Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama nekadar heyecanli oluiyor bahceyle ilgilenmek ekmek cikisini izlemek. ben simdi zor dayanirim kac günde cikar acaba bugün diktigim cicek soganlarinin ilk görünmesi?

valla sen heveslendirdin sekerim.:)) yalan yok
ya aebenim niye bukadar uzaksiniz. bugünde kallisle bunu konustuk yakin olsak ne isler yapardik kimbilir. isi birakta hayat ne güzel olurdu kimbilir. insanin sevdiklerine yakin olmasi.
bak bunu canı gönülden isterdim ablam . insanın kafa dengi arkadaşı olması paylaşacak bir çok şeyi olan yakınları olması ne güzel olurdu ....olumunekankayizsmile

benim bütün bahce nergiz ve lale dolu aebenim evin eski sahibi onlarla doldurmus bahceyi heryil kar kalkar kalkmaz doluyor bahce. yani adim atacak yer yok simdi evin kuzey tarafi gölgede kalir ve genelde cok soguktur yatin bile. otarafta hic cicegim yok ne olur dersiniz o tarafa?

ama nekadar heyecanli oluiyor bahceyle ilgilenmek ekmek cikisini izlemek. ben simdi zor dayanirim kac günde cikar acaba bugün diktigim cicek soganlarinin ilk görünmesi?
soganlı çiçekler çabuk çıkar ablacım ....
güneşsiz ne olur bilmemki ablam :uhm:

tesbih çiçegi yazıyordu tohumunda ablam ben burda bimden alıyorum soğanlaru 3.5 lr... nergis soganı almıştım son baharda açtılar şimdi ne güzel ...
bişm soğanmı getiriyo yaaamafoldumben neden haberim yok benim..

ablacım haftaya çıkarlar bir haftada..
bakalım bende ektim üç beş tane bulup onlar ne zaman çıkarsa seninkilerde hemen arkasından çıkarlar..

ablacım bizim kocaöman bir bahçemiz vardı böyle yol vardı çardağa gidiyordu yolun iki yanı sırf gladoilus ekiliydi birde hep onların diplerine annecim latin ekerdi ortalık rek cümbüşüne dönerdi o latin tohumlarınıda babam almanyadan getirmişti googla bakarsan latin diye tanırsın sende bulursan ek ablam çok güzel bir çiçek oda hem yayılıyor hem her sene tohumdan ürüyor fazlalaşıyor...

reyhan abla bir bakalım ne olurmuş soğuk ve gölgede ben yazarım sana uygun bir şey bulup...

ben kaçıyorum sizede muhabbetinizede doyum olmuyor ama erkenden kalkmam lazım ...hepinize huzurlu geceler dilerim...

güzel bir cicek kallisim capucine imis latince ismi
gülgelik yerde olurmu acaba
bir haftada cikarmiiiiiiiiiiiiiiiiii soganlarrrrrrrrrrrr masallah hadi insallah ya. özel bir dalya diktim buz ve alev ismi. onu cok merak ediyorum. iris ve lilie leri yarin dikecegim kismetse

aebenim yaa sanada yazayım aklımdayken ben perşembeye bilet bulursam istanbula geçeceğim pazartesiye dek... cuma bakamıyacağım bijo uygun olursa ilgilenir ama sende bir bakarsın olurmu canım ya eğer müsait olursan tabiki.. melzeyitede söyledim oda bırakmaz sağolsun ama ne olur ne olmaz..

reyhan abla bir bakalım ne olurmuş soğuk ve gölgede ben yazarım sana uygun bir şey bulup...

ben kaçıyorum sizede muhabbetinizede doyum olmuyor ama erkenden kalkmam lazım ...hepinize huzurlu geceler dilerim...
bende kalişim ....
eşim yok diye pcde bayram ediyorum gece vakti....kaydirigubbakcemile3 yatalım sabah kalkamyıcaz yoksa .iyi gecler rüyanızda envay çeşit çiçeklerin içinde gezin efem .a.s.

gölgede olur ablacım olur hiç mi güneş görmüyor ki azıcık görse günde üç beş dakikada yeter yani bitkiye buda sever gölgeyi ben saksılarada ekmiştim gölgede geçen sene sadece boyları biraz daha uzun oluyor.. salatayada koyuluyor bunun çiçekleri çok ilginç bir tadı ve kokusu var kokusuna hayranım ben...

hay aklıma benim :)) bak bak demişimde kilo bildirimlerine bak diyememişim hehehee o kadar basıyo bu saatte kafam demek...
hadi kaçtım ben öptüm ikinizide

delikafaduldeneyvah eyvah kalişim bu hafta bizim takımıda ben sana emanet edecektim .-tatlicadiarzu-
nazlım evleniyor bu hafta benimde cumartesi günüm ver hazırlık diz boyu . takımdada simoş var ama daha önce hiç yapmadı 1 aydır bagırıyorum üstüne alınan yok ...... sende yoksan . aboooooo..

merak etme bir elim börek yapar bir yarımlada bakarım kalişim gözün arkada kalmasın .....olumunekankayizsmile hayırla git gel ....a.s.

hay aklıma benim :)) bak bak demişimde kilo bildirimlerine bak diyememişim hehehee o kadar basıyo bu saatte kafam demek...
hadi kaçtım ben öptüm ikinizide
dememişmisin ben nerden anladım o zaman .:roflol:sengözlerimebaksanab:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…