Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olsun ya yeniden başlamışsın ya şimdi takir takir gider..
Koruyabilirsen 58 de çok iyi
Ama sanırım kilo alma payı bırakmak lazım.
Senin boyun benden 2 cm uzundu.
58 gayet güzel olur

ay bi göreydim o günleri, en yaklaştığım dönem bıraktım yaa, yine gidicek ama başarıcam, inatettimolacak :)

Sp, ps ne ola ki arkadaşım?

ebruşum açıklamış, dukanın saf proteini canım, saf protein/protein sebze.

Hoşbuldum canım:KK54:
İnşallah.

Boyum 1,64
Kilom bugün itibariyle 99,9
İki çocuk annesiyim, 30 yaşındayım.
8 ay önce İkinci kızıma doğum yaptım şuan ücretsiz izindeyim
Hastalarına 'kilo ver' demekten utanıp, 'hep beraber kilo verelim' demek zorunda olmuş olan bir aile hekimliği uzmanıyım.

Ben de kendimi bildim bileli kilolu olanlardanım
Daha önce birkaç kez Güzel kilolar verdiğim de oldu ama hamilelik, emzirme falan geri aldım
Şu fazlalıklardan gerçekten çok sıkıldım artık.
İnşallah bu kez kalıcı şekilde bu işi bitirmek istiyorum,
Bu yolda ciddi bi şekilde yürümek için motivasyon ve desteğinize ihtiyacım olduğu için buradayım..

ooo sen çıtırmışsın yahu :KK8: neyse ben de sana yetişmeye çalışıyorum işte :KK51:

Canım geçen çarşamba 102 yi gördüm ben de..
Yakınız...
İnşallah beraber verelim
Anladığım kadarıyla Bu ara hızlı vermen gerektiği için İsveç diyetini seçtin.
Ben hızlı vermek istemiyorum
Geri dönüşlerin bende patladığı birkaç deneyimim oldu da...:KK66:

Aynı deneyimleri ben de yaşadım canım.. bile bile lades diyorum resmen :KK43: ama şu isveçi kafaya taktım iyice yapiciiim :KK48::KK48:

ekstrem durum 2 ye göre girebilirsin canım ama öncelikle düzenli girme şartı var biliyon dimi tatlım düzenini tam oturttun mu?

kaptanım aslında düzeni oturttuk maşallah.. artık her gün girerim yani en az 5 mesaj şartını menüleri falan yazarım. mekik ve squata da başladım bir aylık programa.. amaaaa.. bi Balıkesir yolculuğum olacak :KK17: tartıyı götürürüm ama farklı olur mu orada farklı mı tartar bilemedim? 3 hafta kalıcam bi de o_Oama listeye de girmek istiyorum yani şu vericeğim kiloları kaçırmamak lazım sonra zaten duraklama falan olur. kaptanım ben bu hafta gireyim listeye.. tartımı da götürürüm yani sanki ne kadar değişik tartabilir ki di mi ama o_O

Kızlar slm nassınız bakem
Ben feci üşütmüşüm bademciklerim şişti çok hastayım:KK43:
Ama bugün sp yapmaya başladım yarında yapıcam sonra ps yapıp perşembe yine sp yapıcam :)

geçmiş olsun matildacan :KK19:

candy_candy candy_candy kuzucum hadi kır şu 100'lerin lanetini yaaa, kopma diyetten ve bizden, verelim artık..

ah ah wendican ben de istemez miyim :KK14: bu sefer mekik ve squata da başladım hatta eliptik bisiklete de binicem haftada 3 gün pazartesi-çarşamba ve hafta sonu bir gün olarak düşündüm. bugün yapabilirsem başlamış olucam ama sabah mekik ve squatı yaptım :KK59:

diyet beni zorladı bugün çok zaten 1.gün hep böyle oluyor çok uykum var :uykucu::uykucu: canım bissürü şey atıştırmak istiyor. sıkılıyorum çok :KK51: ama Allahtan kitap okuyorum da zaman su gibi geçiyor :KK36:

yılbaşı gecesi dişim kırıldı :KK43: öle diş hekimi korkusundan gitmezsem olacağı buydu, minnacık bi çürük dişimin bi kısmını aldı benden :KK43: yarın sabah gidicem, inşallah kanal tedavisi demez de dolguyla kurtarırım :KK43:

geçmiş olsun canım benim de var öyle bi dişim dişimin %80'i kırılmış, doktor kökü duruyorsa hallederiz demişti :KK70: halletti de sağolsun :KK51:

Ben mezun olmuyorum ama 50 ye kadar yolum var :-)

canım senin boyun 163tü di mi (kardeşimle aynı boydasın unutmuyorum seni :KK8:) 50 kilo sağlıklı değil hedefine ulaşınca mezun olman gerekir. ondan sonra da zaten korumaya geçersin zaten 52-53 iyi bence senin için. ama senden de bi başarı öyküsü bekliyoruz yani.. Diyet Başarı Öyküleri kısmına bi konu açıp hikayeni yazarsın. eminim ki çok ilgi görecektir. mükemmel bir iş başardın :KK5:

canım senin boyun 163tü di mi (kardeşimle aynı boydasın unutmuyorum seni :KK8:) 50 kilo sağlıklı değil hedefine ulaşınca mezun olman gerekir. ondan sonra da zaten korumaya geçersin zaten 50 falan da uygun değil 52-53 iyi bence senin için. ama senden de bi başarı öyküsü bekliyoruz yani.. Diyet Başarı Öyküleri kısmına bi konu açıp hikayeni yazarsın. eminim ki çok ilgi görecektir. mükemmel bir iş başardın :KK5:
Cnm ben boyunu 164 biliyordum hastanede 162 olctuler ikisinin arası 163 demisimdir belki :-)
Cnm Bende 52- olayyim diyorumda 50 de kilo almayı olsun çünkü çok hızlı alıyorum bende birde şeker rahatsizligim ve granulamatoz mastit içinde zayıf olmam gerekiyor
Mezun olunca bi hikaye yazarım artık

Cnm ben boyunu 164 biliyordum hastanede 162 olctuler ikisinin arası 163 demisimdir belki :-)
Cnm Bende 52- olayyim diyorumda 50 de kilo almayı olsun çünkü çok hızlı alıyorum bende birde şeker rahatsizligim ve granulamatoz mastit içinde zayıf olmam gerekiyor
Mezun olunca bi hikaye yazarım artık

yaa ben de kendimi 169 biliyorum 167 çıktım :KK70: çekiyor muyuz neyiz yaşlandıkça :KK70:

2 kilo bariyer olarak bırakıyorsun yani :KK48: mantıklı olabilir :KK51:

Bu arada yurt dışındayım 3 saat gerideyiz şimdiden belirteyim geç yazdın diye kimse kızmasın
Hosgeldin canim bende gectgmiz hafta izne ayrildim yakin zmanda dnucem ins ;)

Kaptanım ben kuralları okudum, kabul ediyorum:KK52:

Ben sizin takıma biraz fazlayım ya...
Kilom sizlere göre bayağı fazla:oops:
sende hosgeldin canim bizim robokop yani medusa38 medusa38 95 lerden 55 lere kadr geldi ve cokda saglikli beslenerek bence sende basarablirsin inaniyorum ben ;)

ay inşallah dolguyla kurtarırım yaaa, nedense bi ödüm kopuyo, hele o kanal tedavisi aklıma geldikçe çıldırıyom :rolleyes:
canim benimde disimin yarisi kirildi senin gibi curuktu snra kanal tedavisi oldum ardindan doldu suan hic bsey yok insallahda olmaz cnku cok zor bende korkuyorum disciden :olamaz:

matildacım geçmiş olsun canım, bende başladım sp'lere ama durmak yok 5 gün sp yapıcam ancak gider benden bu artılar :KK43:
Sağol cnm aynı durumdayım bizi ancak sp ler paklar :)
yılbaşı gecesi dişim kırıldı :KK43: öle diş hekimi korkusundan gitmezsem olacağı buydu, minnacık bi çürük dişimin bi kısmını aldı benden :KK43: yarın sabah gidicem, inşallah kanal tedavisi demez de dolguyla kurtarırım :KK43:
Geçmiş olsun diş işi kötü oluyo ihmal etme cnm
Bence de çok hırslıyım :halay:
Hoşgeldin cnm

Napiosnuz kizlarrr ben izne ayrilinca bide grumceme gidince dyet fln hak getire :D az yemege calstim ama 70 leri gordum yinede bi sure kendi capimda az yiyerek vermeye calisicam dukana donmek istemiyorum safprotein hic yapmak istemiyorum cnky kabiz oluyorum 3 4 gundur wc sorunumda kendilignden czulmeye basladi cok mutluyum ;) aksamlari hafif atlatarak 2 hafta sonra aranizda olucam insallah ama burda menu paylasmaya devm etmek istiyorum yoksa abartirim yine :(

ooo sen çıtırmışsın yahu :KK8: neyse ben de sana yetişmeye çalışıyorum işte :KK51:

Ahhh çıtırlık...
Bir gün yollarımız kesişecek mi acep???:KK51:

Canım hepimiz istediğimiz yerlere ulaşacağız
Bünün için buradayız..
Çıtır çıtır takılcaz Hep birlikte...
:KK73::KK73::KK73:
Aynı deneyimleri ben de yaşadım canım.. bile bile lades diyorum resmen :KK43: ama şu isveçi kafaya taktım iyice yapiciiim :KK48::KK48:
Tamam canım, takipteyim.
Sonrasında gel;
sağlıklı, kalıcı, eğlenceli bi şekilde zayıflamaya devam ederiz
:KK75::KK72::KK6::KK9:

oo bi ankaraalı daha bende ankaradayım

gidecek tatlım yeterki azimli ol

maşallah sana seni mezun edecez artık ebruşum

geçmiş olsun tatlım

canım 60,5 olduğun anda listeye giriyorsun
Teşekkür ederim kaptanım

kaptanım aslında düzeni oturttuk maşallah.. artık her gün girerim yani en az 5 mesaj şartını menüleri falan yazarım. mekik ve squata da başladım bir aylık programa.. amaaaa.. bi Balıkesir yolculuğum olacak :KK17: tartıyı götürürüm ama farklı olur mu orada farklı mı tartar bilemedim? 3 hafta kalıcam bi de o_Oama listeye de girmek istiyorum yani şu vericeğim kiloları kaçırmamak lazım sonra zaten duraklama falan olur. kaptanım ben bu hafta gireyim listeye.. tartımı da götürürüm yani sanki ne kadar değişik tartabilir ki di mi ama o_O

geçmiş olsun matildacan :KK19:

ah ah wendican ben de istemez miyim :KK14: bu sefer mekik ve squata da başladım hatta eliptik bisiklete de binicem haftada 3 gün pazartesi-çarşamba ve hafta sonu bir gün olarak düşündüm. bugün yapabilirsem başlamış olucam ama sabah mekik ve squatı yaptım :KK59:

diyet beni zorladı bugün çok zaten 1.gün hep böyle oluyor çok uykum var :uykucu::uykucu: canım bissürü şey atıştırmak istiyor. sıkılıyorum çok :KK51: ama Allahtan kitap okuyorum da zaman su gibi geçiyor :KK36:

geçmiş olsun canım benim de var öyle bi dişim dişimin %80'i kırılmış, doktor kökü duruyorsa hallederiz demişti :KK70: halletti de sağolsun :KK51:
Sağol cnm sana da isveç'te başarılar :)

Selam kızlar, ben sabahtan beri coook yogundum anca gelebildim vallahi. Yeni üyelerle takıma canlılık gelmiş, süper olmus :)
Kaptanım ben kuralları okudum, kabul ediyorum:KK52:

Ben sizin takıma biraz fazlayım ya...
Kilom sizlere göre bayağı fazla:oops:
Canım hoşgeldin, ben seni davet edip kaçmış bulundum biraz :KK48:
Kaptan yardımcısıyım, 27 yaşında, evliyim, Ankara'dayım ben de. Nisan ayında mezun oldum bu takımdan, sonra korumak icin kaldım, simdi hamilelik dolayısıyla kilolar geri geldi tabi :KK48:
Başlangıç kilonu kaydettim 99,9 olarak bir de hedefini yazar mısın canım? Ayrıca kilom fazla diye hic düsünme o kilolarda daha hızlı gider, bi bakmıssın 80'lere gelmissin bile :KK66:
Kızlar slm nassınız bakem
Ben feci üşütmüşüm bademciklerim şişti çok hastayım:KK43:
Ama bugün sp yapmaya başladım yarında yapıcam sonra ps yapıp perşembe yine sp yapıcam :)
Geçmiş olsun canım, Aydın soguk muydu? :)
morordek morordek hamiş ördekimiz napıo acep :) epeydir evdeydin, çıktın mı bugün? umut nasıl annesi :)
Bugun cıktım sonunda canım, işe geldim hem 2 insan yüzü görürüm diyerek :KK48: Ama yollar falan her yer buz, düsmemek icin etrafa tutuna tutuna yürüyorum, cok komigim dısardan bakılınca :KK48:
Umut da iyi ya, masallah beyimiz surekli hareket halinde, durduramıyoruz :) Sabah yatakta sırt üstü yatarken artık başını mı totosunu mu ne bir dayadı göbegimin oraya ama nasıl bi sertlik hissettim, ilk kez böyle oldu :KK48:
Gecmis olsun canım, cok mu kırıldı? Yazın ben bayılıp ön dişimi kırmıstım, sen var mıydın o zaman hatırlayamadım da aklıma o geldi ya :KK43:
Karatay'daki bozma bişeyler yapıyorum canım
Mesela ekmek hiç yemiyorum
(PaZar kahvaltı dışında)
Ama tatlı falan olunca birkaç çatal alıyorum:oops:
Emziriyorum diye azcık ucundan oluyo işte:KK22:
Spor olarak da Leslie yapmaya çalışıyorum:KK6:
Ooo süpersin azimle devam edersen anında görmeye başlarsın farkı :KK66:
Napiosnuz kizlarrr ben izne ayrilinca bide grumceme gidince dyet fln hak getire :KK70: az yemege calstim ama 70 leri gordum yinede bi sure kendi capimda az yiyerek vermeye calisicam dukana donmek istemiyorum safprotein hic yapmak istemiyorum cnky kabiz oluyorum 3 4 gundur wc sorunumda kendilignden czulmeye basladi cok mutluyum :KK66: aksamlari hafif atlatarak 2 hafta sonra aranizda olucam insallah ama burda menu paylasmaya devm etmek istiyorum yoksa abartirim yine :KK43:
Canım bence menü paylasmaya devam et, izinde olanların hali malum... Alırsın valla benden uyarması

Selam kızlar, ben sabahtan beri coook yogundum anca gelebildim vallahi. Yeni üyelerle takıma canlılık gelmiş, süper olmus :)

Kaptan yardımcısıyım, 27 yaşında, evliyim, Ankara'dayım ben de. Nisan ayında mezun oldum bu takımdan, sonra korumak icin kaldım, simdi hamilelik dolayısıyla kilolar geri geldi tabi :KK48:
Başlangıç kilonu kaydettim 99,9 olarak bir de hedefini yazar mısın canım? Ayrıca kilom fazla diye hic düsünme o kilolarda daha hızlı gider, bi bakmıssın 80'lere gelmissin bile :KK66:

Bugun cıktım sonunda canım, işe geldim hem 2 insan yüzü görürüm diyerek :KK48: Ama yollar falan her yer buz, düsmemek icin etrafa tutuna tutuna yürüyorum, cok komigim dısardan bakılınca :KK48:
Umut da iyi ya, masallah beyimiz surekli hareket halinde, durduramıyoruz :) Sabah yatakta sırt üstü yatarken artık başını mı totosunu mu ne bir dayadı göbegimin oraya ama nasıl bi sertlik hissettim, ilk kez böyle oldu :KK48:

Gecmis olsun canım, cok mu kırıldı? Yazın ben bayılıp ön dişimi kırmıstım, sen var mıydın o zaman hatırlayamadım da aklıma o geldi ya :KK43:

Canım bence menü paylasmaya devam et, izinde olanların hali malum... Alırsın valla benden uyarması
bgunden itibaren menu paylasmaya baslicam canim aynen ipin ucundan tutmam lazm tutmaz kopar giderim :(

Sağol cnm aydın da soğuk izmirde soğuk bu kadar soğuk çekip kar görememek çok kötü ama boşuna hasta oluyoruz :)

Back
X