Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta listeye yeniden girmek istiyorum inşallah, öncelikle şu 1 kiloyu verip 60,5 olmalıyım, cuma hedefim budur :)

Hadi herkesler hedefini yazsın hanımlar, grup sessiz diye yemeklere boğulmayalım :)

Kizlar yarindan itibaren menulerinizi yazip yazmadiginizi kontrol edecegim ona gore. Kacamaklara ceza da gelecek. Bu hafta toparlanmamiz lazim, yılbaşı rehavetini atalım uzerimizden :)

Merhaba kızlar bende buradayım inşallah herşey güzel olur herkese Mutlu yıllar :)
Canim hoşgeldin ben kaptan yardimcisiyim.
Kendinden biraz bahsedersen takimdaki arkadaslar da seni tanimis olur. Yarin sabah ac karnina tartil, giris kilonu kaydedelim bir de hedefini tekrar yazabilirsen super olur :)
Bu arada ben 27 yasindayim, buradan mezun oldum ama simdi hamilelik falan aldim tabi :) dogum sonrasi yine kilo verme macerasina devam ediyor olacagim buyuk ihtimal :)

Hoşbulduk canım boyum 1.61 kilom en son 62 her zaman kilolu bir kızdım asla zayıf tığ gibi olmamıştım ya ki süğünüme kadar en yüksek 73 gördüm düğünden önce 70 ile diyete başladım 56 ile bitirdim düğün Zaman'ı gelmişti o ara iki kilo aldım korumaya geçemedim çünkü ardında. Evlendim ve 63 oldum hop hamile kaldım 81 ile doğum yaptım doğumdan sonra hiç almadım şu an evlenmeden öncekinden bile zayıfım dikkat etmeye çalışıyorum ama arada da yiyorum bu iki günü hiç saymıyorum tabi şu an regl dönemin bugün başladım ama yine de başlamak istiyorum hedefim 53 olmak kızımın doğum gününe kadar 55 olmak istiyorum 28 şubat ilk hedefim ben yaza kadar veril korumak istiyorum aslında aynada kendimi iyi görmek istiyorum kötü giden hayatıma bu şekilde biraz renk gelsin kafam dağılsın diye katılmak istiyorum moral oluyor çünkü böyle işte :)

Umarim hedefine ulastiracagiz seni :) zaten cok aşırı fazlan da yok, bence başarabilirsin :)
Hangi ulkedesin bu arada? 3 saat olduguna gore Avrupa diye tahmin ediyorum :) saat acisindan cok problem olmaz bizim icin, bi ara Avustralya'dan bile katilan arkadasimiz vardi :)

İngiltere'deyim şu an inşallah olur :) yeni kilo bildirimi yapacağım tartımın pili bitmiş ama hemen alıcam yarın yine de kilomu yazarım yanlış mı doğrumu artık cuma belli olur bir de regl dönemi biraz değişiklik oluyor kilomda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…