- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.001
Sıkıymış yacanım diğer kaptanlar farketmese bile editör seabahar bütün sonuçlara bakıyor ve etap raporunda hatayı belirtiyor eğer hatanı da belli süresi içinde düzeltmezsen takım olarak ceza alıyorsun
Un kalıplaşırdır ama şehriye daha sıkı tutturur un da koy ama az koy tabi bilmediğini deneme sen yine de herkes farklı yapar :)Sehrıye mı bır yasıma daha gırdım
Canım haklısın sut cok önemlı hasta zaten kuzuuuucanım sen haftalık 200-300 gr koy o da yeter sana ela bebeğin emmesinden sonra istersen haftalık 2 kg koy karışmam
Az olsun öz olsun tatlım.Haftwlık max 500-600 gr hedef koydum kendıme
Az gıbı gorunuyor ama ıstıkrarlı olunursa bayagı ıse yarar.
10 kg verırsem bıle gıyılmeyı bekleyen cok guzel gıysılerım varrrr ayda 2-2,5 kg verırsem 4 ayda bıtıuor olsun varsınnnn
Sehrıye tel tel durmuyor mu pekı etrafındaUn kalıplaşırdır ama şehriye daha sıkı tutturur un da koy ama az koy tabi bilmediğini deneme sen yine de herkes farklı yapar :)
Yedıgımız bır kacamak nelere tekabul edıyormussssSıkıymış ya
Saygıyla eğiliyorum.
Sahnur sen nıye yazmıyon kg nu suprız mııcanım diğer kaptanlar farketmese bile editör seabahar bütün sonuçlara bakıyor ve etap raporunda hatayı belirtiyor eğer hatanı da belli süresi içinde düzeltmezsen takım olarak ceza alıyorsun
Geçmiş olsun.Canım haklısın sut cok önemlı hasta zaten kuzuuuu
canım kaç etap önce ayrılmıştın eğer - miktarı çok olursa bu hafta alamayabilirim malum perfermans yarışması başladı geçen hafta aldığımız notayı sildirmemiz gerekiyor o yüzden bu hafta ilk 3 e girmek için uğraşıyoruz takım olarak %0,30 barajının altına kalmayacağımızın kesin olduğu haftaya girersin olmadı derece durumuna bir bakalım kızına geçmiş olsun bu arada önemli bişey yoktur umarım
canım bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş o yüzden dedi hoca malum kış havalar soğuk bir de çörekotu herderde deva
Vasat bir menü
09.00
1,5 kk beyaz peynir
2 Yumurta (teryağında)
6 zeytin, 10 badem-fındık
Yeşillik
4 bitter draje, 2 badem şekeri
13.15
2 dolu dolu kase fasulye kurusu (Yumurtalı)
4kaşık erişte makarna
Kereviz salatası
1dilim mücver
2 tane rulokat
19.00
Türk kahveli Süt
Su 3,5lt
Spor 5mil Leslie
Allah bağışlasın kuzuyu
Benim minik kızım da 8 aylık..
Beni hiç sorma canım ya
Zaten 90 kg hamile kalmıştım
107 ile Doğuma gittim
Emzirme döneminde bi ara 95 i gördüm ama sonra tekrar almaya başladım.
Bu kez de 103,5 i görünce şok olup
Kk ne geldim
Son olarak bu sabah 99,1 dim.
Sen yine çok iyisin,
Benim verilecek 35 kilom var
Öyle işte..
Çok kırdık yıprattık birbirimizi hala seviyoruz ikimizde belki bilmiyorum ama çok yüzgöz olduk şu birlikte oturma evliliğimizi bitirdi ama bir tek ben görüyorum kimseye göre sorun yok ayrı ev olacak ne Zaman olacak ama iki sene daha geçip biz ayrılınca mı aman valla artık hiç takmayacam eğer uzarsa bu oturma işi kursa gidecen spora gidecem kendi de zerre umrumda olmaz
candy_candy seni de altta görüyom sende yazmadın tatlım
Bıktım bende bu ileri gerilerden 80 i gördüm ya 83 kırılma noktamdi inşallah kaybetmeye devam her konuda birbirimize hep destek tam destek ileri geri bitti daima ileridiyoruzKesınlıkle sabıt bıle basarı bılıyor musun arkadasım
Haftalardır ılerı gerı haldeyım burası olmasaydı hep almıştımmm
Ahaadhhahaa haksiz mi ama hala ne yesek diye dusnuyo.gel beni ye dese yeriymis hahahaSehrıye tel tel durmuyor mu pekı etrafında
Bu arada içliköfteye kaldıgımız yetden devam tunaydın demedennnn
Bır yerde okumustum kılolu ınsanlar hala ne yıyelım de zayıflayalım dıyorlar, ARTIK YEMEYE ARA VERIN BENCE. Dıyorduuuuu
tatlım özlem ptesi girdi takıma o yüzden geçen cuma kg bildirmediği için sadece kg sunu yazdık***5. Takım 500. Etap***
toplight (72,3/)
medusa38 (55,2/)
toz-pembe (65,1/)
servey (77,5/76,9/0,6/%0,77)
matilda34 (68,5/67.9/0.6/%0.87)
ebrusonmez (56,9/56.4/0.5/%0,44) geçen hafta bildirim yapmadığından yüzdesi 2'ye bölündü
TopaLsoLucaNn (83,4/80.6/2.8/%3.36)
5. Takım Ortalama: %
gulsayszey (100,2/) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 99,9 hedef kilosu: 65
zoey1616 (60,7) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 62,1 hedef kilosu: 53
0zlem (78,7/78,0/0,7/%0,88) yeni üye başlangıç tarihi: 09.01.2016 başlangıç kilosu: 79,4 hedef kilo: 69
aynurkaya37 (99,8/) yeni üye başlangıç tarihi: 09.01.2016 başlangıç kilosu: 99,8 hedef kilo: 70
wendigo (62,1/)
morordek (67,4/68/-0,6)
candy_candy (116,1/)
Kaptanim burda bir yanlış lik var özlem 700 grm ekside ama güncel kilosu sabit değiştirmemiş ben onu düzelttik
0zlem (78,7/78,7/0,7/%0,88) yeni üye başlangıç tarihi: 09.01.2016 başlangıç kilosu: 79,4 hedef kilo: 69
Sahnur sen nıye yazmıyon kg nu suprız mıı
seval cim senin durumun şöyle olacakcandy_candy (107,5/116,5 /-9/-%8.37 ) 467.Etapta kendi isteği ile ayrıldı.
Tatlım kuzucuguna çok geçmiş olsunkızım çok zorluyor kaçıyorum gelirim yine
:))yok kız yoğrulup gidiyor valla gözümü açmadım daha içli köfte muhabbeti kilomu yazayım dur bariSehrıye tel tel durmuyor mu pekı etrafında
Bu arada içliköfteye kaldıgımız yetden devam tunaydın demedennnn
Bır yerde okumustum kılolu ınsanlar hala ne yıyelım de zayıflayalım dıyorlar, ARTIK YEMEYE ARA VERIN BENCE. Dıyorduuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?