Selam kızlar, ben sabahtan beri coook yogundum anca gelebildim vallahi. Yeni üyelerle takıma canlılık gelmiş, süper olmus :)
Canım hoşgeldin, ben seni davet edip kaçmış bulundum biraz

Kaptan yardımcısıyım, 27 yaşında, evliyim, Ankara'dayım ben de. Nisan ayında mezun oldum bu takımdan, sonra korumak icin kaldım, simdi hamilelik dolayısıyla kilolar geri geldi tabi

Başlangıç kilonu kaydettim 99,9 olarak bir de hedefini yazar mısın canım? Ayrıca kilom fazla diye hic düsünme o kilolarda daha hızlı gider, bi bakmıssın 80'lere gelmissin bile
Geçmiş olsun canım, Aydın soguk muydu? :)
Bugun cıktım sonunda canım, işe geldim hem 2 insan yüzü görürüm diyerek

Ama yollar falan her yer buz, düsmemek icin etrafa tutuna tutuna yürüyorum, cok komigim dısardan bakılınca

Umut da iyi ya, masallah beyimiz surekli hareket halinde, durduramıyoruz :) Sabah yatakta sırt üstü yatarken artık başını mı totosunu mu ne bir dayadı göbegimin oraya ama nasıl bi sertlik hissettim, ilk kez böyle oldu
Gecmis olsun canım, cok mu kırıldı? Yazın ben bayılıp ön dişimi kırmıstım, sen var mıydın o zaman hatırlayamadım da aklıma o geldi ya
Ooo süpersin azimle devam edersen anında görmeye başlarsın farkı
Canım bence menü paylasmaya devam et, izinde olanların hali malum... Alırsın valla benden uyarması