Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

medusa38 medusa38 senin kara bugday salatan vardi onu normal bugdayla yapamiyor muyuz benim evde asure icin aldigim bugday vardı onu degerlendirsem dedim simdi
Kaptanım aşurelik buğdayın salatası da süper olur haşlayıp suzun
İçine yeşil soğan marul gibi sevdiğiniz yeşillikler limon koyun birde ceviz üzerine oh Miss :-)

Mas fasulye nası tadı güzelmi cnm kolay pişiyomu
canım çorbası ve böreğide çok güzel olur
Evet ya canim cekti salatayi cok severim bir de bol ekşili olacak :kk77:

Yurumek yetmemis bir de spor aletleriyle calismis robocop hatun :-)
canım maş fasülyesini mutlaka dene ve mümkün olduğu kadar çok tüketmelisin özellikle gebeler için çok faydalı yeşil mercimek seversen ondan daha kezzetli

Kaptanım aşurelik buğdayın salatası da süper olur haşlayıp suzun
İçine yeşil soğan marul gibi sevdiğiniz yeşillikler limon koyun birde ceviz üzerine oh Miss :-)
Ayy yapayim yarin hazır eşim de evde yokken salataya vereyim kendimi :kk77:
canım maş fasülyesini mutlaka dene ve mümkün olduğu kadar çok tüketmelisin özellikle gebeler için çok faydalı yeşil mercimek seversen ondan daha kezzetli
Maş fasulyesini duymustum kaptanim birkac kez arkadaslarda yedim ama hic alip kendim yapmadım. Yesil mercimegim de var aslinda, onun da salatasi guzel olur, haklisin. Bir de ondan yapayim. Ay bakarsiniz haftaya ben de eksi gelirim salata yiye yiye :KK70:

B bsram09 canım o tür durumlarda mesaj at kızlar eklemişler ben şu an baktım misafirlerimin bi kosmı geldi bi kısmı gece gelecek o yüzden eklenemeyebilirdi neyse sonuça eklenmiş önemli olan o tebrikler bu arada
Sayfayı açtım sabah tam o sırada ihbar geldi ona icap etmek durumunda kaldım. Sonrasında ceza durumları oldu onaylatmam gerekti akşama ancak vaktim oldu şimdide kv ler bizde hem sınavım var çok yoğunum kusura bakmayın lütfen

Sayfayı açtım sabah tam o sırada ihbar geldi ona icap etmek durumunda kaldım. Sonrasında ceza durumları oldu onaylatmam gerekti akşama ancak vaktim oldu şimdide kv ler bizde hem sınavım var çok yoğunum kusura bakmayın lütfen
canım haber verdikten sonra hiç önemli değilyeterki haberimiz olsun istersen sana cebimi vereyim bu tür durumlarda msj atarsın o zaman sorun olmaz hiç kolay gelsin bu arada

Didem bende 23 yaşındayım. Wuhu benle yaşıt birisi. Çalışıyor musun.. İnstagram neydi kiz seninnn azaydidem azaydidem
calismiyorum canm
aaykutdidem instagram hesabim canm ;)

Eneem grup salataciya dönmüş tam bir diyet grubu adeta :-)

Amaniin sen kucukmussun ya kiz ben seni benim kadar vardir diyordum. Ben bu cocugu yaparken bile acaba erken mi diye sorguluyodum, hic sorgulamamam lazimmis :-)

Kiz cok soguk nasil ciktin yurudun ben evden arabaya gider gelirken dondum
sorgulama canm ben ikinci cocugu yapicam daha :D sen kac yasndasinki ;)

canım haber verdikten sonra hiç önemli değilyeterki haberimiz olsun istersen sana cebimi vereyim bu tür durumlarda msj atarsın o zaman sorun olmaz hiç kolay gelsin bu arada
valla çok makbule geçer. Çünkü gerçketen yoğun oluyorum bazen üst üste geliyor her şey. Bide ay sonu çalışma verilerini girmemiz gerekiyor. Kışın bize getirileri bu lar oluyor malesef. Anlayışınıza çok müteşekkirim efendim.:KK68:

Ben de.... ben de... inşallah sizden biriyle gebeligimiz aynı ana denk gelirde gebedaş oluruz:))))))
azaydidem azaydidem
@candy_candy wendy wendy
anamm ben diyet topiğini kapatım gebe topiği açımm bari bu ne bütün hatınlar bebe istiyo[/QUOTE]
Ben istemiyorum daha baba adayıda yuukkkkkk:63:biz senle yapalım diyet ramazana kadar 18 kilo vermek istiyorum:KK39:dün bak yiyecek yapamayınca 2 kavanoz 300 grlık bebek maması yedim :rolleyes:tadıda fena değildi yalnız çok gaz yaptı resmen bıçak girdi girdi çıkdı karnıma:cry:

Günaydın hanımlar :KK15:

Bende dünkü menümü yazayım;

Sabah; 2 yumurtalı omlet, şekersiz nescafe
Ara; şekersiz Türk kahvesi
Öğle; minik baharatlı et haşlama, 2-3 yk tarçınlı yoğurt
Akşam; 2 yumurtalı çılbır, 1 minik köfte, 2-3 çatal fırın tavuk, 1 kase lahana salatası
Akşam misafirim vardı, pastalar börekler iyi tuttum kendimi ama dayanamadım meyve hazırlarken bi kaç tane üzüm attım ağzıma :rolleyes: dün çok açım demiş miydim? Regl olcam krizlerdeyim, irademe hakim olamadım üzgünüm :cry:

Su; dünde çok içmedim valla, kızın bana :KK43:
Spor; misafirim vardı, koşturdum işte :KK43:

morordek morordek toplight toplight

Günaydın hanımlar :KK15:

Bende dünkü menümü yazayım;

Sabah; 2 yumurtalı omlet, şekersiz nescafe
Ara; şekersiz Türk kahvesi
Öğle; minik baharatlı et haşlama, 2-3 yk tarçınlı yoğurt
Akşam; 2 yumurtalı çılbır, 1 minik köfte, 2-3 çatal fırın tavuk, 1 kase lahana salatası
Akşam misafirim vardı, pastalar börekler iyi tuttum kendimi ama dayanamadım meyve hazırlarken bi kaç tane üzüm attım ağzıma :rolleyes: dün çok açım demiş miydim? Regl olcam krizlerdeyim, irademe hakim olamadım üzgünüm :cry:

Su; dünde çok içmedim valla, kızın bana :KK43:
Spor; misafirim vardı, koşturdum işte :KK43:

morordek morordek toplight toplight
menün bence çok güzel canım
ama hani spor yapacaktık program yapmıştık nerde bakimmm
Dünden bugüne-300:nazar::halay: 73.3 olmuşum hatunlar. İnşallah yarın 72 yi görürüm. :KK36:
vayy süpersin canım

günaydın kızlar dünkü menüm

sabah
evden çıkarken 1 kaşık pekmez
chia lı puding içinde 1 tane muz doğradım yarısını sabah yarısını öğleden önce yedim, şekersiz sütsüz kahve

öğle 2 parça ızgara tavuk 1 tane biber dolma yoğurt

akşam mistik çay ve 3 gün kurusu kayısı wc sorunu yüzünden kayısı yedim iyi gelir diye

60 dk yürüyüş
25 sumo squat
100 ip atlama
50 bisiklet

su 2 litre
toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek

vayy süpersin canım
Sağol bibigimmm

günaydın kızlar dünkü menüm

sabah
evden çıkarken 1 kaşık pekmez
chia lı puding içinde 1 tane muz doğradım yarısını sabah yarısını öğleden önce yedim, şekersiz sütsüz kahve

öğle 2 parça ızgara tavuk 1 tane biber dolma yoğurt

akşam mistik çay ve 3 gün kurusu kayısı wc sorunu yüzünden kayısı yedim iyi gelir diye

60 dk yürüyüş
25 sumo squat
100 ip atlama
50 bisiklet

su 2 litre
toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek
Vay super sen neler yapmışsın canım harikasın böyle devam edersen incecik olacaksın gerçi zaten incesin de

Back
X