Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Muhteşem muhteşem muhteşem...Sende tatlısız menü görünce şaşırıyorum. Harika gidiyorsun.
ebruşum beğenmiyon mu 200-300 gr mı ben her hafta onun 3 katı alıom ya
Sakın sakın alma kuzum.Bak alınca verilmiyor.

canım benimki 150 çıkmıştı dikkat et demişti sadece
Evet bana da büyük ihtimal öyle der diye düsünüyorum kaptanım. Aslında gercekten de dikkat etmem gerek, şu son sıralarda gercekten o kadar saldım ki belki de o yüzden böyle cıktı bilmiyorum Bi vesile olsun artık dikkat etmeme..

Selamın aleyküm arkadaşlar
Aranıza katılmak istiyorum ama
Kuralları okudum şimdi
Çocuklarımdan dolayi o kadar aktif mesaj yazamayabilirim
Nasıl yapmalıyım
Biraz da olsa esneklik yokmu kurallarda

Birazcik hamurisi ve tatlilari azaltsan meyve sebzeye agirlik versen meyveli tatlilar yesen duzelir o benimki ozaman 78 cikmisti 85 kg ustu olmama ragmen cunku sebze ve meyve cok yiyordum

Selamın aleyküm arkadaşlar
Aranıza katılmak istiyorum ama
Kuralları okudum şimdi
Çocuklarımdan dolayi o kadar aktif mesaj yazamayabilirim
Nasıl yapmalıyım
Biraz da olsa esneklik yokmu kurallarda
canım seni önce 6. tk çağırmış o yüzden öncelik onlara ait eğer ihtiyaçları yoksa bekleriz tatlım

Birazcik hamurisi ve tatlilari azaltsan meyve sebzeye agirlik versen meyveli tatlilar yesen duzelir o benimki ozaman 78 cikmisti 85 kg ustu olmama ragmen cunku sebze ve meyve cok yiyordum
O yedigim tatlılar gelip beni tırmaladı valla
Bundan sonra ben de menü yazayım, diyete girecegim ne de olsa
Doktor da hala cevap yazmadı, uyuz oldum, telefonun başında çaresiz bekliyorum adeta

O yedigim tatlılar gelip beni tırmaladı valla
Bundan sonra ben de menü yazayım, diyete girecegim ne de olsa
Doktor da hala cevap yazmadı, uyuz oldum, telefonun başında çaresiz bekliyorum adeta
Neyse sen moral bozma azicik dikkatle halledersin seni durduracaksa menude yaz yorum yapariz bizde

Yok bi günlük bugün yine dukancıyım :)

merhaba hanımlar.bu hafta benı bılıyosunuz aktıf olamadım.dıyetım devam edıyor ama sankı bu haftam bosa gecmıs gıtmıs gıbı uzuuyorum.ıgne serum penısılıne karsı duyarlılıgım cıktı extra onunla ugrastık vs vs saglıgıma yude 70 kavustum ınsallah az bı agrı var bogazlarda oda gececek
bende tam gaz dıyetıme devam edıcem haftaya ınsallah ıyılesmıs olarak.yedıgım serumlar penısılınler netıcesınde ellerım yuzum ayaklarım sıstı ınanılmaz odem olustu.tartıya hıc cıkmadım cıkasımda gelmıyor ama yarın bıldırım yapmak zrundayım
cumartesı gunu esımın koyune gıtmemız gerekıyor muhtemelen bır kac gun kalırız.yanı bır kac zaman daha musade ıstıyorum sevgılı kaptanım ama cuma gunu bıldırım yapacagım mutlaka.onuda atlattıkmı eskısı gıbı burdayım ınsallah
bu hafta artı cıkarsam ılacların verdıgı odemden olacak cunku yemek yıyemedım ıstıfra ıstahsızlık vs.
durumumu bıldıreyım kaptan ve yardımcılarımız zor durumda kalmasın dedım.
artık ogunlerımı daha saglıklı secmeye gayret edıcem sızınde fıkırlerınıze cok ıhtıyacım olacak tabı bırde psıkolojık tarafı var dıyetteysem gunde 2 ıgun bıle vıcdan azabı yapıyor.dıyette degılsem dunyayı yerım umursamam tuaf bı kafaya sahıbım sanırım :)
yarın bıldırım gunu ınsallah cok artı cıkmam gene dereceye sokarız takımı herkesı opuyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…