- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.761
kallisim ben hep gece vardiyasındayım genellikle vardiyam 17:00-01:00 amaaa ayda 4 ya da 5 kere de 01:00-09:00 oluyor yani tamamen gece çalışıorum zaten geri verdiğim kiloları da o vardiya sayesinde aldım insanın düzeni değişiyor tamamen uyku ile uyanıklık arasında gidip geliyorum sabaha karşıları ama inanırmısınız yoğunluk oluyor geceleri bile bi bakmışsın dışarı sanki tüm herkes uyuyorrr ama işe giriyosunnn sanki tüm türkiye ayakta bizi arıyoreh birde gece vardiyasında pasta börek çörek bisküvi çok dağıtan oluyor birde çerez çekirdek hepsi de gelip k oluyor sonra da o k lar senin k nda toplanıyorrr :gitme: birde 17:00-01:00 vardiyasında da eve geldiiğimde acıkmış oluyorum ee dolaptaki yemeklelere dadanıorum resmen geçen gün hatta bizim evdeilere dedimm gece uyumadan önce dolaba kilit takın açamıyım diye vallahi çok aç oluorum ama iki gecedir eve geldiğimde birşey yemeden uyudum zor olasa da bakalım buna da alışıcam gibi görünüyorrr
çok güldüm yaaa kaydirigubbakcemile3 oh biz seninle ortak olalımmm hem de azimle hiç görüşemeyen ama en başarılı olan ortaklar olalım nasıl olucaksaaaaaa bilemiorummm guclubacismile
ben bir dahaki sene için vize işlemlerine başlasam mı ne:roflol: aklım sende kalıyor ablam olmuyor böyle :roflol: binin beşyüzünü ben dikmek istiyorumkaydirigubbakcemile3
reyhan abla nasıl güldüm biliyormusun glayöller ters değildirde lilyumları filan bilmiyorum soğanları şekilsizdi galibaohaoldumsmile inşallah düzdür hepsi.
birde şey unutmadan.. gladolius ay bunlarada senin dilinde yazacam diye aklinialirimsmile glör glör onların adı kısacaa.s işte onları kış başlarken topraktan soğanlarını almalısın yoksa donuyorlarmış annem hiç bir soğanlı çiçeği çıkarmaz onları çıkartır bez torbalara asardı kış boyunca... yavrularıda oluyor bi sürü bi sürühihoyyyt
ay ordadamı varbenneyaptımki ben toptan kapadım farmvilleyi alişte oyalanıyordu kızlarda büyük filan yani çok zaman harcıyorlardı bende örnek oldum kapadım sonra psikolojik baskı yapıp onlarada kapattırdım:jeyyar:
dışarı çıkınca benimde aklıma geldi aşırı sıcaktan öyledir diye çünkü sizin gölgeniz soğuğuuz bizim güneşli yer gibidir:roflol:
ay çok çirkinlerrrrr:dilcikar::dilcikar: hiç kıskanmadık:dilcikar:
mersam fidesini toptan kaça aldınız bende eşim izne çıkınca ablama giderken yalovaya uğrayalım diyorum otelin açılmasına yakın.. geçen yıl 40 fideli kasalarda almıştık 10 liraydı yalovadan.....
kediler için herkesin hoşlanacağı bir çzüm olur inşallah, tamda mart ayındayız :roflol: barınağı ona göre büyük tutsaydın hepsinin göbüşü doludur şimdi onların....:çok üzgünüm:
gidip doktordan ilaçlarımı yazdırdım, sonra pazara gittim giderken çok ama çok yürüdüm hatta yolum daha kısayken ben uzattım... pazar çok güzeldi ama aşırı pahalıydı... kızlara biraz meyve aldım kuzu ıspanağı vardı bahçeden gelmiş börek yapıp dondurucuya atacağım çıkarıp pişirir yerler yaprak aldım akşama dolma sarıp yine buzluğa atarım gerisinide onlar hallederler bir makarna pişirseler kardır gerçi aliş olsa güzel yemek yapar onlara ayçanın yemeklerini yırtık bile beğenmiyor :)) çıkıp dışarda yesinler daha olmazsa ne yapimmm 4 gün idare edecekler artık...
merhaba kızlar iki gündür giremedim,ne var ne yok bakalım sizlerde?
kallisim gitmiş,baş baş yapmış,bu ara hep çiçek muhabbeti dönmüş forumda.ay ne güzel uğraşlarınız var sizin böyle ya,imreniyorum.reyhan ablam ve kallisim de maşallah herşeyden var yani.
bijom zor günlerin yakında geçecek bitanem,hani derler ya ilk 3 ay..sonrasında rahatlarsın inşallah...
mersa obur ve citol gitmişler..bence iyi yapmamışlar.ayrılınca özellikle citolüm daha fazla salmayasın dikkat et canım.
yeni gelenlere hoşgeldiniz demek istiyorum.dilerim iyi neticeler alırsınz.,
merhaba cikolatam. benim güzel kizim. sen nasilsin? moralin düzgünmü?
bizi bosver bir sekilde yuvarlanip gidiyoruz. seni merak ediyorum
selamlarrrrr...
eskişehir istanbul değilde kadiköy beykoz arası mahvetti yine başım tuttu hava hem yağmuru hede çok sıcak... eve henüz attık kendimizi... bir taraftan dinlenirken bir taraftanda ortalıkta laptopu görünce bakmadan duramadım size ... henüz ablamı göremedim ortanca yeğenimden başka kimse yok ablamı bekliyoruz şimdi.. öpüyorum hepinizi... sonra yine gelirim..
reyhan ablacım geçmiş olsun bak stres senin tek derdin dinlenmek iyi gelecektir inşallah..
oburcuk isteyene zorla kal diyemiyoruz kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle davranın tabiki.....inşallah tüm ayrılan arkadaşlarımız için iyi olur...
çikolatammm ben bir yere gitmiyorummmmmm..sende listede değildin. bende bir müddet öyle duruyimki bu ara boğazımı tutamıyorum bari zararım olmasın dedim.hiç bir yere gitmeye niyetim yok ...ama tekrar toparlandım 2 gündür gayet iyi gidiyorumm.oburla çitoldemi listeden çıkmak istiyolarmış.benim demek istediğim zararım olmasın diyeydi..
günaydın millett .müjde aldığım yarım kiloyu fazlasıyla geri vermişimmmm.benim yöntemim tutacak demiştim ben sizeee.yupppiiiiii .......
kaliste nerdesin anacım sen gidince herkes kaçtı bak in cin top oynuyor.bir el at oralardan ...
kalışsultan sabahın köründe kalkıp getirmiş zaten listeyi....:1hug:**5.TAKIM 150 .ETAP **
tombili ( 80.2 /
mersa ( 77.5 ) geri dönecek
obur ( 74.6 ) geri dönecek
Ocean ( 79.7 /
chocolategirl ( 78.5 /
citol ( 112.0 ) geri dönecek
candy_candy ( 106.3 /
zazez ( 68.2 /
5.TAKIM TOPLAM KıLO (
karmı ?ohaoldumsmile ablam yaşadıgın yüksek dağlık bir yer zanımca ....:1hug:günaydinlarrrrrrrr.. mersacigim yerim senin yöntemini. demek basardin tebrikler.opuyorumnanaktan
kallisime bakarmisiniz... herkesten önce gelip listeyi neyi getirmis burnumuza dayamis..delikafadulden
helal sana kallisim.Şeniz
canzim ya allahim gönlüne göre versin be güzelim . gececek bunlarda gececek seneye aklina bile gelmez artik. hayirlisiyla bebisini kucagina al hersey gelip geciyor. allah kolayliklar versin canim benim. ne kadar kaldi senin doguma?
aeben günaydin tatlisim. gece kar yagmis heryer bembeyaz. dün ögleden sonra findik gibi dolu yagmisti gecede kar yagmis. paskalyada kar hic görmemistim burada. allah sonumuzu hayir etsin töbe töbe.:1shok:
bijom sen iyimisin biraz seker? a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?