- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.661
Eminim kaptanimebruşum hem yılbaşı hem haftasonu herkesin telaşı var ama bu ptasi yeni bir yılla beraber sıkı bir dönem başlıyo accık rehavete düşsünler hem menü hem sporla 5. takım tarih yazacak
Cnm slm bende aydın daydım dönüş yolundaydız inan girmeye fırsatım olmadı kusura bakmayın
Bence de kaptanım yeni yılla birlikte güzel şeyler yapıcaz inşallahebruşum hem yılbaşı hem haftasonu herkesin telaşı var ama bu ptasi yeni bir yılla beraber sıkı bir dönem başlıyo accık rehavete düşsünler hem menü hem sporla 5. takım tarih yazacak
Canim hoşgeldin ben kaptan yardimcisiyim.Merhaba kızlar bende buradayım inşallah herşey güzel olur herkese Mutlu yıllar :)
Bir de ilk sayfada kurallarimiz yaziyor, onlari okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor :) gunluk menulerini duzenli paylasman ve gunluk 5 mesaj yazman gerekiyor en az. Cuma sabahlari da tartı günümüzBirazcık bilgilendirme olursa sevinirim bu arada
Hoşbulduk canım boyum 1.61 kilom en son 62 her zaman kilolu bir kızdım asla zayıf tığ gibi olmamıştım ya ki süğünüme kadar en yüksek 73 gördüm düğünden önce 70 ile diyete başladım 56 ile bitirdim düğün Zaman'ı gelmişti o ara iki kilo aldım korumaya geçemedim çünkü ardında. Evlendim ve 63 oldum hop hamile kaldım 81 ile doğum yaptım doğumdan sonra hiç almadım şu an evlenmeden öncekinden bile zayıfım dikkat etmeye çalışıyorum ama arada da yiyorum bu iki günü hiç saymıyorum tabi şu an regl dönemin bugün başladım ama yine de başlamak istiyorum hedefim 53 olmak kızımın doğum gününe kadar 55 olmak istiyorum 28 şubat ilk hedefim ben yaza kadar veril korumak istiyorum aslında aynada kendimi iyi görmek istiyorum kötü giden hayatıma bu şekilde biraz renk gelsin kafam dağılsın diye katılmak istiyorum moral oluyor çünkü böyle işte :)Canim hoşgeldin ben kaptan yardimcisiyim.
Kendinden biraz bahsedersen takimdaki arkadaslar da seni tanimis olur. Yarin sabah ac karnina tartil, giris kilonu kaydedelim bir de hedefini tekrar yazabilirsen super olur :)
Bu arada ben 27 yasindayim, buradan mezun oldum ama simdi hamilelik falan aldim tabi :) dogum sonrasi yine kilo verme macerasina devam ediyor olacagim buyuk ihtimal :)
Hoşgeldin sabahtan itibaren daha aktif olur takım başarılar umarım istediğin kiloya ulasirsinBu arada yurt dışındayım 3 saat gerideyiz şimdiden belirteyim geç yazdın diye kimse kızmasın
Umarim hedefine ulastiracagiz seni :) zaten cok aşırı fazlan da yok, bence başarabilirsin :)Hoşbulduk canım boyum 1.61 kilom en son 62 her zaman kilolu bir kızdım asla zayıf tığ gibi olmamıştım ya ki süğünüme kadar en yüksek 73 gördüm düğünden önce 70 ile diyete başladım 56 ile bitirdim düğün Zaman'ı gelmişti o ara iki kilo aldım korumaya geçemedim çünkü ardında. Evlendim ve 63 oldum hop hamile kaldım 81 ile doğum yaptım doğumdan sonra hiç almadım şu an evlenmeden öncekinden bile zayıfım dikkat etmeye çalışıyorum ama arada da yiyorum bu iki günü hiç saymıyorum tabi şu an regl dönemin bugün başladım ama yine de başlamak istiyorum hedefim 53 olmak kızımın doğum gününe kadar 55 olmak istiyorum 28 şubat ilk hedefim ben yaza kadar veril korumak istiyorum aslında aynada kendimi iyi görmek istiyorum kötü giden hayatıma bu şekilde biraz renk gelsin kafam dağılsın diye katılmak istiyorum moral oluyor çünkü böyle işte :)
Teşekkürler inşallah Can'ımHoşgeldin sabahtan itibaren daha aktif olur takım başarılar umarım istediğin kiloya ulasirsin
İngiltere'deyim şu an inşallah olur :) yeni kilo bildirimi yapacağım tartımın pili bitmiş ama hemen alıcam yarın yine de kilomu yazarım yanlış mı doğrumu artık cuma belli olur bir de regl dönemi biraz değişiklik oluyor kilomdaUmarim hedefine ulastiracagiz seni :) zaten cok aşırı fazlan da yok, bence başarabilirsin :)
Hangi ulkedesin bu arada? 3 saat olduguna gore Avrupa diye tahmin ediyorum :) saat acisindan cok problem olmaz bizim icin, bi ara Avustralya'dan bile katilan arkadasimiz vardi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?