- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.621
off gerçekten kötü bi sonuç olmuş bu hafta ya .. yeni yıl rehavetine kapıldı bizim takım sanırımBu arada listeyi paylaştım kızlar, şu anda liste ekleyen takımlardan en kötü bizizsonuncu bile olabiliriz bu hafta
canım Allah yardımcınız olsun umarın iyi geçer herşeySlm kizlarr ben bugun tartilamadim apar topar sehir disina cikmak zorunda kaldik gorumcem 5 aylik hamileydi suyu gelmis cocugu alicaklar bgun onun yanina gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin olurmu bide beni izne ayrirsaniz sevinirim ben izindede olsam ugramaya calisicam
geçmiş olsun canımHerkes yeni yıl yoğunluğumu yaşıyor benimde hiç tadım yok bu ara bikac gün önce annem kolunu kırdı ama ben gidemedim Ankarada kar hala yağıyor
Saol kaptanımcanlarım şimdiden yeni yılınızı kutluyorum bu hafta cok kötü bir sonuç aldık ptesi yeni bir yıl başlıyor yeni bir dönem yarın akşam size ödül günü olsun yeni yıl şerefine ancak ptesi sabah kg larla birlikte sıkı bir şekilde asılacağız böyle olmuyor
medusa38 annene gecmiş olsun canım
@Pdr93 canım balayından sonra kalan kg ları birlikte vereceğiz şimdiden mutluluklar diliyorum geçmiş olsun dikkat et kendine
candy_candy canım geçmiş olsun mersin felaket
neyse kızlar benden bu kadar tekrar görüşürüz
saol canik tabiki boslamak yokCanım Allah yardımcınız olsun, insallah hayırlısı olurDualarım sizinle
İzne ayrıldım diye boşlamak yok bi de
saol kaptanimcanım çok geçmiş olsun inş güzel haberlerle gelirsiniz tatlım
hiç bu kadar kötü olmamıştık sanırım, olsun toparlarız inşallah
azaydidem didemcim inşallah güzel haberlerle dön bize 5 aylıkken de doğup sağlıklı olan bebekler var, inşallah Allah yardımcınız olsun.
Allah yardimcisi olsun zor bi durum tabi, cok üzüldümsaol canik tabiki boslamak yok
saol kaptanim
Malesef kizlar bebek öldü ilacla düsük yaptirdilar kendiliginden dusurduler bebegi 2 saat snra parca kaldigi icin tekrar kurtaja aldilar fln cok cani yandi cok kotu saatler gecirdi insallah bu saatten sonra iyi olur hakkinda hayirlisi buymus yapicak hic bisey yok
canım allah sabır versim görümcen için çok zor bir durum destek olun ona tatlımsaol canik tabiki boslamak yok
saol kaptanim
Malesef kizlar bebek öldü ilacla düsük yaptirdilar kendiliginden dusurduler bebegi 2 saat snra parca kaldigi icin tekrar kurtaja aldilar fln cok cani yandi cok kotu saatler gecirdi insallah bu saatten sonra iyi olur hakkinda hayirlisi buymus yapicak hic bisey yok
Çok geçmiş olsun. Bebeğin ve annenin durumundan haberdar et canım.Slm kizlarr ben bugun tartilamadim apar topar sehir disina cikmak zorunda kaldik gorumcem 5 aylik hamileydi suyu gelmis cocugu alicaklar bgun onun yanina gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin olurmu bide beni izne ayrirsaniz sevinirim ben izindede olsam ugramaya calisicam
Masallah güzel gidiyorsunTünaydınlar eşim evde bildirim yapip gidiyorum sonra gelirim yine
Geçen hafta 56.1
Bu hafta 55.5
Çok geçmiş olsun. Annen nasılHerkes yeni yıl yoğunluğumu yaşıyor benimde hiç tadım yok bu ara bikac gün önce annem kolunu kırdı ama ben gidemedim Ankarada kar hala yağıyor
Ayy umarım iyidir.saol canik tabiki boslamak yok
saol kaptanim
sağol kuzum mezun olamıyorum amaMasallah güzel vermişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?