- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.481
Günaydın cnmGünaydınlarr.
Günaydın kaptanımgünaydınlarrrr
ayy ebruşum ne güzel şeyler yazmışın öpüyorum seni
hani şeker 69 olcaktın yılbaşına gecen sene aldığın ciciyi giyecektin olmadı işte ama benimki de olmadı boşver
oyy kuzum son aylar ne yapcan şimdiden yastıkla yatmaya başladıysa allah kolaylık versin
yaww kuzular bunlar ilkokul 1. sınıf değilmi anamm ben seneye ne yapcam benim ufaklıkda 1. sınıf olcak
Cuma kaçtın cnmmorordek 56.9 çıktım tartıda
Bilmiyorum kaptanim vallaoyy kuzum son aylar ne yapcan şimdiden yastıkla yatmaya başladıysa allah kolaylık versin
Valla benim gidisat da iyi degil ki.. Hayirlisi olsun be napalim :)))Günaydın ördeğim ister istemez vücut dengesi bozuluyo yastık konfor sağlıyor fazla kilo almazsan son aylarda yastık seni rahatlatır ama ben çok kilo almıştım
Tamam canim ama Van'da alma lutfenmorordek 56.9 çıktım tartıda
57.2 yanlış hatırlamıyorsamCuma kaçtın cnm
Ördeğim alimdrn geldiğince dikkat edecemBilmiyorum kaptanim valla
Su an dedigim gibi biraz da keyfine yastik koyuyorum nasil olsa son aylar olan olacak simdi bari daha rahat yatayim diye :) zaten o yastiklari sabah genelde yerde buluyorum :)))
Valla benim gidisat da iyi degil ki.. Hayirlisi olsun be napalim :)))
Tamam canim ama Van'da alma lutfen
Kaptanım o ıkı ay regl olamamam ve hamile oldugumu sanmam alt ust ettı benı cıdden olmadı ama 1 martı yılbası ılan ederız o zaman gıyerız olma mıııgünaydınlarrrr
ayy ebruşum ne güzel şeyler yazmışın öpüyorum seni
hani şeker 69 olcaktın yılbaşına gecen sene aldığın ciciyi giyecektin olmadı işte ama benimki de olmadı boşver
oyy kuzum son aylar ne yapcan şimdiden yastıkla yatmaya başladıysa allah kolaylık versin
yaww kuzular bunlar ilkokul 1. sınıf değilmi anamm ben seneye ne yapcam benim ufaklıkda 1. sınıf olcak
leslie yerine 1 saat pilates yapsam saat 1 gbi pilatese gidicem cnkuOlmaz öyle şekerim cezaları ben kesiyorum 45 dk leslie de sen yap bakayım
İyi ne güzel vermişin cuma daha iyi olacaktı demi tartılabilseydin57.2 yanlış hatırlamıyorsam
Olsun cnm hastalıktan değil bebiş sayesinde alıyosun kilo almanın güzel bi sebebi var sağlık olsunBilmiyorum kaptanim valla
Su an dedigim gibi biraz da keyfine yastik koyuyorum nasil olsa son aylar olan olacak simdi bari daha rahat yatayim diye :) zaten o yastiklari sabah genelde yerde buluyorum :)))
Valla benim gidisat da iyi degil ki.. Hayirlisi olsun be napalim :)))
Tamam canim ama Van'da alma lutfen
E olsun hadi ama bana söz ver bugün temiz bi menü getircen anlaştık mıleslie yerine 1 saat pilates yapsam saat 1 gbi pilatese gidicem cnku
Belki bir yerde tartı bulursam tartilayim. Eczanede soyunsam olmaz demiiİyi ne güzel vermişin cuma daha iyi olacaktı demi tartılabilseydin
Olsun cnm hastalıktan değil bebiş sayesinde alıyosun kilo almanın güzel bi sebebi var sağlık olsun
Belki bir yerde tartı bulursam tartilayim. Eczanede soyunsam olmaz demii
21 Martı ilan et eski Türkler için özel bir gunKaptanım o ıkı ay regl olamamam ve hamile oldugumu sanmam alt ust ettı benı cıdden olmadı ama 1 martı yılbası ılan ederız o zaman gıyerız olma mııı
Vayy çok zekice aklımda bulunsunebruş evde bi tartıl sonra üstünü giyip tartıl, kıyafet farkını çıkar ortaya. eczanede kıyafetle tartılınca da onu düşersin olmaz? dara farkı yaptım resmen
Vayy çok zekice aklımda bulunsun
Ama yine de acıdım bize kıııız neler hesap ediyoruz yazık bize yazıııık
Tamam canm pilatesimi yaptim kacamaksiz devm ediyorum bakalim ne olcakE olsun hadi ama bana söz ver bugün temiz bi menü getircen anlaştık mı
İyi olcak iyi bozmadan bitir bugünü tamam mı dido yarın napcanTamam canm pilatesimi yaptim kacamaksiz devm ediyorum bakalim ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?