Canım benim verilecek fazla kilom yoktu aslında, ben baktım kilo almaya başladım, daha önce görmedigim rakamları gördüm tartıda, bu gidise dur demeliyim diye başladım diyet macerasına. Bi de tabi bebek düsündügümden en azından eski kiloma dönüp öyle hamile kalayım modundaydım.
İlk başladığımda 66 civarıydım, hedefimi (hangi akla hizmetse) 58 koymusum ama artık bence cok zayıf kalıyor 58 bana, hem de zaten eski üniversiteli kız olmadıgım icin o kiloya insem de korumam mümkün degil

İdeal kilom bence 59-60 benim, o yüzden 5-6 kilo verdim burada, hal böyle olunca da pek de kasmadım. Bir de aslında neyden kilo aldıgımı biliyordum, tatlı ve hamurişi... Bunları kesince de direkt kilo vermelerim başladı aslında. Ha öyle 0 kaçamak da olmadı özellikle hafta sonlarım facia olabiliyordu ama hafta ici protein agırlıklı dengelemeye calısıyordum.
Bir de uzun süreli açlıkların bana iyi gelmedigini fark etmistim, günü ne kadar erken kapatırsam ertesi gün tartı bana inat ediyordu. Benim metabolizma sanırım az az sık sık yemekle kilo veriyor, onu görmüs oldum. Zaten 2-2.5 ayda mı ne mezun oldum ben, baya kısa bi macera oldu aslında
Korumada da kendimi kasmadım, yeri geldiginde kacamagımı da yaptım ama diger ögünlerle dengeleyerek korumaya calıstım hep. Bi ögünde abarttıysam ötekinden kıstım gibi...
Dogumdan sonra da ne olur bilemiyorum büyük ihtimal listelere geri dönerim :)