel verdim diyo esimde vermiş o devam etsin bari birde bu diyette iki uç veremeyiz sonra verende var lahana diyeti deneyimlerinde okumustum

O zaman kan tahliline ihtiyacın var ben bu senenin başında o kadar uğraşıp kilo veremiyordum kansızlık çıktı veremiyosan bi sorun vardır baktım cnm

matilda34 1. gün

matilda34 2. gün

canım sadece demirim düşük onun dışında insülin direnci tiroid vs hiç bişeyim de yok valla

Ay yok kız ez beni ezz ne helali laf sok dur ne biçim ortisin diye kamçıla beni...
kız takdır edıyoz senı ıste..aaa deli midir nedir bu da büyüğümsün ama kırmısın kafayı accık sanırım nilgünüm betus olsa benı övmeyın zaten dıye basardı yaygarayı.. hakkat nirde o.. betüüüşşş betüşümmm btlbetul fotografa mı vurdun kendını napıyon bacım mıllet sapık der bak oyle her gördugunun resmısını cekme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…