- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.041
Aysenilcimvee doktorumla görüştüm, demirim haliyle hala düşük, ilacını 2 ay daha içmeye devam et dedi. diğer vitaminlerim yükselmiş ama elevit saolsun, hala tavsiye ediyorum gidin eczaneden elevit alın için, denedim oluyo
asıl sıkıntı kolestrolde, bekliyodum zaten. kolestrolüm ve LDL'm (kötü kolestrol diye geçiyo) yüksek, doktorum diyet mi yapsan dedi koptum orda
napsam bilemedim, sanırım dukana dönmiceem bi süre, azıcık sebzeli besleneyim bari hayvansal gıdalardan uzak.
oo betusum yoklugundan anliyoz hemen
bim in kazandibi de guzel seviyom ama su an tatli bisey resmen midemi bulandiriyo allahim basima tas mi dustu tatli midemi bulandiriyo hemde regli iken
hadi kolay gele tatlim
sen gecen haftada sabityin 100 gr da olsa eksi bekliyom senden haberin ola
canim dikkat et o zaman lahanadan sonra kalori sayarak devam et tatlim biraz yavas gider ama saglik bu sakaya gelmez
Ayy ne gzel aciklamissin bi hafta kacamk yapiorum bi hafta sonu tutuyorun kendimi ama kilom fazla oldgu icin gidiyo az olsa gtmez kalir yapisir yakama
Cok tesekkur ederim canim hepimiz oleyiz
Aynen canim insallah hedefimi tutturim baska bsey istemiyorum
aaa sendemi biraktin dukani ay bayilazammmmdukan yuzundenmi acaba kolestroln artti canim acaba bendede ckarmi ya bende korktum smdi ama ben brakmak istemiyorum yaa nese yumurtayi braz azaltsam iyi olcak galiba
oo betusum yoklugundan anliyoz hemen
bim in kazandibi de guzel seviyom ama su an tatli bisey resmen midemi bulandiriyo allahim basima tas mi dustu tatli midemi bulandiriyo hemde regli iken
hadi kolay gele tatlim
sen gecen haftada sabityin 100 gr da olsa eksi bekliyom senden haberin ola
canim dikkat et o zaman lahanadan sonra kalori sayarak devam et tatlim biraz yavas gider ama saglik bu sakaya gelmez
Aysenilcimdemir ilacları bende muthis istah acıp kilo yapardı, sende de öyle yapıyor olmasın?? Yani veremiyosun ya acaba sebebi ilaç mı ki?
Hmm ben yaptrmadm keske en basta yaptrsaydm nese gecti artik ama ben cok et yemiyrum tavukla besleniyorum yakinda gidaklayip yumurtlamaya baslarimKız senin mi kilon fazla? Hayret bişisin ha, dukan öncesi kan vermiştim bişi yoktu o zaman, hepsi normal değerindeydi, o kadar hayvansal gıdaya normal diye düşünüyorum, hayatımın etini yedim valla :) Betül'ün dediği gibi çatala ineği taktım yedim anacım :) kız etler yağlı değildi aslında, yumurta da aklandıydı en son kolestrol yapmıyo diye ama birleşince oldu demek ki :)
Bi hafta daha lahana yada o tarz bişey yapayım azıcık dikkat be akşamı erken kapatmayla falan halledeyim diyorum kaptanım.
Kuzucum öle bi iştah açma durumu olmadı bende ya, gerçi açtıysa bile proteinciydim malum, protein Yedim oturdum sanırım :)
Geçmiş olsun cnm ilaçlarını ihmal etme benimde 2 aydı düzenli içmedim 4 ayda anca toparlandı ama şimdi kilo veriyorum ya unuttum gitti :)inşallah olmaz bidahavee doktorumla görüştüm, demirim haliyle hala düşük, ilacını 2 ay daha içmeye devam et dedi. diğer vitaminlerim yükselmiş ama elevit saolsun, hala tavsiye ediyorum gidin eczaneden elevit alın için, denedim oluyo
asıl sıkıntı kolestrolde, bekliyodum zaten. kolestrolüm ve LDL'm (kötü kolestrol diye geçiyo) yüksek, doktorum diyet mi yapsan dedi koptum orda
napsam bilemedim, sanırım dukana dönmiceem bi süre, azıcık sebzeli besleneyim bari hayvansal gıdalardan uzak.
İçmiyomuşki bende de yaptı 5 kilo aldım 2 ayda ama demirim düzelince eskiye düştüm :)önce sağlık içmeden önce gram oynamıyordu cnmAysenilcimdemir ilacları bende muthis istah acıp kilo yapardı, sende de öyle yapıyor olmasın?? Yani veremiyosun ya acaba sebebi ilaç mı ki?
ay bir türlü alamadım kız.. afiyet olsun sana...Superrr tadı doğusun mıstık cayı sallama cay yanı sutle yapılıyor sahlep tarzı bıseyyyy
aboooo hayalimin tatlısı çok severim...eheee geldi vasfiye....2 pikolata birden yedim :)))) birde tavuk göğsü....
kız hiç yemedim biliyorum görüyodum ama hazır tatlı almıyorum ben tadı güzelmi...BİM e tirileçe gelmişşş1,85 fiyatıdaa almamak için zor tuttum kendimi ya
anacım o duyguları bizde çekiyoz paylaşıp 2 katına çıkarmaya gerek varmı...duygularımı sizinle paylaşayım dedim sizde görün benim neler çektiğimi anlayın istedim
ay sorma gözlerimiz yollarda kız yarın lahana yapıcam gelde beraber yapalım...Daha dün gece geldim kaptanım. Gorumcem de benle geldi 1 hafta kalacak bizde. Hamile kendisi degisiklik istedi.
kg azcık artı var ama uçuk değil öyle. Bu hafta da sabit gelirim sonra eksiler inerim tahminim.
ama bugun arkadasa gittim her gören daha da zayiflamişsin dedi. Galiba kiyafetten olsun bu da motivasyon oldu bana. Iyi geldu
ay diyet yapayım bari deseydin....vee doktorumla görüştüm, demirim haliyle hala düşük, ilacını 2 ay daha içmeye devam et dedi. diğer vitaminlerim yükselmiş ama elevit saolsun, hala tavsiye ediyorum gidin eczaneden elevit alın için, denedim oluyo
ya bencede olabilir çok fena iştah açıyor vitaminler o yüzden kullanmadım zaten iştahım açık daha fazla açmaya gerek yok...Aysenilcimdemir ilacları bende muthis istah acıp kilo yapardı, sende de öyle yapıyor olmasın?? Yani veremiyosun ya acaba sebebi ilaç mı ki?
ay hazır da yenir dediğin gibi ızgara türü salata ayran süper olur...Valla çok kötü ama içtim maalesef
Bu arada çıkmadan şunu belertiyim benim türlü işi yattı akşama.. Bi avm de olucam tavuklu salata + ayran yerim ya da ızgara bişeyler bozmayacağım kesin ama
benim vucudumda bir ayarsızlık var o zaman herşeyi istiyoBenim kaçamakların da sebebi belli oldu bakın, vücudun iyi yağa ihtiyacı varmış boşuna yememişim bademi, cevizi, fındığı :) aslında kaçamak yapmanın bi sebebi var bilsek, aynı aşerme gibi, vücudun ihtiyacı var ki dayanamıyoruz, yoksa iradeler malum..
benimde 60 bile razıyım bacım 18 kilo fazlam var..... ay ne çok dimi...Hmm ben yaptrmadm keske en basta yaptrsaydm nese gecti artik ama ben cok et yemiyrum tavukla besleniyorum yakinda gidaklayip yumurtlamaya baslarimcanim tabi fazla kilom var 55 kilo olmak istyorum tbi dukan 58 dyo ama 55 grimde kilo almak kolay yani 14 .6 kilo fazlam var suan
canım şimdi lahanayı bende yarın yapıcam yarın pazar var burda meyve olarak ne lazım ona göre alayım bende.. muz elma başkada extra bişey lazım mı yoksa bulamam bir daha çarşambaya kadar...Kızlar napıyonuz bakem bugün çok yoruldum bütün gün dışarlardaydım
Lahanacılar bizde yarın ayşeyle lahana çorbası yapıyoz ama 1 günlük hızlandırılmış
Menüne yorumumkızlar menüminatettimolacak
06.00 sabah sirkeli ballı su
08.00 kahvaltı 2 yumurtadan peynirli omlet 5 yeşil zeytin bol şekersiz çay
11.00 sade maden suyu avuç içi kadar fıstık
14.00 1 kase pul biberli zencefilli limonlu yoğurt
16.00 bir kaç çatal ciğer 4 yk et sote 3 yk yoğurt turp
18.00 1 fincen sütlü tarçınlı zencefilli kahve
2 lt su
40 dk yürüyüş
mandalina,greyfurt,armut,ayva kış meyvesı ne varsa al tatlım ne seviyosan.. ama en az 3tane muz kesın al 4.gün muz süt var çünkücanım şimdi lahanayı bende yarın yapıcam yarın pazar var burda meyve olarak ne lazım ona göre alayım bende.. muz elma başkada extra bişey lazım mı yoksa bulamam bir daha çarşambaya kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?