Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm
Öğle
Peynirli sigara böreği yagsiz 3 adet
Zeytin
1 salatalık
1 biber
Akşam
Canım yemek istemedi
Geliştirdim
Bir dilim çavdar ekmeği
Yarım biber
Yarım salatalık
2 çatal peynir
Su 2 lt
Bugün çay ve nescafe içtim

120 mekik
120 bel cevirme
15 dakika bant 15 dakika sırt omuz gogus egzersizi
Öğlene akşam arasında bi avuç üzüm kabak çekirdeği karışımı yedim dün kg yapmadı hatta 200 Gr vermiştim
morordek toplight

@matilda34 menümü yazayım
Pek bisey yemedim. Çünkü Yolculuk rahatsız etti.
Kahvaltı
2 salatalık
1 yeşil elma
Öğle:
5 antep fıstığı
2 adet leblebi

Spor: 1 saat yürüyüş
Su hiç içmedim.
Menu cok az olmus Ebrusum ya, hadi yolculuktayken icmedin de tum gun nasil durdun su icmeden? Cok sagliksiz
Oh oh börekler de yenmis afiyet olsun :) neyse matilda sana bi ceza yazar artik :)

Menu cok az olmus Ebrusum ya, hadi yolculuktayken icmedin de tum gun nasil durdun su icmeden? Cok sagliksiz

Oh oh börekler de yenmis afiyet olsun :) neyse matilda sana bi ceza yazar artik :)
Yazsin kaptanım ama bana öğle yiyince artı yapmiyo daha önceki gözlemlerden biliyorum

günaydın kızlar

dünden beri bi konuya denk geldim gülüyorum okudukça yaa, paylaşayım sizinle de, elti düğünde kendi gelin başını ve gelin tacını takmış beyaz kuyruklu elbise giymiş

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mle-sonunda-ikiz-gelin-olduk-d.861076/page-41

bu sayfada resmi var ne ilginç tipler var yaa, bizim gelinimiz de düğünümde beyaz balık bi elbise giymişti ama ben çoook sonradan resimlerde farkettim, takılmıyomuşum demek ki böyle şeylere

Ayy ok ilginç. Kıskanmış sankiii :)

Kızlar çok hafif bi kahvaltı yaptım.
Sonra 1 saat kadar yürüdüm. Bugünün de sporu tamm..

wauww harikasın canımm, keşke benim de fırsatım olsa da yürüsem. bu sefer kilo almayıp vereceksin bi tatilde inşallah.

tatlı denk getirirlerse de bi çatal al bari, söle eşin ısrar etmesin

AA çok iyiymiş, un yerine her şeyde kullanılabiliyor mu?
evet kullanılabiliyor canım bahsettiğim bayan un yerine bunları kullanıyor
aslında bu ürünün asıl kullanım amacı bakliyat tüketiminin azalması ve çocukların sevmemesi nedeniyle yapılan her yemeğe 1 kaşık koyularak bakliyatların faydalarından mümkün olduğunca fazla yararlanmak. glutensiz beslenenler içinde süper bi tercih oluyor dukancıların yulaf kepeğini un yerine kullanması gibi düşün
Cok iyi yapmışsın hayatım.
Hayatımızdan sevdiğimiz seyleri tamamen cikaramayız.
Ama böyle doğal seçenekler uretebiliriz.
aynen canım daha sağlıklı glutensiz diyet için de uygun bence tabi hergün hamurişi yapıp yememek gerekiyor bunlarla sağlıklı diye herşeyi ölçülü tüketmemiz gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…