- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.701
delikafaduldeneyvah eyvah kalişim bu hafta bizim takımıda ben sana emanet edecektim .-tatlicadiarzu-
nazlım evleniyor bu hafta benimde cumartesi günüm ver hazırlık diz boyu . takımdada simoş var ama daha önce hiç yapmadı 1 aydır bagırıyorum üstüne alınan yok ...... sende yoksan . aboooooo..
merak etme bir elim börek yapar bir yarımlada bakarım kalişim gözün arkada kalmasın .....olumunekankayizsmile hayırla git gel ....a.s.
iştee ben geldimm kaçıncı uykundasınnn sen acabaa :) Allah rahatlık versin herkeseeea.s.
akşam öğünün pek bir güzelaklinialirimsmile ama öğlen ve öncesi ne vardı hepsini yazarsan daha rahat youmlarız böyle kim nereye ne yazmıştı zor oluyor.. günlük olarak listeni yaz herkes için kolay olsun böyle ağır tadıyla bir eleştiremedim yahu olmuyorkaydirigubbakcemile3buarada dünkü listemi yaziiim
öğleden sonrasını yazıorum
5te : 1 elma
akşam : fırında çupra bol salata
leslie sansone la 2 mil yürüyüş yaptım
cumaya biter demi oceanımaklinialirimsmile artık koşmaya başlamanın zamanı geldisempatiksalakcinni çizelgen için diyorum yoksa hiçç umrumda değil ayy yaaaaa helecan yapıyorum seni düşündükçekulaklarımı çınlatmışsınız hemen geldim
bu ara iş yoğunluğum çok evlilikle ilgili bi hazırlık yok şu an.
diyeti de biraz boşladım gibi ama asla ipin ucunu kaçırmadım..
spor yapamıyorum yapmayınca da yediklerime dikkat etmiyorum.
ama havalar ısındı, tam gazlanma vakti benim için.hepimiz için.
regl oldum bu hafta, biter bitmez dönüşüm muhteşem olacak..guclubacismile
demek ağaç katilleri heeekaydirigubbakcemile3 kıss zakkumun hepsi ağaç olsa ne olur hayret bişi yaaaakaydirigubbakcemile3yok ablam sen yanlış anlamışsın takımdan değil yarış listesinden çıkiyim dedim.yoksa beni istemiyomusunuzzzzz
:çok üzgünüm:
,
bende bizim bahçeyle uğraşıyorum .dün yine çiçek fidesi aldık petunya çok güzeller mor ve beyaz 200 fide aldık bu gün dikildi.2 tanede ağaç fidanı aldık çok güzel yurt dışından ithalmiş harika bir ağaç.yaşlanmış bir zakkum ağacı vardı çiçek açmıyordu bende onu söktürdüm yerine ekelim diye aldım.bu gün siteden biri ağaç katilleri demiş bize .halbuki yerine ekilecek ve çok güzel her mevsim ayrı bir renk aliyor.
hoş geldin kelebek..
iştee ben geldimm kaçıncı uykundasınnn sen acabaa :) Allah rahatlık versin herkeseeea.s.
reyhan abla bir bakalım ne olurmuş soğuk ve gölgede ben yazarım sana uygun bir şey bulup...
ben kaçıyorum sizede muhabbetinizede doyum olmuyor ama erkenden kalkmam lazım ...hepinize huzurlu geceler dilerim...
günaydın bijom allah yardımcın olsun .sayılı günler bunlar biraz sabır.geçecek inşallah.günaydın. dün çok zor bir gün geçirdim bugün de öyle olacak sanırım.. :bbo:
isterseniz eş olabilirsiniz tabiki.. aynı anda online olmamanız sorun olmaz.. biriniz diğerine yazar diğeri gelince yorumlar rastlaşıncada yazışırsınız olur biter..günaydınlar..
acaba sen kaçıncı uykundasın.. kaydirigubbakcemile3 ay komik oldu bu.. bi de biz ortak olsaydık seninle kaydirigubbakcemile3 ay sabah sabah ne güldüm..
kaliste de vardiya yazmış ben onu vardinya diye okudum gül gül.. tam yazacaktım bi baktım vardiya yazmış bu sefer kendime gül gül öldüm valla..
mmmm. forum mis gibi çiçek kokmuş hanımlar opuyorumnanaktan
ay neyin var bebiş yine yaaaohaoldumsmile midenmi kötü ....günaydın. dün çok zor bir gün geçirdim bugün de öyle olacak sanırım.. :bbo:
berbat ötesi hem de kallisim, yoruldum artık..ay neyin var bebiş yine yaaaohaoldumsmile midenmi kötü ....
berbat ötesi hem de kallisim, yoruldum artık..
cuma günü ben de burdayım merak etme kaydirigubbakcemile2
tamam canım sende buralarda olabiliyorsan aklım kalmaz hiçŞeniz
canım benim yaaa biraz daha dayanmalısın işte mecbur ne yapacaksın çaresi olsa yap deriz ama yok malesef ama geçtiğindede sorunun kalmaz inşallah kaç ayınıda rahat geçirirsin..
inşallah kallisim ablam 1,5 ay sonra geçer dediler ama o 1.5 ay nası geççek onu demediler :roflol:
çiçekleriniz de süper.. bebiş yürüyene kadar bahçeyi hallet bi güzel kallisim çünkü getiricem salcam bahçeye onu artık napar hiç bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
günaydinlarrrrrrr.
bu haftasonu burada tatil yani cuma ve pazartesi günü tatil. paskalya tatili yani..
yumurta bayramida denebilir. yumurtalari boyarlar cimenler arasinda saklarlar yada yumurta seklinde cikolata ve sekerleri cocuklar arar bulanin olur.. cocuklar eglenir güzel bir bayram. sembolleri ise koyun tavsan ve yumurta. bahar karsilaniyor birde dini anlami varda.. simdi pek hatirliyamadim.
eeeeeeeee sizde ne var ne yok?
bu hafta kimler sürpriz yapacak bakalim?
mersacigim hic bilmiyorum canim bu yil kallisim benide heveslendirdi .en saglami sogandir dedim cicek soganlari ektim. insallah ters dikmamisimdirde cikarlar. esim dediki pirasa yada sogan gibi sakalli tarafi asagi gelecek. birde ortanca ve ismini bilmiyorum birtane daha var ondan aldim saksilara diktim. eger bu yil yari yariya bile olsa basarili olursam seneye kimse tutmasin beni dolduracagim bin metrekareyi..aklinialirimsmile
hadi kallisim sanada kolay gelsin. burdada hava güzel olsaydida kalan soganlarimi bitirseydim. yagmur yagiyor belkide sonra düzelir insallah
şimdi bir daha okudum bir ay sonraya kalmıyor demişsin tüm yaz boyunca açan bir çiçek bu nasıl kalmaz ki ekime kadar açar hiç solmadan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?