Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

burada ortaklıklar halinde mi yarışılıyo? yani her iki kişi birbirini mi destekliyo noluyo burda aklinialirimsmile
yaa canım bundan bir buçuk ay kadar önce kendimizi toparlamak adına herkesi eşleştirdik herkes sadece eşine yazıp onun yaptıklarına yorum yapıyordu ama sonraları kalktı gibi bir şey herkes istediği kişiye yazıyor yorum yapıyor çünkü toparlandık ama eş olarak birbirimize alıştık hala kopamıyoruz yorumlardan...

tabi yazarım zaten buraya kurallara uymak için geldik öyle değil mi kallisim :aklinialirimsmile
ama bu hafta benim deneme sürem olucak öylee değil mi yoksa bu cuma da yazacakmıyımm acaba :asigim:
deneme haftası diye aklımdaydı ama yazmamışım pardon...
evet deneme haftasındasın sadece bugün yazdığın başlangıç kilon listeye girdiğinde bu kilo dikkate alınacak birde hangi gü listeye giriyorsan o gün işte ayyy ne çok uzattım...kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin diyelim şimdiden....

sabır bende çok az bulunan birşey ama öğreniyorum işte ben de mecburen.teşekkürler ablacığım desteğin için.

tamam öyleyse Şeniz
Şeniz

bu lilielerin üzerinde 140 cm olur diyor dogrumu kallisim ? gladioleler 120 cm olur onu biliyorumda lilieleri bilmiyordum . dalyalar icin de terasin dibinde 1,5 metreye2 metrelik bir yer vardi ciceklik oraya diktim duvar dibi orasi. bilmiyordum tesadüf olmus.. calla diye bir cicek var bilirmisin kallisim sari beyaz cok zarif durulorlar ama o saksi cicegi galiba onuda cok severim ama bende yok.
ha birde irisleri nereye diksem?

hımm.. ben de diyorum benim neden ortağım yok.. :ecrin_bebek:

ablacım doğru lilyumlar çok uzun olurlar 50 cm den yukarı pıtır pıtır açar çiçekleri tepedede kocaman bir buket oluşur bizde vardı turuncu rengi annemdeydi yani burda yok... ama devrilmezler korkma aşırı ağır bir çiçek değil sadece yan yana dikeceksen aralarında 30-40 cm mesafe olsun...
ablam calla burda gala çiçeği gelin çiçeği olarak geçiyor muhteşem bir güzelliği var onuda burda bahçede gördüm ekmişlerdi sitede gayette güzel olmuş... ahh bak hatırladım şimdi bizim eskiden evin çok yakınında böyle terastan bakınca hemen yanımızda ki ilk ev eski bir konaktı o konağın bahçesi beyaz gala doluydu göbek halinde ekmişlkerdi nasıl desem sanki 3 tane bir yere dikilmişte öyle büyümüş nasıl güzeldi coşmuşlardı iyice ... onunda ebayda bordo siyaha yakınını görmüştüm vurulmuştum benaklinialirimsmile
hımm.. ben de diyorum benim neden ortağım yok.. :ecrin_bebek:

hepimiz sana ortak olduk haberin yoksositososito

haklısın çikolatam
dedim ya düzensiz gidiyor bugünlerde diye
keki oğlum çırpmış böreğin peynirini de oğlum koymuş o yapmış oluyor böylece1/4 kek 1/4 börek oğluşumun hatırı için çok değil be çikolatam ha ne dersin akşam ekmek pilav makarna falan da yoktu idare ediver teyzesi dünü
ama bundan sonra eksiğim olmayacak meyvem sütüm yoğurdum hepsi tastamam olacak doruk da kek yapmazsa tamamdır bu hafta merak etme

kallis ocean da gzükmüyor bu aralar nedir durum :uhm:

ocean kendini toparlayamıyor koşturmaktan vakit bulamıyor sanırım tombilim...bende bilmiyorum...ama durumu sıkı tutması gerekiyor zamanı az kaldı temmuza ne var şurda...

o güzellikler olmasa hayat geçermi yaa ben şeye çok hayret ediyorum tv karşısında tüm gününü geçirip sonrada bunalıma girip depresyon ilacı kullananlar çok var çevremde.. bahçeli ev olması gerekmiyor çiçekte gerekmiyor insan isterse bir sürü hobi edinebilir...

hayatımda ilk defa havuç ektimkaydirigubbakcemile3 saksıya.. pıtır pıtır çıktılar öyle hoşlar ki... parmak havuç birde .. burada satılmıyoır bile bakalım nasıl olacaklar...

tombilim benim alişte yemek okuluna gideceğim diyor başkada bir şey demiyor bakalım senimde oğlan kek börek ohhhhboshayallersmile

banada bir kırılma noktası lazım
güzel anlatmışsın
çogu konuda haklısın ne diyim :sinifsinif:

ama dürüm ısmarlamadım kendimeee
herkese geldi bi ben yemedim guclubacismile
bir kere ısırmak sayılmazz
benim gibi adamın dişinin kavuguna yetmez o behh

bu ara fırın -sıcakekmek-peynir
olayını benzis gitme sakın :roflol:
şaka şakaa lülülülülülü
bir de fırça ve cilalamaya dayanıklılık.. kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

sanırım havucun topragı taşlı olacak
pazarda bi satıcı demişti
neden bilmiyorum ama .......

sizin her parmağınızda ayrı marifet valla helal olsun kendin öylesin bir de çocuklarına aşılamışsın tembellikle işiniz yok sizin
benim oğlana gelince düşündürüyor beni valla şimdi de bunu taktım kafama dur bakalım haftaya ne çıkar kek börekle kalsa iyi mutfağı çok seviyor devamlı leğenbe su dolduruyor bulaşık yıkıyor yemek yapılırken sandalyeyi çekiyor ocağın yanına mutlaka kontrol ediyor nasıl yapıldığını kaşığı alıyor karıştırıyor bi kere geçen gün babannesiyle baklava açıyordu kaynuş da büyük oklava oğluşda küçük geçmişler karşılıklı baklava açıyorlar eline hamur da vermiş kaynuş şimdi de bunu taktım bebeklikten beri zaten tencere tava aşkı var seninle yerleri süpürür evi viledalar aman ne biliyim belki hepsi böyledir ama herkes oğlum sen kızmısın kız işi yapıyon diyor ben o kadar katı değilim ama aklım karışmıyor da değil
işte böyle kallis bana bir dokun bin ah işit

hiiiiiiiiii kallisim güzellige bak . bu ne beeeeeee
ben yarin sabah gidip alacagim calla cicegi banane ama bu saksi cicegi galiba. ama bu rengi hic görmedim ben bayildim bayildim.. sen nasil yetistirilecegini bilmemne biliyorsan kallisim vaktin oldugu bir ara yaz canim ben bayildim buna. burda satiliyor saksilarda ama yazikolur bakamam deyip almiyordum

buarada dünkü listemi yaziiim
öğleden sonrasını yazıorum

5te : 1 elma
akşam : fırında çupra bol salata

leslie sansone la 2 mil yürüyüş yaptım

kallis ocean da gzükmüyor bu aralar nedir durum :uhm:

kulaklarımı çınlatmışsınız hemen geldim
bu ara iş yoğunluğum çok evlilikle ilgili bi hazırlık yok şu an.
diyeti de biraz boşladım gibi ama asla ipin ucunu kaçırmadım..
spor yapamıyorum yapmayınca da yediklerime dikkat etmiyorum.
ama havalar ısındı, tam gazlanma vakti benim için.hepimiz için.
regl oldum bu hafta, biter bitmez dönüşüm muhteşem olacak..guclubacismile

yok ablam sen yanlış anlamışsın takımdan değil yarış listesinden çıkiyim dedim.yoksa beni istemiyomusunuzzzzz
:çok üzgünüm:
,
bende bizim bahçeyle uğraşıyorum .dün yine çiçek fidesi aldık petunya çok güzeller mor ve beyaz 200 fide aldık bu gün dikildi.2 tanede ağaç fidanı aldık çok güzel yurt dışından ithalmiş harika bir ağaç.yaşlanmış bir zakkum ağacı vardı çiçek açmıyordu bende onu söktürdüm yerine ekelim diye aldım.bu gün siteden biri ağaç katilleri demiş bize .halbuki yerine ekilecek ve çok güzel her mevsim ayrı bir renk aliyor.

merhabalar kızlar sanırım sıkı bi denetime ihtiyacım varr :)
ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum..
hoş geldin kelebek..

bende listeden cikman yanlis olur dedim mersacigim sende aaaaaaa. takimdan olurmu hic. sen bakma bana bugün biraz yoruldumda basasagi durmaktan dünyayi tersinden görüyorum yani..
günlük adimlar haric kallisimin 3000 adimini tamamladim
sabah standart kahvalti harictende bir yumurta ve domates vardi.
ara yok öglen zaten yok kahvalti saat 12deydi. aksama hepsi bendeydi.ama ben coban salatasi ve yogurtlu bakla yedim. simdide ya iki portakal yada sütlükahve. karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…