- 23 Ağustos 2012
- 14.679
- 38.831
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #225.621

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa ebru dün senin için yapmıştım ayıp olmasın diye ama bugün aşka geldimHelal olsun kaptanım.Muhteşemsiniz..
Saygıyla eğiliyorummm.![]()
Canm ben dun geve 3mill leslie yapamamdm basladim ama snra braktim heryerim agriyodu pazarda bir suru poset tasidim 2 saati gecik pazardaydik ama toplam 2 saat dedm ben gene oyuzden yapamamdm bgun yapicam insallah ama sporum var genede oda yetr19 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.Medusa38
30+30+30 sırt omuz gogus hareketi dambillarla
Bantla 100 bel çevirme
45 bantla bacak hareketi
100 mekik
plates + 100 mekik (yazıyorum ama yaptın sanırım)
2.toz-pembe
1 saat yürüyüş
3. Wendigo
Leslie 3 mile (40dk) + yarım jillian (15dk)
4.toplight
leslie 1 mile
5.inatettimolacak
leslie 1 mil
plank
6.azaydidem
2 saat yuruyuş
3 mill leslie
20 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.ebrusonmez
4 mil leslie
2. toplight
30 squat
10 lu set olarak bel ve göbek hareketleri (50 toplamda)
leslie 1 mile express (şu ana kadar yaptığım işyerinde odayı kilitleyip leslie yaptım ya helal bana)
http://www.56.com/u30/v_NzEwMTUzMTU.htmlebrusonmez ebruş 4 mil hangisi yaa, ben dün 5k twist gibi bişi olanı yaptım, 3 milden farklıydı, koşturdu falan arada. ama leslie abla kadar terlemedim ne yalan sölim, halim olmayınca daha az aktif yatım sanırım.
Evet tabiki kaptanım bi hata yaptım yedim ama telafi edebilirim..ooo ebru hadi bakalım sabahki kaçamağı eriyetim hatta daha fazlası gitsin diyorsun haaaa
Bence tam puding gibi olur. Bugun iş çıkışında bakın bulursun umarım.matilda34 hurmayla sütü blendırlayıp chia tarçın atsam nasıl olur sence?
Çok sevindim ördeğim.. İnşallah hiçbir sıkıntı olmazsağlıkla kucağına alırsın..
gözümüz aydın ördeğim hadi bakalım gelsin paşa sağlıkla sıhhatle
Iyi dilekleriniz icin cok sagolun kizlarmorordek ördekcim gözün aydın, sıhhatle gelsin kuzucum.
Süpersiniz kaptanım.Eminim bundan sonrada hep yapacaksınız.Siz çok güçlü bi kadınsınız. İşinizde ev hayatınızda çok başarılısınız. En yakın zamnda istediğiniz kiloyada kavuşacaksınız..yaa ebru dün senin için yapmıştım ayıp olmasın diye ama bugün aşka geldim
bu arada leslie 1 mil in ben express ini yapıyorum kolları ve bacakları daha çok çalıştırıyor işi çok olanlar normal leslie değil de express olanı yapsınlar daha fazla kalori yaktırıyo
Canım 2 saat yürüyüş bile gayet fazla zaten bugun yaparsın leslieyiCanm ben dun geve 3mill leslie yapamamdm basladim ama snra braktim heryerim agriyodu pazarda bir suru poset tasidim 2 saati gecik pazardaydik ama toplam 2 saat dedm ben gene oyuzden yapamamdm bgun yapicam insallah ama sporum var genede oda yetr![]()
Tabiki kuzum
sporda çoşucaz mı diosunuz![]()
Süpersiniz kaptanım.Eminim bundan sonrada hep yapacaksınız.Siz çok güçlü bi kadınsınız. İşinizde ev hayatınızda çok başarılısınız. En yakın zamnda istediğiniz kiloyada kavuşacaksınız..
Tabiki kuzum
Hem benim rekorum 9 mildi.
Belki haftaya rekorumu bile kırarım.
Kafayi yemis bu kiz 9mill nedir yaaabende aynı fikirdeyim, kaptanımın azmi belli zaten, daha önce mezun olmuşsunuz üstelikte, inanın sizden ilham alıyorum çoğu zaman.
9 mil mi![]()
Süpersiniz kaptanım.Eminim bundan sonrada hep yapacaksınız.Siz çok güçlü bi kadınsınız. İşinizde ev hayatınızda çok başarılısınız. En yakın zamnda istediğiniz kiloyada kavuşacaksınız..
ayy kızlar ne güzel şeyler söyllemişsiniz beni çoşturdunuz teşekkür ederim valla şımardımbende aynı fikirdeyim, kaptanımın azmi belli zaten, daha önce mezun olmuşsunuz üstelikte, inanın sizden ilham alıyorum çoğu zaman.
9 mil mi![]()
9 mil mi![]()
8 mil yaptım. Her yerim sızılıyor yanlız.Özellikle bacaklar fena oldu. Başımda hafiften dönüyor..Ardarda yapmamak lazım.Kafayi yemis bu kiz 9mill nedir yaaa
Nese benide heveslendirdi bende bgun yapablirsem 3 mill arti mekik fln yaparim bide bantla pilates hareketleri yaparim![]()
valla cumaya kadar ya da cuma dahil yaparım atağımı, gerçi atak demeyim yumruk diyim ben buna. sebzesiz khsız kaçamaksız 5 gün :)
neyse artık senin için iyi bile diyebiliriz bence :) dukan bana daha kolay geliyo hiç değilse doya doya yiyosun valla. sık dişini candycimm şurda yılbaşına ne kaldı? izne gitmeden ince ol inşallah.
valla benim pazar günün acısı devam ediyo halaBen bi 4 mil daha patlatıp geldim.Yarına hastanelik olacam kas ağrısından..![]()
Ben bi 4 mil daha patlatıp geldim.Yarına hastanelik olacam kas ağrısından..![]()
20 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.ebrusonmez
8 mil leslie
20 mekik
50 sağ 50 sol bacak egzersizi
20 sn plank
100 zıpzıp (cezamı yaptım)
2. toplight
30 squat
10 lu set olarak bel ve göbek hareketleri (50 toplamda)
leslie 1 mile express (şu ana kadar yaptığım işyerinde odayı kilitleyip leslie yaptım ya helal bana)
8 mil yaptım. Her yerim sızılıyor yanlız.Özellikle bacaklar fena oldu. Başımda hafiften dönüyor..Ardarda yapmamak lazım.
İsterseniz sizin için akşamda 1 mil yaparım. 9 olur..
Ben bi 4 mil daha patlatıp geldim.Yarına hastanelik olacam kas ağrısından..![]()
sterseniz sizin için akşamda 1 mil yaparım. 9 olur..