- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.581
wendy cim bakalım benim ne olacak bugün başlıyorum bakalım
Tartıldınmı kaçsın...
Eki Görüntüle 1911168
Ben bu diyeti uygulamayı düşünüyorum yaaa.. Yeni başladığım için yüksekten başlatması normal bence.. 1 ay sonraya kontrol yazdı.. Ozaman düşürecektir muhakkak.. Ben diyetisyenle bir iki pazarlık yaptım
Gece ara öğününde haftada iki kez 2 top sade dondurma yicembi de ballı süt içicem meyve yemicem. 1 çay kaşığı bal atabilirsin dedi.
Onun dışında yumurtanın tamamen dışlanmış olmasına ayar oldum çünkü ben hem hergün yumurta yerim hem de kolestrolüm yok gayet düşük yani alt sınıra yakın yani alt sınır 35 benim kolestrolüm 41 üst sınır 70. benim yumurtadan yana engellenecek bi durumum yok kusura da bakmasın kontrolde de söylicem hergün 2 yumurta yerdim 1'e düşürürüm en fazla yani
Arkidişler bi itirafHaftasonu beni kandırdılar pazartesi başlarsın dediler ben bugün başladım diyete Bugün de sabah kalkamadım esmer un karışımı ile yaptığım havuçlu tarçınlı cevizli kekten 1 dilim yanında da kakaolu süt (126 cal) yedim içtim iş yerinde kuşlukta meyve yemicem 1 kakaolu süt daha aldım onu içicem meyve de yok zaten yanımda öğle arası marketten alıcam. Sabah geç kaldım servisi de kaçırdım eşim kaldırmamış giderken beni ondan böyle oldu maalesef ama ben çok da kötü bi menü olduğunu sanmıyorum kahvaltı için
Yarın +2 gelırım deme sebebım de ev cok karısıktı hep gec yedım kahvaltıyı gec yaptım ara oğun yoktu su ıctıgımı hatırlamıyorum wc ye cıkamadım hep olumsuz gectııı ama cumaya toparlarımmm kg mu koruma hedefımı tutturcam merak etmeyınn hırslıyım onda sorun yok @Pdr93 ancak sutum de sankı azaldı gıbı belkı streslıyım ondandırr o yuzden hızlı vermeyı yavaslatmam gerekk sut cok önemlı anneler bılırrr kesılır dıye strese gırdım ve haftasonu boyu da azdıagladımmm hattaaa neden bu kuzucummmm yoksa ıddıa edıyorum bırıncı olurum sartlar uygun olsa dogru mu sahnurummm @toplight
Hoş geldin goruşemedik bu ara oğluşumla uğraştım azcık...Eki Görüntüle 1911168
Ben bu diyeti uygulamayı düşünüyorum yaaa.. Yeni başladığım için yüksekten başlatması normal bence.. 1 ay sonraya kontrol yazdı.. Ozaman düşürecektir muhakkak.. Ben diyetisyenle bir iki pazarlık yaptım
Gece ara öğününde haftada iki kez 2 top sade dondurma yicembi de ballı süt içicem meyve yemicem. 1 çay kaşığı bal atabilirsin dedi.
Onun dışında yumurtanın tamamen dışlanmış olmasına ayar oldum çünkü ben hem hergün yumurta yerim hem de kolestrolüm yok gayet düşük yani alt sınıra yakın yani alt sınır 35 benim kolestrolüm 41 üst sınır 70. benim yumurtadan yana engellenecek bi durumum yok kusura da bakmasın kontrolde de söylicem hergün 2 yumurta yerdim 1'e düşürürüm en fazla yani
Arkidişler bi itirafHaftasonu beni kandırdılar pazartesi başlarsın dediler ben bugün başladım diyete Bugün de sabah kalkamadım esmer un karışımı ile yaptığım havuçlu tarçınlı cevizli kekten 1 dilim yanında da kakaolu süt (126 cal) yedim içtim iş yerinde kuşlukta meyve yemicem 1 kakaolu süt daha aldım onu içicem meyve de yok zaten yanımda öğle arası marketten alıcam. Sabah geç kaldım servisi de kaçırdım eşim kaldırmamış giderken beni ondan böyle oldu maalesef ama ben çok da kötü bi menü olduğunu sanmıyorum kahvaltı için
Ya sorma lahanada verdiremediysr bilemedim canım... Dediğin gibi hucreler 62'ye takılmış olabilir...hadi hayırlısı bakalım kaptanım, ben olduğum yerden bi yere gidemiyorum valla, dukanla da lahanayla da gitmedi benim
ilk gün 62,2 ile başladım, ertesi gün 61,9 bugün sabah 62,2 yine, hani gidicektigitmiyo, belki patates, bol meyve falan yedim ondan diyorum nilsub kocam 94,9 görmüş bugün, adam veriyo ben veremiyorum, sanırım benim idealim 62, gitmiyo yaa
kötü değil diyosun ama ben pek beğenmedim kaffaltını, hem kek, hem süt, hemde kakaolu, hemde şeker çarpı 2 almışsın, sana masum geliyo sanırım ama 3 aydır ağzıma kek vs tarzı unlu hamurişi koymadım ben
kapuskayı da çok severim üstüne limon sıkıp yemeyi yapabilirim aslında öyle bişeyKapuska yemeğini yap oda güzel olur kıymalı falan dolmasi içinden dolayı istediğin sonucu vermeyebilir bu hafta yine lahana diyeti yapanlar var cnm
İzmir olabilir de baklavayı antepte tantuni mersinde çiğ böreği Eskişehirde yemek lazım gel biz senle çiğ borekte buluşalım en yakın orası haftasonuna bi koşu gider geliriz olmamı
Yavvvv millet 8 saattır ne kokorec bıraktı ne kımru ne cıborek emzıklı bu kadın dıyen yok hamıle var dıyen yokkkk ama bız bır franbuazlı pasta dıyelım hemı de parmak kalın kalınlıgında ya bırakın allasennnnn
@toplight kaptanım bende yeme kültürü nasıl oluştu
Gittiğim şehirler
Kayseri Nevşehir Niğde Konya karaman mersin adana Antalya Muğla aydın İzmir Manisa İstanbul Eskişehir Trabzon Rize bayburt Erzurum Diyarbakır Çankırı tokat Yozgat Ankara ama hala gidemedigim ne çok yer var
kötü değil diyosun ama ben pek beğenmedim kaffaltını, hem kek, hem süt, hemde kakaolu, hemde şeker çarpı 2 almışsın, sana masum geliyo sanırım ama 3 aydır ağzıma kek vs tarzı unlu hamurişi koymadım ben
Hoş geldin goruşemedik bu ara oğluşumla uğraştım azcık...
Kızın nasıl..
Listen sabaha çok az bir kere ...
Ay seninle bende bahane çok tatlım...kekle meyveli sut hiçte masum değil...
Aynen oyle arkadasım sut cıdden önemlı bu haftadan ıtıbaren mınık kayıplarla devam edecegımm dedıgıne benzer mıstık cay var ondan ıcıyorum ben de...Ağlama bebegimmm. Şuan zaten bence senin hedefin kilo vermekten ziyade olabildiğince az kilo alarak, sağlıklı beslenerek bu dönemi atlatmak. Şaka yaptım ben. Ama malesef ülkemizde kadınlarımız sütüm kesilmesin diye 30 35 kilo alıyor hamilelikte, ardından ciddi lohusa depresyonlari gelisiyor. Benim sana tavsiyem bir diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenip, hem bebeğe hem sana iyi gelen yiyecekleri keşfetmen, benim arkadaşım süt için bol bol chai latte içerdi. Dışarıda içmene gerek yok. Kaynamış ve kopurmus süte, çok az ılık çay ekliyorsun. Bol tarçın, zencefil, zerdecal, yeni bahar. Hatta sen kıyılmış fındık ve ceviz de ekleyebilirsin. Sütüm fışkırıyor bunu içince derdi.
Tamam canım haklısınnnn aynen dedıgın gıbı yapacagımmKız ne çeliği ne iradesi şuan sana çok kızdı hatta küstüm şuan dusunecegin tek şey elayi emzirmek daha 3. Ayında 1.5kg verecek kadar az yiyosun şimdi suda icmeyince sütte azaldı tabii şimdi bırak +2 telafisini de bu hafta bolbol yeşillik ye ayran ve su iç bolbol sadece akşamları dikkat et yeter
Yok hayatım evdeydım cınnet haldeee
Bugün çok uyumuşum ya sanki hala uyuyasım var.
Iyi geceler aysenilcim
Senin kilom iyide esin azcik fazlaymis bu aradabenimkide 91
breh breh brehh eniştenin maşallahı var wendycımm ıyı bakmıssın gercektenbenım hayırsız vak vak yarım 68 oluyo en fazla. 170 boyu var. bı masaya oturtsak bakıp beslıcem ben de artık
kız aysenıl nerden cıktı.. bız bu hatunun adını bılmıyoz ustune bahısler acıldı ya
Biliyom solemedgi icin ben kendm ona en cok aysenili yakistrdim bundan sonra adi aysenil
ben üstünü gececek kadar koymuştum orda hata yapmışım
Ben de acaba sana mi soyledi ismini dediydim de sen takmissin meger
ay aklıma geldikçe bende gülüom, o kadar eti tavuğu yedim adama lahana yediriom şimdi işte, zamanında etleri ekmekle yerken düşüncekti onuenişte haklı
niye ayşenil diyon kız kıza
Ayy akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler.. ben cubuk tarcın atayım damacanaya 4-5 tane, hatta bı sıseye yarın karanfıl de atıp bakıym oyle nasıl oluyo.. bunlara da ben tarcınlı ıcıyom suyumu siz sevmezsiniz almayın bosuna dökülüp ziyan olmasın diyimmm
Ay öle mi yapayım yaa, Allahtan @keremcemim i seçmemişim, hatun kaç kez söyletirdi bana
Hee ya bende mezun olcam icime dert olmasn bi aysenil vardi takimda derim en azindan
Kz o zaman bi akıl daha diyiverin bana bakem.. bu yenı gelen bebelerden birinin aldığı nefes bile yalan..öyle böyle değil. cektım ipini gercı yüzüne bakmıyom bi iş de bilmiyo bişey de anlatmıyom dolanıyo işi düşünce tatlıs tatlıs.. ama acayip sinirlerimi geriyo.. buna bişey yapasım var ama henuz kayda deger bısey gelmedı aklıma.. soğuk savaş başlattım sadece
Bende Robocop izliyorum o yüzden gelmedim benim sporlarida o Robocop yapsın ne var
Yarın kesın +2 gelecegımmmm ama emınım cumaya toparlarım bu hafta hedefım kılomu korumak zatennnnn
Yarın +2 gelırım deme sebebım de ev cok karısıktı hep gec yedım kahvaltıyı gec yaptım ara oğun yoktu su ıctıgımı hatırlamıyorum wc ye cıkamadım hep olumsuz gectııı ama cumaya toparlarımmm kg mu koruma hedefımı tutturcam merak etmeyınn hırslıyım onda sorun yok @Pdr93 ancak sutum de sankı azaldı gıbı belkı streslıyım ondandırr o yuzden hızlı vermeyı yavaslatmam gerekk sut cok önemlı anneler bılırrr kesılır dıye strese gırdım ve haftasonu boyu da azdıagladımmm hattaaa neden bu kuzucummmm yoksa ıddıa edıyorum bırıncı olurum sartlar uygun olsa dogru mu sahnurummm @toplight
kızz, horoz eti nasıl ki? farklı mı tavuktan, anam hiç yemedim yaMenüm
Sabah 1 yumurta dukan krep 2 dilim lıght peynir
Akşam horoz eti haşlanmış fırınlanmış 1 bardak ayran
Gece az kahveli sütlü mistik çay
Spor 60 dk yürüyüş
Su 2.5
yaa kızlar çorbam cıvık olmuş ama acaip kezzetli yaa
2. kaseye başladım bol acı ve limonla muhteşem
Mistik çayını nerden aldın... Ben bulamadım
Ya sorma lahanada verdiremediysr bilemedim canım... Dediğin gibi hucreler 62'ye takılmış olabilir...
unun esmeri beyazı yok, kesiceksin, senin bence önce karbonhidrattan vazgeçmen lazım, öle 2 dilim 2 dilim ekmeklerde çok bence, tombik anne olmak istemiyoruz bizama ama kek esmer unlugene de mi kötü
haftasonu diyetin d'si yokhaftasonu menümü de yazayım
cumartesi
sabah 1 kase special k ve şekeriz sütsüz kahve
öğlen 11 buçuk gibi 4 kaşık pirinç pilavı ve biber turşusu
kuaföre falan gittim markete gittim yemek geç kaldı oyüzden
saat 6 gibi fırında balık yanında pişirdiğim patateslerden de yedim biraz
sabah işe gelirken 35 dk yürüdüm
kuaför market giderken 30 dk yürüdüm
su 2.5 litre kadar
pazar
saat 11 gibi avuç içi kadar karışık tost ve örgü peyniri
ara sütle yapılmış şekersiz kahve
saat 3 gibi yarım ekmek kokoreç ve 6 tane midye dolma şalgamla birlikte
ara şekersiz sütle yapılmış kahve
akşam film izlerken 2 avuç antep fıstığı yedim gene
1 fincan yeşilçay
çarşıda 45 dk kadar yürüdüm
su azdı 1.5 litre kadar
Bugün çok uyumuşum ya sanki hala uyuyasım var.
Ama güzel eksiler gordum
Yok hayatım evdeydım cınnet haldeee
Ben yapıcam bugün.. Kapuska..günaydın canlarr
kapuskayı da çok severim üstüne limon sıkıp yemeyi yapabilirim aslında öyle bişey
Artık bugunu hafif tut..ama ama kek esmer unlugene de mi kötü
valla yaa herşeye bir bahane ben de bu huyumu hiç sevmiyorumaslında her sabah kalkıp kahvaltımı ederim ama uyanamadım işte bu sabah
Çokda yurumuşsun nasıl artı çıktı..haftasonu menümü de yazayım
cumartesi
sabah 1 kase special k ve şekeriz sütsüz kahve
öğlen 11 buçuk gibi 4 kaşık pirinç pilavı ve biber turşusu
kuaföre falan gittim markete gittim yemek geç kaldı oyüzden
saat 6 gibi fırında balık yanında pişirdiğim patateslerden de yedim biraz
sabah işe gelirken 35 dk yürüdüm
kuaför market giderken 30 dk yürüdüm
su 2.5 litre kadar
pazar
saat 11 gibi avuç içi kadar karışık tost ve örgü peyniri
ara sütle yapılmış şekersiz kahve
saat 3 gibi yarım ekmek kokoreç ve 6 tane midye dolma şalgamla birlikte
ara şekersiz sütle yapılmış kahve
akşam film izlerken 2 avuç antep fıstığı yedim gene
1 fincan yeşilçay
çarşıda 45 dk kadar yürüdüm
su azdı 1.5 litre kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?