- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.981
Herhalde yani listeyi paylaşan takım icik cicik ediyo hata varmı vs biz ordekle aylar öncesinin hatasını bulduk soledikO kadar konttrol ediliyor mu??
O zaman gecen hafta da bildirecektin Ebrusum :) Sabit bile yazsak kârdı yani.Hadi ya deme
zaten üç kuruşluk yüzdem vardı.Onu da bölme ördeğimmm..
Dogru diyosun :) Hata olunca da kaptanlara patlıyor.Herhalde yani listeyi paylaşan takım icik cicik ediyo hata varmı vs biz ordekle aylar öncesinin hatasını bulduk soledik
Listelerde hata olmaz
Bu sana ders olsun birdahaki sefere beni dinle 0.50 üstünü yuvarla 1 e 1.50 üstünü yuvarla 2 yeHata ettimm..
Bu sana ders olsun birdahaki sefere beni dinle 0.50 üstünü yuvarla 1 e 1.50 üstünü yuvarla 2 ye
canım diğer kaptanlar farketmese bile editör seabahar bütün sonuçlara bakıyor ve etap raporunda hatayı belirtiyor eğer hatanı da belli süresi içinde düzeltmezsen takım olarak ceza alıyorsunBence kötü oldu hatırlatması
tatlım maalesef toplamlar excelde yapılarak kontrol ediliyorBu sana ders olsun birdahaki sefere beni dinle 0.50 üstünü yuvarla 1 e 1.50 üstünü yuvarla 2 ye
Canım tabiki espri yapiyoruztatlım maalesef toplamlar excelde yapılarak kontrol ediliyor
Haklısın sabit ten iyidir uzun sürer ama sindire sindire yaz gelmeden gene bitiririz canım insallahHaftwlık max 500-600 gr hedef koydum kendıme
Az gıbı gorunuyor ama ıstıkrarlı olunursa bayagı ıse yarar.
10 kg verırsem bıle gıyılmeyı bekleyen cok guzel gıysılerım varrrr ayda 2-2,5 kg verırsem 4 ayda bıtıuor olsun varsınnnn
canım sen haftalık 200-300 gr koy o da yeter sana ela bebeğin emmesinden sonra istersen haftalık 2 kg koy karışmamHaftwlık max 500-600 gr hedef koydum kendıme
Az gıbı gorunuyor ama ıstıkrarlı olunursa bayagı ıse yarar.
10 kg verırsem bıle gıyılmeyı bekleyen cok guzel gıysılerım varrrr ayda 2-2,5 kg verırsem 4 ayda bıtıuor olsun varsınnnn
Herhalde yani listeyi paylaşan takım icik cicik ediyo hata varmı vs biz ordekle aylar öncesinin hatasını bulduk soledik
Listelerde hata olmaz
Bilseydim sabit bildirirdim.Hiçaklıma gelmedi.Evde olmadığım için tartılamamıştım.O zaman gecen hafta da bildirecektin Ebrusum :) Sabit bile yazsak kârdı yani.
Dogru diyosun :) Hata olunca da kaptanlara patlıyor.
Benim listeyi paylaştığım hafta denerim.. Faturası kaptanlara çıkmasın diyeBu sana ders olsun birdahaki sefere beni dinle 0.50 üstünü yuvarla 1 e 1.50 üstünü yuvarla 2 ye
Onun ilk kilosu 79,4 olacak. Ben mi yanlıs yazdım acabaKaptanim burda bir yanlış lik var özlem 700 grm ekside ama güncel kilosu sabit değiştirmemiş ben onu düzelttik
0zlem (78,7/78,7/0,7/%0,88) yeni üye başlangıç tarihi: 09.01.2016 başlangıç kilosu: 79,4 hedef kilo: 69
Kesınlıkle sabıt bıle basarı bılıyor musun arkadasımHaklısın sabit ten iyidir uzun sürer ama sindire sindire yaz gelmeden gene bitiririz canım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?