Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

104,9..

çok acelem var kızlar kaçtım by

Son düzenleme:
78 kg görünüyorum....yarım kg gitmiş,hayret kg almamışm bu hafta berbattı çünkü.

reyhan ablam harika mesajın için çok teşekkür ederim,bana güç verdin.ben de seni çok seviyorum.

]**5.TAKIM 150 .ETAP **

tombili ( 80.2 /80.1 /0.1/ % 0.1
mersa ( 77.5 ) geri dönecek
obur ( 74.6 ) geri dönecek
Ocean ( 79.7 /
chocolategirl ( 78.5 / 78.0/0.5/ %0.6
citol ( 112.0 ) geri dönecek
candy_candy ( 106.3 / 104 .9/ 1.4 / %1.3
zazez ( 68.2 / 68.0 /0.2 / % 0.3

5.TAKIM TOPLAM KıLO ([/QUOTE]

hay allah ne güldüm kendime .....hesap yapmayı unutmuşum ya:roflol::roflol::roflol:
paslanmışım ya valla laelaelaelaelae

Son düzenleme:
Merhaba hanımlaaar
Herkes bir yerlere kaçtım acelem var demiş.Ben listeden çıktım ama buralardayım.Yoksa dağıtırım.Eeee bunun olmasınıda istemem.Olsun burda 5.takımla sizlerle olduğumdan beri 2,5 kilo vermişim.Olacak, olacak dahasını da vereceğim. Diye, diye, diye önce kendimi inandıracağım.Sonra vereceğim.
Dün detox için alış veriş yaptım.Bugün sil baştan başlamaya niyetliyim.Haftasonu kayınvaildem ve yeğenin doğum günü var.Onları nasıl atlatacağım bir onu düşünüyorum.En iyisi yemiş gibi gözüküp yememek.Pastaları çörekleri çocukların tabağına aktarmak.
Bugün sabahtan nihayet 2 haftadır dr.du, hastalıktı gidemediğim sporuma, tekrar başladım.Bir de kendimi zinde hissetsem.Sanki geceleri yatmıyorum.Sabaha kadar taş taşıyorum.Vitaminde alsam işe yaramıyor.Ancak iştahımı açıyor.Çok lazımyaaa
sabah 1/2 brd kahve içtim.Kepekli galetayla peynir yedim.
Sporda 1/2 lt su içtim.Öğlen suya haşlama domates ve şehriyeli çorbam var.
Arada bir meyva
akşama baklagilli bol yeşilkli salataaaa
gece 1 meyva liste böyle
Arada birşey kaçırmazsam bunları yiyeceğim.
Haydi herkese kolay gelsin.Fırsatım olursa arada gelirim gene.Kendinize iyi bakınn......

geç kaldım herhalde kusura bakmayın kızlar dün de giremedim bugün de işlerim yoğun hemen kilomu bildiriyim 80,1 dün kuaföre gitmiştim akşam saçlarımı kestirdim falan o yüzden verdim herhalde 100 gramı da kaydirigubbakcemile3

aebencim benim kilom 104,9 canım aceleden yanlış yazmışım düzelttim şimdi sen de düzeltirsen canım 12 olmadan eyvahedigeldismile

hay allah ne güldüm kendime .....hesap yapmayı unutmuşum ya:roflol::roflol::roflol:

aebencim benim kilom 104,9 canım aceleden yanlış yazmışım düzelttim şimdi sen de düzeltirsen canım 12 olmadan eyvahedigeldismile [/QUOTE]
tamam şekerim düzeiteyim ...

78 kg görünüyorum....yarım kg gitmiş,hayret kg almamışm bu hafta berbattı çünkü.

reyhan ablam harika mesajın için çok teşekkür ederim,bana güç verdin.ben de seni çok seviyorum.

tebrikler cikolatam yarim kiloda bir yüktür. at gitsin.. rahatla biraz bende 300 gr vermisim. evdeyim cok hareket yok e hergün yemekler yapiyorum haliyle. buna ragmen azicik gitmis ben sevindim.

evet aebencigim daglik bir yer rakim 700metre. cok güzel bir yerhavasida cok saglikli ama cok yagis aliyor.
ne yapacaksin hepsi birden olmuyor. bizde buraya alistik. her yil izinde hastalanirim ben tansiyonum düser dengem bozulur

kalistem daha şimdi fırsat bulup oturabildim ve ben bu günü perşembe sanıyodum.eğer geç kalmadıysa alırsanız alın listeye geç kaldıysam zaten izinli yazmışsın farketmez en az 500 gram geçen haftaki aldığımı vermişim.

paslanmışım ya valla laelaelaelaelae[/QUOTE]

aeben sil anacım sen beni .döndüm bile gidemeden .hazır yarım kiloda vermişimm.

arkadaşlar galiba listeyle aeben ilgileniyorr benim yapmam gereken bişey varsa elimden geleni yapayım bizim listemiz hazır ben veriyorum paylaşım alanına aebenciğim eğer sıkıntı olursa bende yapabilirim

aeben sil anacım sen beni .döndüm bile gidemeden .hazır yarım kiloda vermişimm.[/QUOTE]
kaydirigubbakcemile3:lepi: HEMEN MERSAM ...

arkadaşlar galiba listeyle aeben ilgileniyorr benim yapmam gereken bişey varsa elimden geleni yapayım bizim listemiz hazır ben veriyorum paylaşım alanına aebenciğim eğer sıkıntı olursa bende yapabilirim
MELZEYİTİM CANIM HAZIRLAYIP SANA VEREYİM SEN GENEDE Bİ BAK BEN NEDE OLSA EPEYDİR LİSTE DÜZENLEMİYORDUM ... :1hug:

5.TAKIM 150 .ETAP **

tombili ( 80.2 /80.1 /0.1/ % 0.1
mersa ( 77.5 /77.0/ 0.5 / %0.6
obur ( 74.6 ) geri dönecek
Ocean ( 79.7 /
chocolategirl ( 78.5 / 78.0/0.5/ %0.6
citol ( 112.0 ) geri dönecek
candy_candy ( 106.3 / 104 .9/ 1.4 / %1.3
zazez ( 68.2 / 68.0 /0.2 / % 0.3

5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 490.4 /

Son düzenleme:

reyhan abla ciddiyim arada ben böyle yapıca daha iyi oluyor.mesela hiç tuvalete çıkamıyodum o tekrar düzene girdi.tabi hergün değil haftada 15 günde bir bünyeyi şaşırtmak lazım bende denenmiş test edilmiştir.ben 1 yıldır aynı yöntemle düşe kalka gidiyorum.

bide kızlar ben bu günü perşembe sanıyorum.kaliste yazmış ya listeyi hala uyanmıyorum demakki yarın giremem diye bu gün yazmış diyorum.ben bunadımmı neeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…