- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.781
]**5.TAKIM 150 .ETAP **
tombili ( 80.2 /
mersa ( 77.5 ) geri dönecek
obur ( 74.6 ) geri dönecek
Ocean ( 79.7 /
chocolategirl ( 78.5 / 78.0/0.5/ %0.6
citol ( 112.0 ) geri dönecek
candy_candy ( 106.3 / 105 .9/ 0.4 / % 0.4
zazez ( 68.2 /
5.TAKIM TOPLAM KıLO (
geç kaldım herhalde kusura bakmayın kızlar dün de giremedim bugün de işlerim yoğun hemen kilomu bildiriyim 80,1 dün kuaföre gitmiştim akşam saçlarımı kestirdim falan o yüzden verdim herhalde 100 gramı da kaydirigubbakcemile3
hay allah ne güldüm kendime .....hesap yapmayı unutmuşum ya:roflol::roflol::roflol:
paslanmışım ya valla laelaelaelaelae
:1hug:teşekkür ettim a.s.
78 kg görünüyorum....yarım kg gitmiş,hayret kg almamışm bu hafta berbattı çünkü.
reyhan ablam harika mesajın için çok teşekkür ederim,bana güç verdin.ben de seni çok seviyorum.
elim uzundur benimmmkaydirigubbakcemile3 nerde olsa uzanırım canım benim kaydirigubbakcemile3 kim var kim yok kim uğrmış kim kaçmış hepsini yazıyorum benkaydirigubbakcemile3
senin içinde sevindim mersacım hadi bakalım iyi olmuş vermişsin kiloları..
ben geri dönecek yazdım ama gitmedim diyorsan sileim hemen ..
]**5.TAKIM 150 .ETAP **
tombili ( 80.2 /80.1 /0.1/ % 0.1
mersa ( 77.5 ) geri dönecek
obur ( 74.6 ) geri dönecek
Ocean ( 79.7 /
chocolategirl ( 78.5 / 78.0/0.5/ %0.6
citol ( 112.0 ) geri dönecek
candy_candy ( 106.3 / 104 .9/ 1.4 / %1.3
zazez ( 68.2 / 68.0 /0.2 / % 0.3
5.TAKIM TOPLAM KİLO (
hay allah ne güldüm kendime .....hesap yapmayı unutmuşum ya:roflol::roflol::roflol:
paslanmışım ya valla laelaelaelaelae
aeben sil anacım sen beni .döndüm bile gidemeden .hazır yarım kiloda vermişimm.
MELZEYİTİM CANIM HAZIRLAYIP SANA VEREYİM SEN GENEDE Bİ BAK BEN NEDE OLSA EPEYDİR LİSTE DÜZENLEMİYORDUM ... :1hug:arkadaşlar galiba listeyle aeben ilgileniyorr benim yapmam gereken bişey varsa elimden geleni yapayım bizim listemiz hazır ben veriyorum paylaşım alanına aebenciğim eğer sıkıntı olursa bende yapabilirim
günaydinlarrrrrrrr.. mersacigim yerim senin yöntemini. demek basardin tebrikler.opuyorumnanaktan
kallisime bakarmisiniz... herkesten önce gelip listeyi neyi getirmis burnumuza dayamis..delikafadulden
helal sana kallisim.Şeniz
canzim ya allahim gönlüne göre versin be güzelim . gececek bunlarda gececek seneye aklina bile gelmez artik. hayirlisiyla bebisini kucagina al hersey gelip geciyor. allah kolayliklar versin canim benim. ne kadar kaldi senin doguma?
aeben günaydin tatlisim. gece kar yagmis heryer bembeyaz. dün ögleden sonra findik gibi dolu yagmisti gecede kar yagmis. paskalyada kar hic görmemistim burada. allah sonumuzu hayir etsin töbe töbe.:1shok:
bijom sen iyimisin biraz seker? a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?