• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menum

Sabah 200 grm tavuk sote 1 ince dilim kaşar 2 ince dilim salam domates salatalık turp dilimleri çıtır biber bi kupa nescafe

Ara yok

Öğle yok

Ara nescafe

Akşam iki haşlanmış yumurta bir küçük mandalina
2 lt su bolca nescafe
Spor yarım saat tempolu yürüyüş

Not.kahvaltıda çok yemisim ben ya:KK43:
Benim menunun tersi olmus sanki :-) sabah oldugu icin sorun yok bence

bugün kızlar regli olunca resmen çiko krizine girdim 4-5 adet madlen bitter çiko yedim menümü yazmayayım ama akşam spora gittim karın ağrısına rağmen 1,5 saat çalıştık bu süre zarfında 200 civarı mekik 100 civarı squat 100 civarı şnavt ve bunun harici bi sürü hareket yaptık
meraktan az önce tartıldım sabahli kg mun sadece 500 gr üstündeydim inş bu hafta iyi bir sonuçla geleceğim

Slm lar:KK54:
Nasılsınız bayanlar...
Ben sabahtan Abimlere geçtim bugün,
Şimdi döndük eve...
Çok uğrayamadım.
Menümü yazmayayım müsaadenizle,
Epey bi bozuldu bugün:skandal:
Tek söyleyebileceğim 17:30 sonrası hiçbirşey yemedim, bolca su içtim.
Hayırlısı bakalım.
Tamam kaptanım toplight toplight oradan okuyayım, Tşk ettm
Herkese hayırlı geceler ;)

Selam kızlar menü mü yazayım bugün pek giremedim
Sabah:
Bir yumurta
Az peynir
Üç zeytin
Domates
Salatalık
Marul
Yarım turp
Yarım dilim kepek ekmek
Şekersiz çay

Ara:
Activa yedim üstünde granola olandan 165 kaloriydi yanlış hatırlamıyorsam

Akşam:
Yeşil mercimek ve şehriyeyle kızıma yemek yapmıştım bir kaşık yağ kadar iki kepçe ondan yedim
Yarım havuç ve yarım turp rendeledim bol limonla salata yapıp yedim
3 lt su
Bir fincan yeşil çay

Spor:her gün yaptığım 650 mekik + 300 bacak hareketi+50 popo kaldırma adını bilmiyorum+ 100 russian twist yaptım çember de yapacağım kızım uyursa 100 de squat niyetindeyim yaparsam yazarım :KK71:eliptik yapamıyorum kızımın uyku düzeni mahvoldu bir an önce şu dişler çıksa da kurtulsam:KK43:

Bu arada benim yemek işi 6 dam önce bitiyor yani sonrasında en fazla bir parça bitter yiyorum tansiyonum düşük biraz doktora gittim bugün çok düşük dedi amazaten hiç yükselmez bir tek hamilelikte bir kere 12 gördüm o kadar

Back
X