- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.501
Ayy süper fikirmis. Başta okumuş olsaydım kesin tartilirdim.ebruş evde bi tartıl sonra üstünü giyip tartıl, kıyafet farkını çıkar ortaya. eczanede kıyafetle tartılınca da onu düşersin olmaz? dara farkı yaptım resmen
Ayy süper fikirmis. Başta okumuş olsaydım kesin tartilirdim.
Ama şuan vandayim. Artık çok geç
Haftaya daha fazla ekşi olurum
kızlar bi kaç gündür kuru fasülye ununu falan araştırıyodum dün akşam bime uğradım bişeyler almak için... bi baktım bim e gelmiş kuru fasülye unu , nohut unu , sarı mercimek unu .. hepsinden aldım
takip ettiğim bi bayan var hayatından gluteni çıkarmış sağlıklı besleniyor yaptığı yemeklerin tariflerini veriyordu orda görmüştüm ilk defa kuru fasülye ununu dün de bim de görünce kaçırmadım aldım beyaz un yerine bu aldıklarımı kullanıp daha sağlıklı yemekler yapmayı düşünüyorum.. bim de bulabilirseniz alın derim
Vayy çok zekice aklımda bulunsun
Ama yine de acıdım bize kıııız neler hesap ediyo
Cok iyi yapmışsın hayatım.kızlar bi kaç gündür kuru fasülye ununu falan araştırıyodum dün akşam bime uğradım bişeyler almak için... bi baktım bim e gelmiş kuru fasülye unu , nohut unu , sarı mercimek unu .. hepsinden aldım
takip ettiğim bi bayan var hayatından gluteni çıkarmış sağlıklı besleniyor yaptığı yemeklerin tariflerini veriyordu orda görmüştüm ilk defa kuru fasülye ununu dün de bim de görünce kaçırmadım aldım beyaz un yerine bu aldıklarımı kullanıp daha sağlıklı yemekler yapmayı düşünüyorum.. bim de bulabilirseniz alın derim
Ben dünün cezasını yapmış bulunuyorumMenüler nerde hanımlar :)
Ceza verilecek yok mu????
Tadi nakliyatı andırır zannimca ama bence hiç yememekten iyidir.AA çok iyiymiş, un yerine her şeyde kullanılabiliyor mu?
Tadi nakliyatı andırır zannimca ama bence hiç yememekten iyidir.
Pasta börek güzel gider..
Bulursam alicam
ebruş sen ne kadar cuma da tartılsan tartı farkı olacak bugünki kg nu girelim canım listeyeTadi nakliyatı andırır zannimca ama bence hiç yememekten iyidir.
Pasta börek güzel gider..
Bulursam alicam
Ben eski halini görmedim ama depremden eser yok.. Yani benim gördüğüm kadarıyla
Olsun kaptanim hiç yoktan iyidir.kızlar slm bu akşamki salon maceram 1,5saat yerine 40 dk da bitti bugünlük sporum bu kadar yoğun kar yağışı yüzünden
Haklisin kaptanim illaki farklılık olur.ebruş sen ne kadar cuma da tartılsan tartı farkı olacak bugünki kg nu girelim canım listeye
ebruş kız böyle menü olmaz ana yemek ne yedinmatilda34 menümü yazayım
Pek bisey yemedim. Çünkü Yolculuk rahatsız etti.
Kahvaltı
2 salatalık
1 yeşil elma
Öğle:
5 antep fıstığı
2 adet leblebi
Spor: 1 saat yürüyüş
Su hiç içmedim.
Yemek hiç yemedim..ebruş kız böyle menü olmaz ana yemek ne yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?