- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.961
Teşekkür ederim kuzummmMaşallah diyelimde nazar değmesinn.. :))
Insallah kimsede arti gelmezse yirttik demektir derecede getiririz takimimiza keske gecen hafta tum kiloyu yazmasaydik bu hafta yuzde patlamasi olurdu ahaha uc kagit diz boyu hahahahaSanırım senin yüzden sayesinde notadan kurtulacağız... :))
Benimde aklıma gelmişti ama susayım dedim :))Insallah kimsede arti gelmezse yirttik demektir derecede getiririz takimimiza keske gecen hafta tum kiloyu yazmasaydik bu hafta yuzde patlamasi olurdu ahaha uc kagit diz boyu hahahaha
canım diğer takımların yüzdesine bakmak lazımSanırım senin yüzden sayesinde notadan kurtulacağız... :))
canım diğer takımların ortalamasına göre bu hafta mutlaka dereceye girmeliyiz notayı sildirmek içintoplight Sevali bu hafta mı listeye alacaksın??
Ama simdi üç kağıt sayılmazdı ama sonuçta listelere ilk girişmişBenimde aklıma gelmişti ama susayım dedim :))
Herkes eksi gelirse sildiririz diye düşünüyorum.canım diğer takımların yüzdesine bakmak lazım
canım diğer takımların ortalamasına göre bu hafta mutlaka dereceye girmeliyiz notayı sildirmek için
Vayy hedef büyük..Haftaya hedefim 77-78 insallah
aa evet onu unuttuk iyi hatırladıntoplight kaptanım ebrusonmez 'in yüzdesi ikiye bölünecek gecen hafta bildirim yapmadıgı icin degil mi? Düzeltiyorum simdi.
Hımm dereceye girmeliyiz demek..canım diğer takımların yüzdesine bakmak lazım
canım diğer takımların ortalamasına göre bu hafta mutlaka dereceye girmeliyiz notayı sildirmek için
Hadi ya demetoplight kaptanım ebrusonmez 'in yüzdesi ikiye bölünecek gecen hafta bildirim yapmadıgı icin degil mi? Düzeltiyorum simdi.
Deli gibi spor yaparım kaslarim agriyana ayaklarım tutmaya na kol larim kopana dek inşallah gene de tuttururumVayy hedef büyük..
Bence kötü oldu hatırlatmasıaa evet onu unuttuk iyi hatırladın
Sana onu 1 e yuvarla dedim di mi bak neler olduHadi ya deme
zaten üç kuruşluk yüzdem vardı.Onu da bölme ördeğimmm..
Böyle gidersen tutturursun gibiDeli gibi spor yaparım kaslarim agriyana ayaklarım tutmaya na kol larim kopana dek inşallah gene de tuttururum
Büyük konuştum uc nda rezil rüsva olmak da var ya neyse hayırlısı heehehe
O hatirlamasa diğer takım kaptanları mutlaka hatirlatirdi canım malesefBence kötü oldu hatırlatması
Sana onu 1 e yuvarla dedim di mi bak neler oldu
O kadar konttrol ediliyor mu??O hatirlamasa diğer takım kaptanları mutlaka hatirlatirdi canım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?