- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.661
Iyı aksamlar sekerımmmmmiyi akşamlar serveycim, günün nasıl geçti şekerim
Amin inşallah şimdi kafayı diyete değil spora taktimSorma kız senin önünde duran taş olur taşşşş...
Şaka bir yana çok seviniyorum senin adına sendeki azimden banada versin rabbim...:)
Ya kızlar bakın çok araştırdım ben sizde bakın sute zencefil koymak yağ depolarını çozup yakıyormuş... Tarçınlı zencefil sutu çok iyi diyorlar...birde zencefil sutun yaptığı şişkinlik mide bulantısı gibi yan etkileri o luyormuş...
banada zencefil acı geliyor ya yoğurda katıp yiyodum bi ara ama acı bişey sütle birlikte düşünemiyorumtaze zencefil çok acıydı yaa, toz mu taze mi koyucaz içine?? laktozsuz süt alayım diyorum, süt sınırlı ya bizde
Ben toz koyuyorum...canım yanlış yazmışım...taze zencefil çok acıydı yaa, toz mu taze mi koyucaz içine?? laktozsuz süt alayım diyorum, süt sınırlı ya bizde
Ay yok hiç yapmadım ya ondan..:) sutle yumurtayı bağdaştıramıyorum nedenseOkadar sutle tarif aldın denesene yumurtayı yağdan vazgecemiyorsan sen
Yağda yumurtanın aynısı tek farkı yağ tadı yok farklı bisey değilAy yok hiç yapmadım ya ondan..:) sutle yumurtayı bağdaştıramıyorum nedense
Beğenirsin inşallah kaç paraya aldın canım...ben internetten sipariş ettim şimdi 2 kutu doğuş marka bakalım merakla bekliyorumm
cidden şalgam ödem mi yapıyor ördekçimm ya tühh bilseydim ayran içerdim kokoreçi saat 3 e doğru yediğim için çok etkilemedi sanırım en çok bi gün önce yemek geç saate kaldı ve dün akşam antep fıstığı yedim oyüzden artı geldim cumaya kadar telefi edicem inşallah
Hiçde acı olmadı kız azcık attım o kadar çok değil...çokda güzel oldu...banada zencefil acı geliyor ya yoğurda katıp yiyodum bi ara ama acı bişey sütle birlikte düşünemiyorum
Ay hep güzel şeylere takıyon bacım sende...:)Amin inşallah şimdi kafayı diyete değil spora taktim
Dukana uymasada guzel olmus menunde sporundaMirabaaa. Benim bugünkü menum olanaklardan dolayı pek dukan olmadı ama yine de yazayım.
Sabah: 1 wasa, 1 tatlı kaşığı labne, 1 kahve sade
Ogle: 4 kaşık sebze yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, ayran
Aksam: 5 kaşık yeşil fasulye, az tursu
Pazar gününü olabildiğince hasarsız kapadığım için pek mesudum
Su: 2 lt Spor: 13 saat basketbol antrenörlugü spor sayiliyorsa yaptım. ( Minik gruplarda bir hareketi 40 defa gösterdiğim için onlardan çok yoruluyorum.)
KumraL_KrakeR toz-pembe nilsub medusa38 @morordek Günüm böyleydi
Yesilligini arttir biraz sut yogurt yumrta sofrandan eksik olmasn zayiflamandan obemli senin cocuguna verdigin sut cokta zorlama kendiniYarın +2 gelırım deme sebebım de ev cok karısıktı hep gec yedım kahvaltıyı gec yaptım ara oğun yoktu su ıctıgımı hatırlamıyorum wc ye cıkamadım hep olumsuz gectııı ama cumaya toparlarımmm kg mu koruma hedefımı tutturcam merak etmeyınn hırslıyım onda sorun yok @Pdr93 ancak sutum de sankı azaldı gıbı belkı streslıyım ondandırr o yuzden hızlı vermeyı yavaslatmam gerekk sut cok önemlı anneler bılırrr kesılır dıye strese gırdım ve haftasonu boyu da azdıagladımmm hattaaa neden bu kuzucummmm yoksa ıddıa edıyorum bırıncı olurum sartlar uygun olsa dogru mu sahnurummm @toplight
Cok az yemissin kizMenüm
Sabah 1 yumurta dukan krep 2 dilim lıght peynir
Akşam horoz eti haşlanmış fırınlanmış 1 bardak ayran
Gece az kahveli sütlü mistik çay
Spor 60 dk yürüyüş
Su 2.5
Denemek lazım... Canım sana çok imreniyorum zaten...Yağda yumurtanın aynısı tek farkı yağ tadı yok farklı bisey değil
Hadi git gel..iyi oturmalar sizede sende kaçamak yapma misafirlikte...Tunaydin canlar bu sabah tartildm sabit ciktim cok sukur
Gecmise bakamiycam arkadsa gitcz oturmaya aksam gelince bakarim kacamaksiz bir hafta dilerim herkeze
Bu akşam süper ay olucakmış kızlar ay dünyaya çok yakınlaşıcakmış...
Walla bi başlıyorum yapmaya sonra bi bakmistim programda olmayanlara gecmisim dün mesela bayag bir pilates bandıyla çalıştım hem kol hem göğüs hem karın yani kollarında hissettim sonunda agriyiAy hep güzel şeylere takıyon bacım sende...:)
İmrenme yaptığımı yap bence tez vakitte zayiflarsinDenemek lazım... Canım sana çok imreniyorum zaten...
Yemliha barajına git orada deniz gibiarkadaşım da söyledi az önce, merak ettim akşam bakayım, denizde yok ki, olaydı romantizm yapardık az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?