Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

seninki benimkindede süper ortim benimki azcık yoğun oldu galiba regl olamadım çok feci yaaa ben regli zamanı sadece tatlı istemiyorum ekşi acı turşu hepsini istiyom....

didemcim senin boyun kaçtı tatlım sen dukan amcadan bile daha zayıf istiyon dukan 58 dediyse bence 60 bile yeter sana
Kızlar napıyonuz bakem bugün çok yoruldum bütün gün dışarlardaydım
Lahanacılar bizde yarın ayşeyle lahana çorbası yapıyoz ama 1 günlük hızlandırılmış
oo kolay gelsin valla bugün 800 gr gitti mutlu oldum bakalım yarın ne kadar gidecek hevesle yarını bekliyom sen 2. gün daha çok gider demiştin ben 3. günü de yapıp 4. gün muz süt yada yoğurt yerine acaba proteine mi geçsem
triliçeyi ben bi kere evde denedim hazır aldığımızdan daha güzel olmuştuı tatlım

Kuzucum öle bi iştah açma durumu olmadı bende ya, gerçi açtıysa bile proteinciydim malum, protein Yedim oturdum sanırım :)
Ya benim muthis istahimi açıyor demir ilaçları. İlk kez universitedeyken kullanmıştım hep 58-59 olan ben 60 kusurlara çıktım birkac ayda. Sonra bırakınca vermistim biraz da spora ağırlık vererek. Sonrasinda gene ara ara kullandım, yemek yedikten kisa sure sonra acıktıgımı fark etmistim
İçmiyomuşki bende de yaptı 5 kilo aldım 2 ayda ama demirim düzelince eskiye düştüm :)önce sağlık içmeden önce gram oynamıyordu cnm
Valla bende de tam tersi ilac kullanırken aliyorum, bırakınca veriyorum :)

Valla kaptancım ben 4. günden sonra pek uyamadım misafirim vardı yatılı ama muz süt gününde çok acıktım istersen atla sana kalmış

Bugünkü menüm
Sabah öğle
İceberg salata bir havuç domates bol limonlu
Ara
Cay
Akşam 16:30
Karnabahar bir dal brokoli haşlama
Sarmisakli bi küçük kaese yoğurt
19:00
Meyve salata Ankara armutu bir kırmızı elma mandalina yarım ayva dogradim iki kişi yedik eşimle
Su 2 litre
Spor bir saat yuruyus pazardan 10kg tasidim

60 mekik 1 dak plank
Pilates topu banti ile üst bölge hareketleri 45 dakika
toplight nilsub inatettimolacak morordek

kaptanım manda sütü falan gerekiyormuş orjinal tarifte o yüzden yapmaya kalkışmadım ben yemedim de... ama yersem eminim çok severim...

menünde sporunda güzel canım.. her zamanki gibi...

Ay ördekcim allahtan açmıyor, ilacım değişti inşallah bu da açmamaya devam eder :)

Saol cnm bugün sebze günü kacanagim yoğurt ama ben illa her gün yemeliyim bide brokoli falan yogurtsuz yenmiyo
Senin menude güzel bol proteinli
ay dimi bencede haş. sebze yoğurtsuz yenmiyor...
evet canım haklısın olsun geç olsun güç olmasın tatlım...
Sabah 10.30

Sucuklu yumurta
salatalık
domates
peynir
3 zeytin

Ara 16.00
1 minik mandalina
1 dilim elma
yarım trabzon hurma

Aksam 17.30
palamut
salata

şu 2 lt.

nilsub @inatettimolacak medusa38 morordek
oooo misafirin olmasına rağmen çok iyi canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…