Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Un kalıplaşırdır ama şehriye daha sıkı tutturur un da koy ama az koy tabi bilmediğini deneme sen yine de herkes farklı yapar :)
Sehrıye tel tel durmuyor mu pekı etrafında
Bu arada içliköfteye kaldıgımız yetden devam tunaydın demedennnn
Bır yerde okumustum kılolu ınsanlar hala ne yıyelım de zayıflayalım dıyorlar, ARTIK YEMEYE ARA VERIN BENCE. Dıyorduuuuu

kaptanım 467.etapta 107.5 ile 8.takımdan ayrıldım. listeye alma istersen bu hafta yüzdem çok etkiler çünkü az değil tam 9 kilo

istersen biz hiç kasmayalım ben balıkesir'den dönünce gireyim listeye zaten diyete orda da devam edicem

canım bebek emzirdiğin için ve 5 mil leslie ile hayli hayli telafi ettiğin için menünde bi sıkıntı yok bence

canım emzirmede ben çok kilo aldım özellikle balıkesirde olduğum dönemde sonra vermeye başladım bi 15-20 kilosunu verdim ama kız emmeyi ben de diyeti aynı anda bırakınca 3 ayda 13 kilo aldım o yüzden bebişleriniz emmeyi bıraktığında çok dikkat edin tecrübeyle sabit

aynen kafanı dağıt

candy_candy seni de altta görüyom sende yazmadın tatlım

geçmişe baktım kaptanım yazıyorum şimdi

Kesınlıkle sabıt bıle basarı bılıyor musun arkadasım
Haftalardır ılerı gerı haldeyım burası olmasaydı hep almıştımmm
Bıktım bende bu ileri gerilerden 80 i gördüm ya 83 kırılma noktamdi inşallah kaybetmeye devam her konuda birbirimize hep destek tam destek ileri geri bitti daima ileridiyoruz

Ahaadhhahaa haksiz mi ama hala ne yesek diye dusnuyo.gel beni ye dese yeriymis hahaha

tatlım özlem ptesi girdi takıma o yüzden geçen cuma kg bildirmediği için sadece kg sunu yazdık
Sahnur sen nıye yazmıyon kg nu suprız mıı

candy_candy (107,5/116,5 /-9/-%8.37 ) 467.Etapta kendi isteği ile ayrıldı.
seval cim senin durumun şöyle olacak
candy_candy (107,5/116,5/-9,0/-%0,25 )467. etapta 10. tk dan kendiisteği ile ayrılan üye geri döndü yüzdesi 33 e bölündü

:))yok kız yoğrulup gidiyor valla gözümü açmadım daha içli köfte muhabbeti kilomu yazayım dur bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…