- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #225.661
Kacamak yok dunden beri kaptanim cok az eksilme var ama safproteinlerle cumaya kadr eksileri grucem insallahinşallah didem cim senin nasıl gidiyo kaçamak yok dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacamak yok dunden beri kaptanim cok az eksilme var ama safproteinlerle cumaya kadr eksileri grucem insallahinşallah didem cim senin nasıl gidiyo kaçamak yok dimi
Ozaman vanilin koy çok hoş bi tadı oluyo
Bugün büyük oğlumun doğum günü 6 yaşımızi bitiriyoruz .
Ama hala 3 yaşında gibi otizmin etkisi umarım eğitimleri ise yarar ve bir gün gelip anne bugün benim doğum günüm der
Bugün eşim geç gelecek pasta yapmıyorum sevdiği kekten aldım artık bi dahakine ins
Kacamak yok dunden beri kaptanim cok az eksilme var ama safproteinlerle cumaya kadr eksileri grucem insallah![]()
Bende inanmıyor um ama ilacta bayag etkiliymis çok uğraşmadan gidiyor kilolarayy tamam
doğum günü kutlu olsun oğluşunun sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah canım. Duana da amin diyorum inşallah oğluşun akranlarıyla aynı olsun, işin zor ama başarılamayacak bişey değil.
bi dahakine çıtır annesiyle pasta kesip resim çekilsin inşallah :) 57'i ucundan gördün mü?? ya ben hala inanamıyorum ben 6'larla boğuşurken (ki hala boğuşuyorum) sen 9'lardan gelip geçtin beni
![]()
Bende inanmıyor um ama ilacta bayag etkiliymis çok uğraşmadan gidiyor kilolar
Başım cok agrıyo bgun bayadir saf protejn tam anlamiyla yapmadm bgun tam anlamiyla yapiyorum oyzde bas agrisi yapi galiba dukana ilk basladigmdada bole olmustum nese artik suan hala artidayim ama cumaya en az 1kilo eksiyle gelicem ümitliyimha gayret didoşumm, cumaya kadar sıkalım dişimizi![]()
ben orman meyveli kefirle yaptım başka bişey koymana gerek yok evet biraz şeker var içinde .. eğer sade kefirle yapacaksan tarçın ve vanilin koyabilirsin dukana uydun aromalardan kullanabilirsin vanilya aroması falanchia alamadım bi türlü yaa, bende istiyorum içine hurma da koyup tatlı yapmak istiyorum dukana uymucak amasabah yerim napim
başka nası tatlandırabilirim kızlar?
ayşe cim mutlu sağlıklı doğum günleri olsun tatlım benim kuzenimin oğlu da otizmli idi tedavilere güzel yanıt verdi şu an 13 yaşında okula gidiyor okuma yazma öğrendi eskiden 1-2 kelime ancak konuşurken kardeşi olduktan sonra çok güzel konuşmaya başladı çok güzel piano çalıp parçalar söylüyor artık işin zor tatlım ama çok sabır isteyen eğitim ve ilgi ile hayata karışacak yakışıklı oğluşun benceBugün büyük oğlumun doğum günü 6 yaşımızi bitiriyoruz .
Ama hala 3 yaşında gibi otizmin etkisi umarım eğitimleri ise yarar ve bir gün gelip anne bugün benim doğum günüm der
Bugün eşim geç gelecek pasta yapmıyorum sevdiği kekten aldım artık bi dahakine ins
içiyoz tatlım sen de kaçamak yapma hadi bakalım bu cuma ne olacak sonucu bekliyoruzSu icmeye ve bitki caylari icmeye özen gosterelim hanimlar bu cuma herkez en az 1 kilo vermis olsun insallah![]()
ben evde yaptığım kefirin içine koyayım dur chia yı bi de hutma koydum mu tamam akşam bir deneyeyim sabah kahvaltı olarak yapayım olmadıben orman meyveli kefirle yaptım başka bişey koymana gerek yok evet biraz şeker var içinde .. eğer sade kefirle yapacaksan tarçın ve vanilin koyabilirsin dukana uydun aromalardan kullanabilirsin vanilya aroması falan
yapın kaptanım güzel oluyor ben 1 bardağa 2 kaşık chia koydum hurmalı sevmedim ben denemiştim .. muzlu meyveli falan daha güzel oluyorben evde yaptığım kefirin içine koyayım dur chia yı bi de hutma koydum mu tamam akşam bir deneyeyim sabah kahvaltı olarak yapayım olmadı
Tesekkur ederim kaptanım bizimki biraz konuşuyor sorulara cevap veriyor yavaş yavaş okuma yazma egitimide başladı.Tandogandaki öğretmenden memnunuz inş düzelecek.Allh herkesin cocuguna sağlık sıhhat mutlu bir omur versinayşe cim mutlu sağlıklı doğum günleri olsun tatlım benim kuzenimin oğlu da otizmli idi tedavilere güzel yanıt verdi şu an 13 yaşında okula gidiyor okuma yazma öğrendi eskiden 1-2 kelime ancak konuşurken kardeşi olduktan sonra çok güzel konuşmaya başladı çok güzel piano çalıp parçalar söylüyor artık işin zor tatlım ama çok sabır isteyen eğitim ve ilgi ile hayata karışacak yakışıklı oğluşun bence
en kısa zamanda sende sonuçlarını alırsın inşallah
Canim menun gzel kacamak olmasaymis cokmu byuk bi kacamakBende menümü yazayım;
Sabah; şekersiz nescafe
Ara; tarçınlı yoğurt
Öğle; büyük bi parça göğüs haşlama, 1 köfte
Akşam; peynirli kıymalı yumurta, salata, turp, 1 yk yoğurt
Ara; kaçamak, gilaboru suyu şekersiz
İçecekler; tarçınlı yeşil çay, 9lu çay, 2 kupa tarçınlı sıcak su
Su; 0,5 lt (çok üşüdüm sıcak içecek içtim)
Spor; çok yorgunum, kaptanımın hatrına 100 zıp zıp, 30 sumo squat, 40 sn plank yapıcam.
Canim menun gzel kacamak olmasaymis cokmu byuk bi kacamak
Bence yatana kadr 1 lt hatta 1.5 lt tamamla suyunu canim cok az icmissin![]()
Su çok az olmuş cnm o yağlar nası atılacak vücuttanBende menümü yazayım;
Sabah; şekersiz nescafe
Ara; tarçınlı yoğurt
Öğle; büyük bi parça göğüs haşlama, 1 köfte
Akşam; peynirli kıymalı yumurta, salata, turp, 1 yk yoğurt
Ara; kaçamak, gilaboru suyu şekersiz
İçecekler; tarçınlı yeşil çay, 9lu çay, 2 kupa tarçınlı sıcak su
Su; 0,5 lt (çok üşüdüm sıcak içecek içtim)
Spor; çok yorgunum, kaptanımın hatrına 100 zıp zıp, 30 sumo squat, 40 sn plank yapıcam.
Ne yedin cnm ona göre ceza kesmem lazım sanaCanım gün içinde o kadar çok sıcak-ılık su içtim ki artık içecek durumda değilim, kaçamaktan da karnım ağrıyo, burnum akıyoallahtan listede değilim
![]()