Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok iyi bak kendine canım ya. Boğazında ağrı varsa dut pekmezi -limon sıcak sıcak içmelisin sulandiripta tabi.
Ihlamur iiç canım bide
Ben kızıma değişik şeyler yaptım ama sen içer misin bilmem
İçmeye içerdim ama içebilir miyim onu bilmiyorum tambagım :-) Malum her sey yasak
O açıdan demedim cnm sayende bebek için heves yaptık hamilelik duygusunu hatırladım 2 . ye cesaret edemiyordum bi türlü ondan dedim :)
Tamam o zaman, yapın gitsin :anne:

Merhaba kızlar
Hepinize ilginiz alakaniz için öncelikle tesekkur ederim
Bugün kadın doğum ve dahiliye gittim
Kadın doğumdaki işlemler biraz uzun sürecek diğerinin sonucunu ise bugün oldum
Doktora kısa sürede kilo verdiğini, söyledim tüm testler yapıldı
Şekerim hala biraz yüksek
Kansizligim hala var
Ama tiroid sorunum yok ve kolestrolumde dusmus
Sonuç olarak son zamanlarda yaptığım diyetin sağlık olarak bana bi zararı olmadı şükür
Dünkü bağırsak sorununu da eltimler gece yaptığımız stresli konulara bağlıyorum kv den ikimizde dertliyiz ve bu sıra fazlasıyla bu konuya kafa yordu. Birde yakında yine bizde olcak olması beni rahatsız ediyor. Kadın eşimle aramızda bozuyor beni her turlu kötü etkiliyor
Bir saglik problemin yok şükür diyetime ilgili zaten bende o konuda kasmiyorum kendimi sadece kendime Gore bir beslenme düzeni olusturdum ve metobolizmam. Hızlı yoksa illa haftada 2-3 kg veririm diye özellikle uğraşıyorum. Bu benim elimde olan bi şey değil keşke herkes aynı hızda verebilse ben dha çok mutlu olurdum. Olsun yinede herkes kendi vücudunu tanıyarak kendine uygun bi zamanda hedefe ulaşabilir önemli olan motivasyon kendine başaracağına inanmak.
Ben kilo verme işini hiçbir zaman takıntı haline getirmedim. Belkide en büyük sırrım bu yaptığım her yemeği zevkle yedim tadına vararak yavaş yavaş
Hiç bir emek boş çıkmaz illaki,bir gün karşılık bulur yeterki pes etmeyin
Aklıma gelenleri etiketliyorum herkese ilgisi için çok teşekkür ederim
morordek morordek toplight toplight matilda34 matilda34 @wendigo @azaydidem @Pdr93 @toz-pembe ebrusonmez ebrusonmez T tatlitambak
Ne güzel yazmışsın Ayşecim inşallah öteki testlerden de bişi çıkmaz cnm
Her hastalığın başı stres işte üzme kendini bu kadar napsak senin şu kv ye acaba

Abartılmadıgı sürece kullanılır heralde, hamilelik grubunda kullananlar vardı. Öyle yapayım olmazsa...

Bir sey cıkmamasına sevindim canım, dedigin gibi herkesin bünyesi farklı, sen demek ki hızlı kilo verenlerdensin :KK66:

Ihlamur içtim. Bu bitki çaylarını çok fazla tüketmeyin diyorlar. Hepsinden azar azar mı icsem napsam üf :KK43: İlaç alamıyoruz, bitki çayı içemiyoruz. Sıkıntılı ya hasta olmak bu dönemde..
Ihlamur önermiyolar cnm aslında bitki çayı içmemelisin hepsinin ayrı etkisi var bilemezsin

Tarif yazarsan tabiki de denerim canım. Seve seve de yerim yani. Eminim ki lezzetli olur.
1 bardak laktozsuz süt 2 kaşık chia karıştır
4 hurma ısla yumşayınca 2 ceviz le ve 2 kaşık sütle blandırdan geçir sonra biraz Hindistan cevizi ve tarçın ekle chia nın içine Dök karıştır sabaha kadar dolapta beklet
Afiyet olsun :)

Allah yardımcınız olsun canım, zor işler valla akademik kariyer işleri :KK43: ama sen keşke hayalini bebişten önce gerçekleştirsen, bebekle herşey çok daha zor inan :KK43:
Orası öyle tabi ama bilemiyorum
Kesin bi tarih olsa gidiş için bekleyeyim diyecem ama belli değil.

Canım benim verilecek fazla kilom yoktu aslında, ben baktım kilo almaya başladım, daha önce görmedigim rakamları gördüm tartıda, bu gidise dur demeliyim diye başladım diyet macerasına. Bi de tabi bebek düsündügümden en azından eski kiloma dönüp öyle hamile kalayım modundaydım.

İlk başladığımda 66 civarıydım, hedefimi (hangi akla hizmetse) 58 koymusum ama artık bence cok zayıf kalıyor 58 bana, hem de zaten eski üniversiteli kız olmadıgım icin o kiloya insem de korumam mümkün degil :KK48: İdeal kilom bence 59-60 benim, o yüzden 5-6 kilo verdim burada, hal böyle olunca da pek de kasmadım. Bir de aslında neyden kilo aldıgımı biliyordum, tatlı ve hamurişi... Bunları kesince de direkt kilo vermelerim başladı aslında. Ha öyle 0 kaçamak da olmadı özellikle hafta sonlarım facia olabiliyordu ama hafta ici protein agırlıklı dengelemeye calısıyordum.

Bir de uzun süreli açlıkların bana iyi gelmedigini fark etmistim, günü ne kadar erken kapatırsam ertesi gün tartı bana inat ediyordu. Benim metabolizma sanırım az az sık sık yemekle kilo veriyor, onu görmüs oldum. Zaten 2-2.5 ayda mı ne mezun oldum ben, baya kısa bi macera oldu aslında :KK48:

Korumada da kendimi kasmadım, yeri geldiginde kacamagımı da yaptım ama diger ögünlerle dengeleyerek korumaya calıstım hep. Bi ögünde abarttıysam ötekinden kıstım gibi...

Dogumdan sonra da ne olur bilemiyorum büyük ihtimal listelere geri dönerim :)
Muhteşemsin ya
Bende korumayı beceremedim
Bir kez kaçamak yapsam artık zaten kilo aldim diyip saliyorum

Ihlamur önermiyolar cnm aslında bitki çayı içmemelisin hepsinin ayrı etkisi var bilemezsin
Doktorum da adaçayına dikkat et ıhlamur fazla abartmadan içebilirsin demişti. Ben zaten diğer bitki çaylarını sevmiyorum, ıhlamuru da anca böyle hastalanırsam falan içerim. 1 bardak içtim bir şey olmaz heralde..
Sen zaten topiğin kaptanı olursun hazır tecrübe etmişken..
Sensiz olmaz zaten
Hahah günlük menü yerine de her gün rapor alırım sizden artık, bugün neler hissettiniz diye :-)
Muhteşemsin ya
Bende korumayı beceremedim
Bir kez kaçamak yapsam artık zaten kilo aldim diyip saliyorum
O bana da oluyodu ama sonra moralim bozuluyor kilo almaya başladığım için, toparlamaya çalışıyodum kendimi :)

Pancar da hiç yemedim. Bu hafta da pancar alayım pazardan canım. Kereviz i yarına yaparım canım. Sen tarifi yaz bana. Bak ilk defa yiyecem söyle güzel bir tarif olsun
Ben de yeni yiyorum cnm ama ben saplarını kullanmiyorum kokusu keskin rahatsız ediyor sadece kökünü kullanıyorum salata ve yemek tarifi var
Salata malzemeleri kereviz portakal suyu sarımsak yoğurt ceviz yeşil elma limon

&&&-_&&&&&
Yemek malzemeleri
Kereviz
Soğan
Sarımsak
Portakal suyu
Limon
Elma
Havuç
Tavuk
Karabiber
Kimyon
Pul biber
Üzerine yoğurt
Senin damak tadına uyarmi bilmem:-)

1 bardak laktozsuz süt 2 kaşık chia karıştır
4 hurma ısla yumşayınca 2 ceviz le ve 2 kaşık sütle blandırdan geçir sonra biraz Hindistan cevizi ve tarçın ekle chia nın içine Dök karıştır sabaha kadar dolapta beklet
Afiyet olsun :)

Sağol canım benim . Hurma bitmiş evde ama kaysı ile deneyebilirim. Hurma alınca da hurma ile.

Ben de yeni yiyorum cnm ama ben saplarını kullanmiyorum kokusu keskin rahatsız ediyor sadece kökünü kullanıyorum salata ve yemek tarifi var
Salata malzemeleri kereviz portakal suyu sarımsak yoğurt ceviz yeşil elma limon

&&&-_&&&&&
Yemek malzemeleri
Kereviz
Soğan
Sarımsak
Portakal suyu
Limon
Elma
Havuç
Tavuk
Karabiber
Kimyon
Pul biber
Üzerine yoğurt
Senin damak tadına uyarmi bilmem:-)

Ben salata sini alayım tarif olarak canım. Yemek çok karışık geldi. Belki bir daha ki sefere onu denerim. Bana ayrıntılı anlat ama püf noktası Var mı haşlama olarak mı nasıl yapiliyor

Merhaba kızlar
Hepinize ilginiz alakaniz için öncelikle tesekkur ederim
Bugün kadın doğum ve dahiliye gittim
Kadın doğumdaki işlemler biraz uzun sürecek diğerinin sonucunu ise bugün oldum
Doktora kısa sürede kilo verdiğini, söyledim tüm testler yapıldı
Şekerim hala biraz yüksek
Kansizligim hala var
Ama tiroid sorunum yok ve kolestrolumde dusmus
Sonuç olarak son zamanlarda yaptığım diyetin sağlık olarak bana bi zararı olmadı şükür
Dünkü bağırsak sorununu da eltimler gece yaptığımız stresli konulara bağlıyorum kv den ikimizde dertliyiz ve bu sıra fazlasıyla bu konuya kafa yordu. Birde yakında yine bizde olcak olması beni rahatsız ediyor. Kadın eşimle aramızda bozuyor beni her turlu kötü etkiliyor
Bir saglik problemin yok şükür diyetime ilgili zaten bende o konuda kasmiyorum kendimi sadece kendime Gore bir beslenme düzeni olusturdum ve metobolizmam. Hızlı yoksa illa haftada 2-3 kg veririm diye özellikle uğraşıyorum. Bu benim elimde olan bi şey değil keşke herkes aynı hızda verebilse ben dha çok mutlu olurdum. Olsun yinede herkes kendi vücudunu tanıyarak kendine uygun bi zamanda hedefe ulaşabilir önemli olan motivasyon kendine başaracağına inanmak.
Ben kilo verme işini hiçbir zaman takıntı haline getirmedim. Belkide en büyük sırrım bu yaptığım her yemeği zevkle yedim tadına vararak yavaş yavaş
Hiç bir emek boş çıkmaz illaki,bir gün karşılık bulur yeterki pes etmeyin
Aklıma gelenleri etiketliyorum herkese ilgisi için çok teşekkür ederim
morordek morordek toplight toplight matilda34 matilda34 @wendigo @azaydidem @Pdr93 @toz-pembe ebrusonmez ebrusonmez T tatlitambak
Canım diyetle ilgili bi sıkıntı olmamasına çok sevindim. Kadın doğumdanda biseycik çıkmaz inşallah

Canm sen kac yasindasin bu arada bebeisde istiyosun hem okul hem ev hem bebek nasl olucak cok zorlancaksn allah kolaylik versn smdiden :KK66:
23'e gireceğim. Tayin işi en az 1 sene sonra olacağı için o zaman kadar bebiş büyür diye dusunuyorum ama hiçbir şey kesin değil ki
Hayatımızı planlaya mıyoruz bile

Back
X