Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bir arkadaş kalmış ocean galiba onuda biraz daha beklemek gerekiyormu sizde sistem nasıl işliyor arkadaşlar yoksa sabitmi geçiyosunuzzgelmeyince

oh ohhhh zaten hic icim almamisti. iyi oldu gitmeden döndügün mersacigim..delikafadulden

ben zaten şaka yapmıştım bakim üzüleceklermi dedim gidersem.anacım senden başkasıda takmamışmı neeee.reyhan ablam şaka bir yana düşündüm yazın zaten çok giremem bizim sezon başlayınca mecburen izin alacam.bari gittiği yere kadar gitsin.

teşekkür ederim aebenim...

bugün bayram burada yani yani bayrammi desem yasmi isanin öldügü gün diye biliyorum bugünü. pazartesi günüde dirilmis paskalya pazartesisi.. herkes evde simdi toplanip gelir cocuklar. ben sonra yine gelirim öpüyorum hepinizi.

5.TAKIM 150 .ETAP **

tombili ( 80.2 /80.1 /0.1/ % 0.13)
mersa ( 77.5 /77.0/ 0.5 / %0.65)
obur ( 74.6 ) geri dönecek
Ocean ( 79.7 / 79,7/0.0/%0.0)
chocolategirl ( 78.5 / 78.0/0.5/ %0.64)
citol ( 112.0 ) geri dönecek
candy_candy ( 106.3 / 104 .9/ 1.4 / %1.32)
zazez ( 68.2 / 68.0 /0.2 / % 0.29)

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 490.4/487,7/2,7/%0,55)

listeniz hazır hanımlar birkaç kez sağllamasınıda yaptım zayılayan arkadaşları tebrik ediyorum ama hepiniz zayıflamışsınız zati:)))

ELıNE SAĞLIK MELZEYıT..... TOP SENDE CANIM TEŞEKÜRLER.....:1hug:
ZAZEZıN YUVALAMASINI YAPMIŞTIM 0.3. AMA SENDE ZATEN EXEL OLDUGUNDAN OTAMATıK ÇIKIYORDUR ...
BEN KAÇAR .HAYIRLI GÜNLER HERKESE.....

Son düzenleme:
aman kallis seni gördüm asagida. merhaba canim nasil gidiyor?. burda hersey yolunda liste hazirlandi verildi sagolsun arkadaslardan

selamlarr..

melzeyitim aebenim bijom ellerinize sağlık nasıl teşekkür etsem size ben şimdi :)) hadi yarın hepinizin adına birer çiçek dikeyim dikili çiçeğiniz olsun istanbullarda heheheee :)

biz sabah ablamla çıktık siparişi verilmiş perde ve tülleri aldık döndük yemekti filandı derken bu saat oldu off daha çok işi var bu kadının çokkkkkkkk.. size foto çekeyim yarın aklımdan geçti toparlanmamış haliyle sonra birde yaz halini çekerim inşallah..

ablam valla sağolsun halletttmiş arkadaşlar melzeyitçiğim telefonlara kadar aradı sağolsun daha ne diyimki gözüm arkada kalmadı işte..

bende ablamla tır tır gezip duruyorum koş oraya koş buraya aman ne sohbet ediyoruz hiç arakılsız hemde...bir sürüde adam çalışıyor park yerine taş döşeniyor aliş boş havuz başında gezip hayall kuruyor :)

ne güzel ya özendim size valla kallisim.gezin tozun keyfini cikarin. buraya kar yagdi gece benim cicekler kaldi dikemedim insallah sizde havalar güzeldir.

merhabalar kızlar hepinizi tebrik ederim herkes vermiş bravo ama en büyük alkış bana bu haftanın tersine şampiyonu benim 100 gramla sırnaşık şey gülüyorum ama neden veremedim anlayamadım bu hafta güzel beslendim kaçamak yoktu yürüyüş vardı biraz 3-4 saat yürüdüm yazdığım oldu yazmadığım oldu bi duraksamaya girdim bişeyler yapmam lazım ama ne bilmiyorum aslında yürüyüşe ağırlık vermem lazım ama........of canım sıkılmadı ama üzüldüm biraz duraklamasına
dün çok yoğun bir gündü hiçbişey yemedim çikolatacım sabah kahvaltısı yaptım normal olarak eve vardığımda saat 10.30 du sadece 1 kepçe çorba içtim yattım araymış öğleymiş boş geçtim.dün araba aldık biz krediyle falan küçük bişey aldık çünkü işe güce yetişemiyorduk arabasız onun işlemleriyle uğraştık daha teslim alamadık arabayı haftaya salıya kaldı ama noterdeki halimiz tam komediydi türkiyenin komedisi. 3. noter halledebildi işimizi o da artık mesai bitiyordu bazı şeyleri görmezlikten geldi ama hepimizde kayış kopmuştu o sırada satıcı ben eşim noterin karşısında kahkahalardan kırıldık
bu hafta için önerilerinize ihtiyacım var kızlar çünkü bir hafta daha böyle sonuç alırsam ciddi anlamda bir motivasyon bozukluğu yaşıycam yılbaşında başladım diyeti şu ana kadar motive eksikliğim olmadı ama haftaya da aynı sonucu alırsam sonuç facia olabilir ne yap derseniz yaparım valla hala motiveöm yerindeyken bi el atıverseniz bana ben izin falan almak istemiyorum çünkü non stop devam etmek istiyorum lütfen yardım

tombisim arabaniz hayirli olsun canim. kazasiz sorunsuz kullanin insallah..
valla canim yeme düzeninde miktarinda yada saatlerinde degisiklik yaparsan mutlaka bir tetikleme olur. en kesin sonucu aksam cok erken ve hafif yiyerek alirsin yada kisa süreli detoks yapabilirsin yada mersanin bünyeyi sasirtma yöntemi. aslinda cok cok iyi gidiyorsun yaza mezun olacaksin insallah.

kusuru bakmayın kızlar geciktim ben yine..
kilom 80.3mafoldumben

inşallah :Saruboceq:
koyarım elbette düğün fotolarımı..
valla ben de pek kimseyi tanımıyorum bi çikolata bi de bijoyu biliyombilmiyorumkismile

olsun canım benim yeter ki niyetlen haftaya gümbür gümbür gelirsin stres yapma haftaya odaklan ...

zaten belliydi ablacım zayıflamamışım.
zaten geçen hafta verdiğimi almıştım.
bu hafta değişmemiş neyseki..
ama dün gayet tempolu bi şekilde 1 saat yürüdüm, bayağı bi ter attım.
bugün yürümedim, yarın tekrar yürüyeceğim..
inşallah bu haftanın birincisi benimsüprizzzzz

günaydın millet..burası çok sessiz benimde uykum geldi gidip yatiyim bari biraz yoksa bütün günü uyuyarak geçirecemm...

günaydın az önce sınavdan geldim bir bakayım dedim. aeben ve melzeyit canlarım çok teşekkür ederim. ben dün çok fenaydım gündüz hep uyudum akşam dayanamadım iğneye gittim falan filan. ama bugün iyiyim yani henüz bişey yok bakalım inşallah böyle gider bari bir gün rahat edeyim. yarın sabah da sınava gidicem hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…