- 23 Ağustos 2012
- 14.600
- 38.581
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.441
kayısı çekirdeğinde de baya bi protein varmış yaşimdi fatsecret a ekleyince gördüm 100 gr da 25 gr protein varmış ama fıstıktan da kalorili bileydim fıstık yerdim
fat secret ne güzel bişi demi, neler ögreniyoruz sayesinde :)
Bende kuzum..ebruşum naber? özledim ya hu :)
Geçmiş olsun canım.merhaba canım, hastalıklardan kurtuldunuz mu? ben başımı kaldıramıyorum resmen yaa, sinüsler dolu ağrı yapıyo
Gördüm canım gayet iyi Umut ama sonuc 144 cıktıHadi bakalım hayırlı haberlerle gel, umudumuzu gördün mü peki? napıomuş minnakın?
Muhteşem muhteşem muhteşem...dünkü menümü de yazayım onu unutmuşum
17.01.2017 Salı Menüm
Sabah
1 paket aç-bitir hindi salam
1 kupa çay
Ara
Sade Türk kahvesi
Öğle
2 tavuk pirzola
250 gr yoğurt
Ara
Çay
Kahve
Akşam
1 kutu ton balığı
lorlu yumurta (2 yumurtadan)
kahveli süt
su: 1,8 lt
spor: yok
Sakın sakın alma kuzum.Bak alınca verilmiyor.ebruşum beğenmiyon mu 200-300 gr mıben her hafta onun 3 katı alıom ya
canım benimki 150 çıkmıştı dikkat et demişti sadeceGördüm canım gayet iyi Umut ama sonuc 144 cıktı
Simdi doktora yazdım bakalım ne diyecek...
Evet bana da büyük ihtimal öyle der diye düsünüyorum kaptanım. Aslında gercekten de dikkat etmem gerek, şu son sıralarda gercekten o kadar saldım ki belki de o yüzden böyle cıktı bilmiyorumcanım benimki 150 çıkmıştı dikkat et demişti sadece
Yuksek cikmis cnm gecmis olsun buyuk ihtimal diyet alirsinGördüm canım gayet iyi Umut ama sonuc 144 cıktı
Birazcik hamurisi ve tatlilari azaltsan meyve sebzeye agirlik versen meyveli tatlilar yesen duzelir o benimki ozaman 78 cikmisti 85 kg ustu olmama ragmen cunku sebze ve meyve cok yiyordumEvet bana da büyük ihtimal öyle der diye düsünüyorum kaptanım. Aslında gercekten de dikkat etmem gerek, şu son sıralarda gercekten o kadar saldım ki belki de o yüzden böyle cıktı bilmiyorumBi vesile olsun artık dikkat etmeme..
canım seni önce 6. tk çağırmış o yüzden öncelik onlara ait eğer ihtiyaçları yoksa bekleriz tatlımSelamın aleyküm arkadaşlar
Aranıza katılmak istiyorum ama
Kuralları okudum şimdi
Çocuklarımdan dolayi o kadar aktif mesaj yazamayabilirim
Nasıl yapmalıyım
Biraz da olsa esneklik yokmu kurallarda
Tamam Teşekkürlercanım seni önce 6. tk çağırmış o yüzden öncelik onlara ait eğer ihtiyaçları yoksa bekleriz tatlım
O yedigim tatlılar gelip beni tırmaladı vallaBirazcik hamurisi ve tatlilari azaltsan meyve sebzeye agirlik versen meyveli tatlilar yesen duzelir o benimki ozaman 78 cikmisti 85 kg ustu olmama ragmen cunku sebze ve meyve cok yiyordum
Neyse sen moral bozma azicik dikkatle halledersin seni durduracaksa menude yaz yorum yapariz bizdeO yedigim tatlılar gelip beni tırmaladı valla
Bundan sonra ben de menü yazayım, diyete girecegim ne de olsa
Doktor da hala cevap yazmadı, uyuz oldum, telefonun başında çaresiz bekliyorum adeta
haber çıkmadımı tatlım dahaO yedigim tatlılar gelip beni tırmaladı valla
Bundan sonra ben de menü yazayım, diyete girecegim ne de olsa
Doktor da hala cevap yazmadı, uyuz oldum, telefonun başında çaresiz bekliyorum adeta
Yok bi günlük bugün yine dukancıyım :)Günaydınlarrr :)
ben pek sevmiyorum öle ya, yağlı geliyo bana da candy gibi, daha az sulu ve yağlısını daha çok seviyorum :)
canım merak etme eskiye göre az yiyodur ama kendine yetecek kadar yiyodur, hepimizin çocugu diş dönemi zayıflıyo, geçici bi dönem zorlama kendi haline bırak azıcık.
bi de söylemiştim ama tekrar edeyim; yeşil soğan, pırasa türevi bişi verirsen eline hem kemirir hemde onların etkisiyle hafiften sancısı azalır, yaz bi nete çok etkili.
merak etme açlıktan bi tek afrikadaki bebişlere bişi oluyo, bizimkiler minimum da olsa kendine yetecek kadar yiyo
oo yeniden lahanaya mı başladın :)
dualarım seninle ördekcim, hayırlısıyla geliceksin inşallah.
ooo süper, keşke bende yürüsemm, en kalori yaktıranı soğukta yürümekmiş :)
bende sevmiyom sen gibi
neyseki aşırı aşırı bi kaçamak değil bence ondan bişi olmucak candycim :)
Fazla mı çıkmış Dr ne dedi cnmGördüm canım gayet iyi Umut ama sonuc 144 cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?