- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #227.321
Uyanın bakalım tembellerrr...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun canı çok tatlıdır o taktıkları şeyi taktıramıyormuş bayılıyormuşAa kötü görümce :)
Yok kız ben hersene yaptırıyom hiç hissetmiyorsun acı yok yani o başka bişi yaptırmış olmasın
Onun canı çok tatlıdır o taktıkları şeyi taktıramıyormuş bayılıyormuşAa kötü görümce :)
Yok kız ben hersene yaptırıyom hiç hissetmiyorsun acı yok yani o başka bişi yaptırmış olmasın
anlaşmaya anlaşıyoruz ama herkes kendi evi oldun ister eşim ayırmıyor güya ev alınıp döşenecek kadar oturacaktık 2 sene oldu resmen yaşlandım eski resimlere bakınca aman dert sıkıntı işteAnlasamiyorsaniz evini ayirsan olmuyo mu
Bu saattemi ancak rüyamda :))Uyanın bakalım tembellerrr...![]()
E sen ona bakma ozaman.Onun canı çok tatlıdır o taktıkları şeyi taktıramıyormuş bayılıyormuş
Ben daha iyiyim artık çok şükür bugünde diyete asılmaya başlıyorum inş iyi olcak sen nasılsın cnmGünaydın kızlar
Nasılsınız bakalım? Kacamak yapmıyorsunuz degil mi? :)
Kolay gelsin kaptanımgünaydın dün akşam misafirim vardı gündüz hazırlık yaptım gece geç gittiler canım çıktı şimdi ders calışacağım fazla uğrayamam
Ben çok sıkı bi kahvaltı yaptım ama kaçamak yok.. :)))Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım? Kacamak yapmıyorsunuz degil mi? :)
Canım kafaya takma..Onun canı çok tatlıdır o taktıkları şeyi taktıramıyormuş bayılıyormuş
anlaşmaya anlaşıyoruz ama herkes kendi evi oldun ister eşim ayırmıyor güya ev alınıp döşenecek kadar oturacaktık 2 sene oldu resmen yaşlandım eski resimlere bakınca aman dert sıkıntı işte
Sen türkiyede değildin demi??Günaydınkızlar ben tekrar yatar kızıma mama ya kalktım :))
Vayyy süpersin.Bu hafta listeyi kurtaracan sanıırm.Gunaydinnn geçmişi okuyamadım on sayfa olmus usendim
Cuma dan bugüne eksi 1 kg ile devam ediyorum bende yasasinnnnnn tey teyyyy
Bugün sık sık gireyim geçmiş birikiyo sonra useniuorum eheheheheh
Kolay gelsin kaptanım.Ben buralardayım.Aklınız kalmasın.. :))günaydın dün akşam misafirim vardı gündüz hazırlık yaptım gece geç gittiler canım çıktı şimdi ders calışacağım fazla uğrayamam
Haaahhaaa pazar keyfi demek iyimişş. :)Bu saattemi ancak rüyamda :))
Günaydın hanımlar güzel mutlu kaçamaksız bir gün dilerim...
Bana hergün pazar keyfi :)Haaahhaaa pazar keyfi demek iyimişş. :)