Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın cnm
Günaydın kaptanım
Sanada seneye allah kolaylık versin gerçekten zor hem çocuk için hem bizim için

oyy kuzum son aylar ne yapcan şimdiden yastıkla yatmaya başladıysa allah kolaylık versin
Bilmiyorum kaptanim valla
Su an dedigim gibi biraz da keyfine yastik koyuyorum nasil olsa son aylar olan olacak simdi bari daha rahat yatayim diye :) zaten o yastiklari sabah genelde yerde buluyorum :)))
Günaydın ördeğim ister istemez vücut dengesi bozuluyo yastık konfor sağlıyor fazla kilo almazsan son aylarda yastık seni rahatlatır ama ben çok kilo almıştım
Valla benim gidisat da iyi degil ki.. Hayirlisi olsun be napalim :)))
morordek 56.9 çıktım tartıda
Tamam canim ama Van'da alma lutfen

Ördeğim alimdrn geldiğince dikkat edecem
Buraya da yazarim zaten yediklerimi

Kaptanım o ıkı ay regl olamamam ve hamile oldugumu sanmam alt ust ettı benı cıdden olmadı ama 1 martı yılbası ılan ederız o zaman gıyerız olma mııı

57.2 yanlış hatırlamıyorsam
İyi ne güzel vermişin cuma daha iyi olacaktı demi tartılabilseydin
Olsun cnm hastalıktan değil bebiş sayesinde alıyosun kilo almanın güzel bi sebebi var sağlık olsun

kızlar bi kaç gündür kuru fasülye ununu falan araştırıyodum dün akşam bime uğradım bişeyler almak için... bi baktım bim e gelmiş kuru fasülye unu , nohut unu , sarı mercimek unu .. hepsinden aldım
takip ettiğim bi bayan var hayatından gluteni çıkarmış sağlıklı besleniyor yaptığı yemeklerin tariflerini veriyordu orda görmüştüm ilk defa kuru fasülye ununu dün de bim de görünce kaçırmadım aldım beyaz un yerine bu aldıklarımı kullanıp daha sağlıklı yemekler yapmayı düşünüyorum.. bim de bulabilirseniz alın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…