- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.681
tesbih çiçegi yazıyordu tohumunda ablam ben burda bimden alıyorum soğanlaru 3.5 lr... nergis soganı almıştım son baharda açtılar şimdi ne güzel ...buda cok güzel ebenim ismi neki amarillis diyorlar burda ondanmi acep?
bak bunu canı gönülden isterdim ablam .valla sen heveslendirdin sekerim.:)) yalan yok
ya aebenim niye bukadar uzaksiniz. bugünde kallisle bunu konustuk yakin olsak ne isler yapardik kimbilir. isi birakta hayat ne güzel olurdu kimbilir. insanin sevdiklerine yakin olmasi.
soganlı çiçekler çabuk çıkar ablacım ....ama nekadar heyecanli oluiyor bahceyle ilgilenmek ekmek cikisini izlemek. ben simdi zor dayanirim kac günde cikar acaba bugün diktigim cicek soganlarinin ilk görünmesi?
güneşsiz ne olur bilmemki ablam :uhm:benim bütün bahce nergiz ve lale dolu aebenim evin eski sahibi onlarla doldurmus bahceyi heryil kar kalkar kalkmaz doluyor bahce. yani adim atacak yer yok simdi evin kuzey tarafi gölgede kalir ve genelde cok soguktur yatin bile. otarafta hic cicegim yok ne olur dersiniz o tarafa?
bişm soğanmı getiriyo yaaamafoldumben neden haberim yok benim..tesbih çiçegi yazıyordu tohumunda ablam ben burda bimden alıyorum soğanlaru 3.5 lr... nergis soganı almıştım son baharda açtılar şimdi ne güzel ...
ama nekadar heyecanli oluiyor bahceyle ilgilenmek ekmek cikisini izlemek. ben simdi zor dayanirim kac günde cikar acaba bugün diktigim cicek soganlarinin ilk görünmesi?
bende kalişim ....reyhan abla bir bakalım ne olurmuş soğuk ve gölgede ben yazarım sana uygun bir şey bulup...
ben kaçıyorum sizede muhabbetinizede doyum olmuyor ama erkenden kalkmam lazım ...hepinize huzurlu geceler dilerim...
güzel bir cicek kallisim capucine imis latince ismi
gülgelik yerde olurmu acaba
bir haftada cikarmiiiiiiiiiiiiiiiiii soganlarrrrrrrrrrrr masallah hadi insallah ya. özel bir dalya diktim buz ve alev ismi. onu cok merak ediyorum. iris ve lilie leri yarin dikecegim kismetse
delikafaduldeneyvah eyvah kalişim bu hafta bizim takımıda ben sana emanet edecektim .-tatlicadiarzu-aebenim yaa sanada yazayım aklımdayken ben perşembeye bilet bulursam istanbula geçeceğim pazartesiye dek... cuma bakamıyacağım bijo uygun olursa ilgilenir ama sende bir bakarsın olurmu canım ya eğer müsait olursan tabiki.. melzeyitede söyledim oda bırakmaz sağolsun ama ne olur ne olmaz..
dememişmisin ben nerden anladım o zaman .:roflol:sengözlerimebaksanab:1hug:hay aklıma benim :)) bak bak demişimde kilo bildirimlerine bak diyememişim hehehee o kadar basıyo bu saatte kafam demek...
hadi kaçtım ben öptüm ikinizide
bu kadar olur dileklerimiz bile aynı . hay ALLAHIM . sırnaşık şeya.s.bol cicekli rengarenk rüyalar sizin olsun. öptüm canlarim byeeee
ben işten çıkıyorum sen işe gidiyorsun kaydirigubbakcemile3
haydin hayırlı işler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?