- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #224.161
Günaydınlarrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımmGünaydınlarrr![]()
100 gram kalmış. 58.6 çıktım bu sabahTamam cnm sen kaç kilosun şimdi artılar gitti mi
Canım gittikçe daha da iyi oluyor menülerinAranızdaaa benim kiloda olanınız varmı canlar77 kgyum yarış yapalım ben çok seviyorum yarışmayı
kim isterse hemen başlayalım
Dünkü menüm
Sabah
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
Birazcık peynir
4-5 zeytin
1 dilim kepekli lavaş ekmeği
Öğle
1 avuç kiraz
1avuç yeşil can eriği
2 küçük dilim kavun
1 mango
Akşam
Kızımın hamburgerinden tırtıkladım
Yoğurt 1 kase
1 dilim kepek ekmeği
Taze fasulye
2 bardak çay
200 ml suiçmişimbütün gün
şimdi taşlayın bakim bekliyorum son günlerde su içmiyorum hep unutuyorum
2 saat yürüdüm
Mavi ordek ne kiz morum ben mor@savurganmorordek Allahım iki saattir kızı mavi ördek diye arıyorum niye çıkmıyo diyorum...
ebrusonmez @btlbetul
inatettimolacak kızlar hepiniz ayrıntılı olarak rapor verin nasılsınız ,okula gidince okuycam ,herşeyi yazın
![]()
Ne kadar var düğüne canım.Bence en az 4 kilo verirsin.Ayyyebrusonmez cum ben nasıl telaşlığım düğün için bi görsen kaç tane elbise aldım daha tarih bile belli değil düşün yaniii
gerçi o elbiseleri giymeyeceğim
başka modeller arıyorum sankiii kendi düğünüm kardeşimden daha telaşlıyım
önce bi zayıflayımdaaa ne ciciler alcam kendime ne ciciler ayyy zayıflık hayali bile çıldırttı kız beniii
![]()
Kötü olmuş.Saat çok geç. En geç 8'de yemeye çalışİki akşamdır 10 da yeyince salata, çorba da olsa yaradı malesef 72 yi gorecegime 73.3 den 74.0 gördüm. Canım aşırı sıkıldı.
Ben 58.6 kiloyum.Nasıl olduğumu tahmin ediyorsundur artrık..@savurganmorordek Allahım iki saattir kızı mavi ördek diye arıyorum niye çıkmıyo diyorum...
ebrusonmez @btlbetul
inatettimolacak kızlar hepiniz ayrıntılı olarak rapor verin nasılsınız ,okula gidince okuycam ,herşeyi yazın
![]()
Geçmiş olsun canım.Güzel bi kahvaltı yaptın mı? Neden ağrıyor ki?Arkadaşlar ben geçmişi okuyamadım yaaa.. başım çok ağrıyo beni bu seferlik affedin![]()
Pazar gunku menü cok kotu bence canim. Arti gelmen o yuzden olabilirhaftasonu menümü de yazayım
cumartesi
sabah yoğurt 3 kaşık ve şekersiz sütsüz kahve
öğle 12 de 3 tane ufak biber dolma yoğurtla
akşam 4,5 gibi fırında balık yanında şalgamla
spor 60 dk yürüyüş
30 sumo squat
100 ip atlama
55 bisiklet
su 1,5 litre
pazar
sabah 11:30 chilalı puding içine greyfurt hurma ve ceviz attım
öğle akşam arası 2 lahmacun ve zero kola
akşam 100 gr kadar antep fıstığı
spor 60 bisiklet
su az oldu ya sayamadım ama 1 litre falandır
toplight
morordek
inatettimolacak
Aaa Ebrusum 57'ye az kalmis cok sevindim :)Günaydın güzeller..
100 gram kalmış. 58.6 çıktım bu sabah
Öyle mi yagünaydın kızlar pazartesilerin artı şampiyonu geldi
gene artı geldim ya 67,5 çıktı sabah
wc sorunum var
ama bu hafta iddalıyım hurma diyetine başladım bugün
umarım iyi sonuç verir![]()
evett hele antep fıstğı hiç olmadı çok kalorili ama eşimde bende bayılıyoruz film izlerken yedim kaptırdım kendimiPazar gunku menü cok kotu bence canim. Arti gelmen o yuzden olabilir
Aaa Ebrusum 57'ye az kalmis cok sevindim :)
cidden mi kızz hurma diyetine mi başladınnÖyle mi ya
Bende bugun başladım.Tesadüfe bak.
GünaydınnGünaydınlarrr![]()
Ördeğim büyüyor deseneHerkese gunaydiiinnn
Trendeyim, hazir fırsat bulmusken gireyim dedim. Dun gece arkadasimin nişanında fazla hoplamadan ziplamadan usturuplu bi sekilde oyunlar oynadimama kesin cok komik gorunuyordum
dun 65 kilo civarindayken almis oldugum elbiseme sigabildim neyse ki. 59'a indigimde cuval gibi oluyordu uzerimde dedim anca buna sigarim. Sanirim bundan sonraki aylarda yeni seyler almam gerekecek
![]()
Teşekkür ederim tatlım.Bende çok mutluyumAaa Ebrusum 57'ye az kalmis cok sevindim :)
Evet canım.Dediğin gibi yoldaş oluruz.cidden mi kızz hurma diyetine mi başladınn
oo kendime yoldaş buldummm![]()
Herkese gunaydiiinnn
Trendeyim, hazir fırsat bulmusken gireyim dedim. Dun gece arkadasimin nişanında fazla hoplamadan ziplamadan usturuplu bi sekilde oyunlar oynadimama kesin cok komik gorunuyordum
dun 65 kilo civarindayken almis oldugum elbiseme sigabildim neyse ki. 59'a indigimde cuval gibi oluyordu uzerimde dedim anca buna sigarim. Sanirim bundan sonraki aylarda yeni seyler almam gerekecek
![]()
kızlar hurma diyeti yapcam bu hafta hoşuma gitti araştırdım biraz
hurma hem çok yararlı hem doyurucu ve çok sağlıklı yanında yoğurtla yicem
sabah 7 hurma ve yoğurt
öğle 7 hurma ve yoğurt
akşam 7 hurma ve yoğurt
Gunaydinnn hanimlar bu haftada yapacagimiz diyetler mubarek olsun :))
Videoyu cok sevdim herkesle paylasim dedim. +90 topiginden bonus :)
Günaydınn