Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınn

Ördeğim büyüyor desene :KK200:

Teşekkür ederim tatlım.Bende çok mutluyum

Evet canım.Dediğin gibi yoldaş oluruz.
Ben 5-6 ay önce denemiştim.Çok güzel kilo verdiriyor.
peki hemen geri alınıyor mu kilolar canım
beraber destek olalım birbirimize bırakmayalım
oo yine evdekilerle iyi idare etmişsin ördekcim, almadın mı hala sen bişi?

ebru ile yoldaş oldunuz hadi bakalım, siz yapın bende eşimle birlikte geliyim bari, ama kendimden umudum yok ne yalan sölim :) kesin alırım ben.

Günaydııınlaar...
yaparsın sende kuzum merak etme
ama eşinle birlikte olması daha motive edici olur evdek destek olursunuz birbirinize

Sanmıyorum ya
Sende güzel verirsin bence
ebruş malum bana lahana da iyi gelmedi ya, güvenmiyorum ondan valla, dukandan dolayı olabilir gibi geldi, yoksa ben taa ne zaman patates diyeti yapmıştım, gayette gitmişti o zaman.
Teşekkür ederim canım. Buyur gel. :KK54:

geldim say, benim için kendine bi kahve yap hadi :)

yaparsın sende kuzum merak etme
ama eşinle birlikte olması daha motive edici olur evdek destek olursunuz birbirinize

ya muhtemelen dukan kaynaklı değişen diyet bana yaramıyo yaa, ben böyle devam edim, eşime yaptırcam ama, kolay nasılsa hurma-yoğurt, 5 gün yapsın..

ebruş malum bana lahana da iyi gelmedi ya, güvenmiyorum ondan valla, dukandan dolayı olabilir gibi geldi, yoksa ben taa ne zaman patates diyeti yapmıştım, gayette gitmişti o zaman.

geldim say, benim için kendine bi kahve yap hadi :)

ya muhtemelen dukan kaynaklı değişen diyet bana yaramıyo yaa, ben böyle devam edim, eşime yaptırcam ama, kolay nasılsa hurma-yoğurt, 5 gün yapsın..
aynen kolay gibi aslında
ben sabah 3 hurma yedim doydum yoğurtla
şimdi 2 tana daha yedim
ilk günler kolay olur sonlara doğru sıkılma olabilir sadece doyma konusunda pek sıkıntı olmicak gibi duruyor

Ne kadar var düğüne canım.Bence en az 4 kilo verirsin.
Düğün temmuz gibi olacak büyük ihtimal haziranda ramazan var ben o zamana kadar bi 18 kilo vermek istiyorum oda hayal gibi:KK12:afganlı arkadaşım sadece salata ye ton balıklı içine ne istersen koy gör bak 1 aya erimiyormusun dedi o çok zayıf iki tane çoçuğu olmasına rağmen hep evden getiriyor yemeğini bakdım salata çoğunlukda 2-3 kaşık pilavla haşlanmış sebze bol salata yiyor:kk77:çok zayıf kendisi banada sürekli diyor salata ye diye bakalım birşeyler yapıcam :KK66:

günaydınlaerr dün hiç giremedim
Merhaba adim Ayşin 28 yaşındayım ve 76 kg 160boyundayim ocakta nişanim var ocağa kadar en az 6-7kg vermem lazım araniza katılmak istiyorum
canım arkadaşlar da söylemiş eğer takımımız dolu ama liste harici motive olurum dersen bekleriz tatlım
İki akşamdır 10 da yeyince salata, çorba da olsa yaradı malesef 72 yi gorecegime 73.3 den 74.0 gördüm. Canım aşırı sıkıldı.
canım yediklerin menülerin gayet güzel ama geç saatte olunca normal emin ol bugün yarın akşam yemeğini erken yiyince hemen gidecek onlar
günaydın 2.takımım uzun süredir giremiyorum artık sizi ihmal etmiyciiimmm:rolleyes: şimdi okula gidiyorum ordan yazmaya devam ediciiiiimm hepinizi çokk seviyorummm :)
özlettin kendini

Günaydınlar biricik hatunlarım :KK15:
İki akşamdır 10 da yeyince salata, çorba da olsa yaradı malesef 72 yi gorecegime 73.3 den 74.0 gördüm. Canım aşırı sıkıldı.
Ah tatlım saat uyumsuzluğu kötü etkiliyo seni..umarım bi çözüm bulabilirsin
savurgan savurgan @morordek Allahım iki saattir kızı mavi ördek diye arıyorum niye çıkmıyo diyorum... ebrusonmez ebrusonmez @btlbetul inatettimolacak inatettimolacak kızlar hepiniz ayrıntılı olarak rapor verin nasılsınız ,okula gidince okuycam ,herşeyi yazın :-)
Oyy oyy feyzosum sorma ne haldeyim,sorma kederdeyim sorma yangnlardayım.... atam mı müziği (aydilge de güzel yorumlamış ;) )

Vizeler sunumlar deneyler derken 15gündür nefes alacak halim yok. takıma bile uğrayamadım. diyeti bozmadım ama biraz yoğunluktan gitti sanırım bu haftaki :D Sen neler yapıyosun bakıym ;)
:KK68:

evet chıa puding yapıyorum canım aslında tahmin ettiğin gibi çıtır çıtır olmuyo jöle gibi oluyo
üst üste yiyince biraz midem bulanmadı değil :KK43: tadından dedğil tadı güzem ama kıvamı ve görüntüsünden dolayı sanırım
bu hafta hurma diyeti yapcam zaten bütün gün hurma ve yoğurt bakalım nasıl olcak
Ben de denedim süte 1cay kasıgı da kakao katmıstım guzel oldu. dün de yoğurda katıp ıkındı gıbı yedım halaaaa acıkmadım desem yeridir..
Hurma yoğurdu ben de yaptım ara ara ama enerjisiz kalıyo insan. tartıdan önce 2gün filan yapıyodum. verdiğinin bi kısmını alıyosun ama h.sonu toparlıyodum
Herkese gunaydiiinnn
Trendeyim, hazir fırsat bulmusken gireyim dedim. Dun gece arkadasimin nişanında fazla hoplamadan ziplamadan usturuplu bi sekilde oyunlar oynadim :KK70: ama kesin cok komik gorunuyordum :KK70: dun 65 kilo civarindayken almis oldugum elbiseme sigabildim neyse ki. 59'a indigimde cuval gibi oluyordu uzerimde dedim anca buna sigarim. Sanirim bundan sonraki aylarda yeni seyler almam gerekecek :KK51:
Ayy ördekim hayal edemedim seni :D şekerpare filmi var ya hani şener şen ilyas salman.. onun final sahnesinde düğünde oynuyo ikisi de ohh şekerpare ohh diye yandan yandan :D :D oyle canlandırdım senı gözümde :D :D
Gunaydinnn hanimlar bu haftada yapacagimiz diyetler mubarek olsun :))

Videoyu cok sevdim herkesle paylasim dedim. +90 topiginden bonus :)

Hoşgeldin canım,günaydın ;) Ooohh hergün bi tur bundan dönsek 3kilo birden veririz valla :D şaka bi tarafa dün ben de böyle tepindim evde ama benimki daha fenaydı her telden müzikle ilginç kombinasyonlar ortaya çıktı :D :D

Düğün temmuz gibi olacak büyük ihtimal haziranda ramazan var ben o zamana kadar bi 18 kilo vermek istiyorum oda hayal gibi:KK12:afganlı arkadaşım sadece salata ye ton balıklı içine ne istersen koy gör bak 1 aya erimiyormusun dedi o çok zayıf iki tane çoçuğu olmasına rağmen hep evden getiriyor yemeğini bakdım salata çoğunlukda 2-3 kaşık pilavla haşlanmış sebze bol salata yiyor:kk77:çok zayıf kendisi banada sürekli diyor salata ye diye bakalım birşeyler yapıcam :KK66:
salata güzel fikir canım tonbalıklı , tavuklu falan yapsan proteinde olduğu için çok doyurucu olabilir
öyle bi imkanın varsa dene derim

kızlar sabah tartılamadım bugün gene dr a gidecem sanki hiç ameliyat olmamışım gibi çok kötü idi 3 gündür nefes alamıyorum sanırım ödem yaptı bakalım dr ne dşiyecek
Ay korkutma kaptanım yaa ben de olmak istiyorum senden cesaret alıyodum ufak ufak bak oldu bitti diye kendime cesaret asılıyodum ufak ufak :( hemen çözülür umarım sorunun bekletmeden dr görsün bi

aynen kolay gibi aslında
ben sabah 3 hurma yedim doydum yoğurtla
şimdi 2 tana daha yedim
ilk günler kolay olur sonlara doğru sıkılma olabilir sadece doyma konusunda pek sıkıntı olmicak gibi duruyor

aynen canım, 3.-4. gün sıkılıp kaçamak yapanlar olmuş genelde.

bu hafta dişimizi sıkıp güzel bişiler yapmaya var mısınız canlarım toz-pembe toz-pembe ebrusonmez ebrusonmez güzel bişiler yapalım olur mu? motive edelim kendimizi birbirimizi :KK48:

kuzucum aslında sen bayaa yoğunsun, öle kaçamak yapma vaktin bile yok anladığım, kendine güzel bi elbise al ama olmasını istediği bi beden :) evden de götür yiyeceğini yaa, söleyip duruyoruz, üşenme, bak alıştım ben şimdi, dışarda yiyecek hiç bişi bulamayıp yine yoğurt yiyorum :KK48::KK48: kızın ve sen prenses gibi olun türkiyeye gelince, bak kafandaki stresleri de attın eskisinden de iyi olmalısın...

kızlar sabah tartılamadım bugün gene dr a gidecem sanki hiç ameliyat olmamışım gibi çok kötü idi 3 gündür nefes alamıyorum sanırım ödem yaptı bakalım dr ne dşiyecek

geçmiş olsun kaptanım, az daha dinlenmeliydin evde, bi 10 gün daha rapor kullansaydın keşke, havalar çok soğuk ondan olabilir diye düşünüyorum, çok çok geçmiş olsun, ağzınızı burnunuzu kapatın dışarı çıkarken..

savurgan savurgan @morordek Allahım iki saattir kızı mavi ördek diye arıyorum niye çıkmıyo diyorum... ebrusonmez ebrusonmez @btlbetul inatettimolacak inatettimolacak kızlar hepiniz ayrıntılı olarak rapor verin nasılsınız ,okula gidince okuycam ,herşeyi yazın :-)

Valla bende haberler kötüüü kankimm:KK12:yedim yedim şiştim 77 ye merdiveni dayadım bu iş yeri çok sıkı yönetimli vallahi sabır ediyorum para sıkıntısı yüzünden yoksam çıkıcam telefona yan gözle bile bakmak yasak bende çebimin kenarından yan gözle bakıp msj okuyordum koskacaman alan inledi nasıl bağırıyor manager esraaa o telefonu koy cebine diye:işsiz:komple rezil oldum :KK12:sonracığıma zırt pırt tuvalete gidemezsin o yüzden su içemiyorum :olamaz:çok bunaldım çooookkkk güzel bir tatile ihtiyacım var :KK14:komple türkiyeyemi taşınsam acaba bu ara sürekli düşünüyorum

Günaydınlar biricik hatunlarım :KK15:

Ah tatlım saat uyumsuzluğu kötü etkiliyo seni..umarım bi çözüm bulabilirsin

Oyy oyy feyzosum sorma ne haldeyim,sorma kederdeyim sorma yangnlardayım.... atam mı müziği (aydilge de güzel yorumlamış :KK66: )

Vizeler sunumlar deneyler derken 15gündür nefes alacak halim yok. takıma bile uğrayamadım. diyeti bozmadım ama biraz yoğunluktan gitti sanırım bu haftaki :KK70: Sen neler yapıyosun bakıym :KK66:

Ben de denedim süte 1cay kasıgı da kakao katmıstım guzel oldu. dün de yoğurda katıp ıkındı gıbı yedım halaaaa acıkmadım desem yeridir..
Hurma yoğurdu ben de yaptım ara ara ama enerjisiz kalıyo insan. tartıdan önce 2gün filan yapıyodum. verdiğinin bi kısmını alıyosun ama h.sonu toparlıyodum

Ayy ördekim hayal edemedim seni :KK70: şekerpare filmi var ya hani şener şen ilyas salman.. onun final sahnesinde düğünde oynuyo ikisi de ohh şekerpare ohh diye yandan yandan :KK70: :KK70: oyle canlandırdım senı gözümde :KK70: :KK70:

Hoşgeldin canım,günaydın :KK66: Ooohh hergün bi tur bundan dönsek 3kilo birden veririz valla :KK70: şaka bi tarafa dün ben de böyle tepindim evde ama benimki daha fenaydı her telden müzikle ilginç kombinasyonlar ortaya çıktı :KK70: :KK70:

bakalım nasıl olcak inşallah halsizlik çok olmaz
beğenirsem ilerleyen haftalarda çarşamba günlerini hurma günü ilan edebilirimm

Pazartesi Takimiçi Bildirimi

toplight (71,6/)

tatlitambak (74,9/)
inatettimolacak (68,4/68,2/0,2)
wendigo (61,5/)
medusa38 (61,3/)
toz-pembe (66,6/)
azaydidem (67,5/)
KumraL_KrakeR (66,2/)
Pdr93 (73,6/)
servey (77/)
bsram09 (63,9/)

matilda34 (67,1/)

Listeden aldım diğer arkadaşlar da alttan eklemeye devam etsinler kendilerini unuttuğum olmasın şimdi hanımlar ;)
Hadi bakalım dökülsün h.sonu bilançoları ...

aynen canım, 3.-4. gün sıkılıp kaçamak yapanlar olmuş genelde.

bu hafta dişimizi sıkıp güzel bişiler yapmaya var mısınız canlarım toz-pembe toz-pembe ebrusonmez ebrusonmez güzel bişiler yapalım olur mu? motive edelim kendimizi birbirimizi :KK48:

kuzucum aslında sen bayaa yoğunsun, öle kaçamak yapma vaktin bile yok anladığım, kendine güzel bi elbise al ama olmasını istediği bi beden :) evden de götür yiyeceğini yaa, söleyip duruyoruz, üşenme, bak alıştım ben şimdi, dışarda yiyecek hiç bişi bulamayıp yine yoğurt yiyorum :KK48::KK48: kızın ve sen prenses gibi olun türkiyeye gelince, bak kafandaki stresleri de attın eskisinden de iyi olmalısın...
Artık götürüyorum tatlım başladım yaa kurtuldummu o ex eniştenden sankim:KK12:daha gece msj atmış yeniden deniyelim söz binlerce kez yüzlerce kez çok pişmanım dalga geçtim kadınla akılsız beynim hesap kitap yapamadı dedi kız nerden aklıma geldiyse aman ben seni af ettim artık hiç önemi yok benim sevgilim var dedim:eek:adam çıldırdı saatini arabasının anahtarını kırmış beyefendi sinirden banada mesaj atmış şu kadar borcun var arabanın anahtarı 200 liraya haletmiş 4 bin borcum varmış saat borcum deliyeee bakkk yaaa zorla küfür ettircek kaç tane mesaj atmış borcunu ne zaman ödeyecen diye bide saatin sertifikasını çekmiş yollamış bana:KK70::KK70:valla parayla arasam bulamazdım bunun gibisini yeminle:KK67:

toplight (71,6/)
tatlitambak (74,9/)
wendigo (61,5/)
medusa38 (61,3/)
toz-pembe (66,6/)
azaydidem (67,5/)
KumraL_KrakeR (66,2/)
Pdr93 (73,6/)
servey (77/)
bsram09 (63,9/)

matilda34 (67,1/)

Listeden aldım diğer arkadaşlar da alttan eklemeye devam etsinler kendilerini unuttuğum olmasın şimdi hanımlar :KK66:

kuzucum ben cumaya göre -100'üm, inşallah eksilerle devam edicem ama regl olamadım hala, şişkinliği geldi kendi yok, yoksa yoksa :KK57::KK57: servey servey kuzum sen naaptın???

toplight (71,6/)
tatlitambak (74,9/)
wendigo (61,5/61,4/0,1)
medusa38 (61,3/)
toz-pembe (66,6/)
azaydidem (67,5/)
KumraL_KrakeR (66,2/)
Pdr93 (73,6/)
servey (77/)
bsram09 (63,9/)

matilda34 (67,1/)

Listeden aldım diğer arkadaşlar da alttan eklemeye devam etsinler kendilerini unuttuğum olmasın şimdi hanımlar :KK66:

Artık götürüyorum tatlım başladım yaa kurtuldummu o ex eniştenden sankim:KK12:daha gece msj atmış yeniden deniyelim söz binlerce kez yüzlerce kez çok pişmanım dalga geçtim kadınla akılsız beynim hesap kitap yapamadı dedi kız nerden aklıma geldiyse aman ben seni af ettim artık hiç önemi yok benim sevgilim var dedim:eek:adam çıldırdı saatini arabasının anahtarını kırmış beyefendi sinirden banada mesaj atmış şu kadar borcun var arabanın anahtarı 200 liraya haletmiş 4 bin borcum varmış saat borcum deliyeee bakkk yaaa zorla küfür ettircek kaç tane mesaj atmış borcunu ne zaman ödeyecen diye bide saatin sertifikasını çekmiş yollamış bana:KK70::KK70:valla parayla arasam bulamazdım bunun gibisini yeminle:KK67:

kız manyak iyice yanaşmaya çalışıyo sana belli, ay cevap bile verme dicem ama kızın var ne diyim, çok zor cidden :( yolunu bulup bi şekilde iletişime geçmeye çalışıyo işte, millet kaçmaya çalışıyo sen gelim mi diosun türkiyeye, anam burda yaşamak çok zor yaa, zor ama o işin maddi imkanı iyi diyodun, boşver idare et azıcık, ama bak orda güncel 69 yazıyo, o kiloya geri dönüş lütfen, iyi bir hedef olmuş kardeşinin düğünü sana, sabret canım, mama diyeti de iyiyimiş kızz, bende mi yapsam :KK48::KK48:

Back
X