Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar, wendi bende, eczacıyım, 31 yaşındayım, evliyim bi kızım var 2,5 yaşında. daimi dukancıyım bu ara, 70'den 60'a düştüm mezun olucam ama artık motivasyonum düştü biraz düzgünce diyet yapamama durumundayım ama bu hafta başa döndüm, 60,5 olup listeye giricem sonra da mezun olcam inşallah :)
Memnun oldum canım...
Ben de daha önce Dukan yapmıştım
13 kg kadar da vermiştim üç ayda
ama sonra ilk kızıma hamile olduğumu öğrendim ve birden de aldım bütün kiloları
aslında Dukan güzel hani duyuyorsun ama ben Dukan yerine Karatay yapılması taraftarıyım
şu sıralar karataya sıcak bakıyorum %100 yapamıyorum tabi ama kısmi Karatay diyebiliriz
Sen hangi Şehirdesin canım?

Memnun oldum canım...
aslında Dukan güzel hani duyuyorsun ama ben Dukan yerine Karatay yapılması taraftarıyım
şu sıralar karataya sıcak bakıyorum %100 yapamıyorum tabi ama kısmi Karatay diyebiliriz

kayserideyim bende, dukanla çok güzel kilo veriliyo, hayatımda ilk kez böyle güzel kilo verdim, karatayla kilo vermek benim adıma mucize gibi bişi, yapamadım valla :) sabah erken kalkıp işe gelince ve akşam geç gelen eşle mecburen bişiler yiyince günde 2 öğün yemek bana oldukça zor geldi valla, yapamadım :( dukanla saat kaç olursa olsun hatta ne kadar çok yersen o kadar çok kilo veriyosun aile sağlığımız açısından en güzeli bu oldu bana :)
ilk kızın kaç yaşında? maşallah allah bağışlasın, azıcık daha vereyim 2.yi istiyoruz bizde, yaza kadar sürem var, verip korumam lazım :(

kayserideyim bende, dukanla çok güzel kilo veriliyo, hayatımda ilk kez böyle güzel kilo verdim, karatayla kilo vermek benim adıma mucize gibi bişi, yapamadım valla :) sabah erken kalkıp işe gelince ve akşam geç gelen eşle mecburen bişiler yiyince günde 2 öğün yemek bana oldukça zor geldi valla, yapamadım :KK43: dukanla saat kaç olursa olsun hatta ne kadar çok yersen o kadar çok kilo veriyosun aile sağlığımız açısından en güzeli bu oldu bana :)
ilk kızın kaç yaşında? maşallah allah bağışlasın, azıcık daha vereyim 2.yi istiyoruz bizde, yaza kadar sürem var, verip korumam lazım :KK43:
O da 4 yaşında :)

İnşallah canım,
Bu kadarı vermişsin, onu da yaparsın
Rabbim gönlüne göre versin inş

Memnun oldum canım...
Bende 5 ay önce diyete 95 le başladım şuan 57 kilo civariyim 90 kgdan beri burdayim

ne zaman geçiceksiniz belli mi?? diyet durumları nasıl gidiyor? kocan kandırmıyo dimi seni :)
Yok canım. Çok sukur çok iyi
Bazen bir iki şeyin tadına bakmak zorunda kalıyorum tabi ama akşam yemeğini çok hafif geciriyorum.
Dün kv deydim. Ama ben yedim dedim. Sadece 2 kaşık tadımlık yedim

Kızlar slm nassınız bakem
Ben feci üşütmüşüm bademciklerim şişti çok hastayım:KK43:
Ama bugün sp yapmaya başladım yarında yapıcam sonra ps yapıp perşembe yine sp yapıcam :)

matildacım geçmiş olsun canım, bende başladım sp'lere ama durmak yok 5 gün sp yapıcam ancak gider benden bu artılar :(

azaydidem azaydidem didoşum ne var ne yok? döndünüz mü eve? görümcen nasıl oldu?

medusa38 medusa38 kuzucum sen nasılsın?

toz-pembe toz-pembe canım evde nasıl geçiyor zaman? ders çalışmaya başladın mı? ihmal etme bizi, uğra arada menünü yaz lütfen :KK15:

servey servey hu huuu, servey hanımcım nasılsınız, yine ne koşturmalar ne organizasyonlar peşindesiniz acaba?

candy_candy candy_candy kuzucum hadi kır şu 100'lerin lanetini yaaa, kopma diyetten ve bizden, verelim artık..

morordek morordek hamiş ördekimiz napıo acep :) epeydir evdeydin, çıktın mı bugün? umut nasıl annesi :)

Yok canım. Çok sukur çok iyi
Bazen bir iki şeyin tadına bakmak zorunda kalıyorum tabi ama akşam yemeğini çok hafif geciriyorum.
Dün kv deydim. Ama ben yedim dedim. Sadece 2 kaşık tadımlık yedim

süpersin canım, öncelikle insanın nefsini kontrol altına alması lazım, süpersin o nedenle :KK15: bana da hazır ara verdin canın ne istiyosa ye dedin, yedim bende o_O bu sefer cidden başladım ama. öncelikle hedefim listeye girmek, sonra mezun olmak demicem çünkü mezun olsam da geri almamak adına burdan kopamıcam :olamaz:

Back
X