Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamamdır kaptanım

servey
Evet canım iradeli olmamız lazım yoksa ömür boyu bu sekilde kalırız aynaya bakınca mutsuz hissederiz istedigimiz kıyafetleri gönül rahatlıgıyla giyemeyiz yakısmaz cünkü Ve en önemlisi saglıgımız olumsuz yönde etkilenir.
Hem cıtır zayıf bir anne olmak süper olur dimi kızlar?
Bende artık 6'lı rakamları görmek istiyorum.

Evet Can'ım şimdilik dışarda kalayım

Selam kızlar yazamadım dün de menü yazmadım bugün de bütün gün temizlik yaptım kızım hala rahatsız üstüne eşimle de iyi değiliz fena kavga ettik sabah gerçekten artık herşeyden bıktım canımdan da o kadar çok sevdiğim onun için herşeyi bıraktığım Ada'mdan duyduğum kelimelerden de bu kadar değişmesinden de bıktım hiç birşeye anlam veremiyorum kızımı koynuma alıp sadece onu koklayarak uyuyup birdaha uyanmamak istiyorum yarın giremem muhtemelen kv ler geliyor yemek falan yapıcam akşama da ev tıka basa dolu olur geçmişe de bakamadım hepsini okuyacam toplu kilomu yazarım ama sabah öpüyorum hepinizi iyi geceler

Bugunku menum
Sabah
Yagsiz krep
Bi dilim peynir
5 zeytin
Ara
Nescafe
Aksam
Firinda tavuk
Zero
Su
2lt
Misafirim var sabah kayseriye gidevegim ya kardesim var spor yapamadim ama annemlerde rahat yaparim
Kayseri icin guzel planlarim var bakalim nasil olacak iyi geceler

Günaydın kızlar..
Şimdi tartildim 78.6 cıktim. Gecen hafta cuma 78.7 di kilom.
Hatta pazartesi 79.5 ciktim.

Dun aksam misafirim vardi cok cay falan ictim. Pastalara keklere kesinlikle dokunmadım.
Biraz beklersem agirligim daha az cikabilir ama zaten listede degilim. O yuzden şu andan itibaren suyumu icmeye basliyorum.

Aksam yemeginde de annemdeydim gittigimde koca bir tabak pirinc pilavini onume koymustu. Sadece 1 kasik yedim.
Hakiketen insan bu konularda iradesini koruyabilince coook mutlu oluyor.

(78,7/78.6/0.1/0.127)
Kizlar 0.12 mi olmali yoksa 0.13 mu?

Son düzenleme:
Gördüm canım gayet iyi Umut ama sonuc 144 cıktı
Simdi doktora yazdım bakalım ne diyecek...

benim de 175 çıkmıştı ama 50 lik mi 100 lük mü bilmiyorum başka test yapmadı diyetisyene yönlendirdi o dakikadan sonra ben en azından şeker alımıma dikkat etmiştim ama yemeklerime dikkat ettiğim pek söylenemez maalesef

Muhteşem muhteşem muhteşem...Sende tatlısız menü görünce şaşırıyorum. Harika gidiyorsun.

Sakın sakın alma kuzum.Bak alınca verilmiyor.

canım tatlılı menülerde gelecek ama "dukan tatlılı" önce birazz vereyim dedim kardeşimle balıkesirde dukan tatlısı yapıciiiz

çok geçmiş olsun canım sıkma canını ödem onlar hastalık bu sen kendine iyi bak iyileşmeye odaklan iyileştikten sonra gene kilona dikkat etmeye başlarsın. bence bugün de tartılma canını sıkacaksa

canım ben de senin menülerine hayranım belirtmiştim zaten.. 100 gr 100 grdır olsun almamışsın ya.. bi duraklama dönemine girmişsindir. doğru olanı yaptığını bildikten sonra tartı o kadar üzemez insanı

***5. Takım 501. Etap***

toplight (71,3/)
medusa38 (54,5/)
servey (76,9/)
matilda34 (67,9/)
ebrusonmez (56,4/)
TopaLsoLucaNn (80,6/)
candy_candy (116,5/114,9/1,6/1,37) 467. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü

5. Takım Ortalama: %

gulsayszey (98,4/) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 99,9 hedef kilosu: 65
zoey1616 (60,3/) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 62,1 hedef kilosu: 53

0zlem (78,7/) 389. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 09.01.2017, başlangıç kilosu: 79,4 hedef kilosu: 69
wendigo (61,9/)
morordek (68/)

menü de bildireyim dün çok dikkat ettim valla perşembenin yüzü suyu hürmetine saf protein yaptım bugün protein-sebze

19.01.2017 Perşembe Menüm

Sabah 8.30
Aç bitir hindi salam
Aç bitir kaşar peyniri
Şekersiz çay
(ya kızlar bu aralar valla uyanamıyorum hiç hep geç kalıyorum işe kızmayın bana bu kahvaltı bi daha bu kadar sık olmayacak)

Ara 10.00
Sade Türk kahvesi

Öğle 12.00
Rokalı ton balığı
Zero kola
Damla sakızlı Türk kahvesi (sade)

Ara 15.00
1 kupa şekersiz çay (tatlandırıcılı)

Akşam 19.00
yağsız tavada körili tavuk göğüs sote
2 çatal brokoli-karnabahar (tolere olarak 2 yk sebze etin yanında garnitür olarak sp günlerinde serbest)
4 yk yoğurt

Ara 20.30
1 çk şekersiz tadelle (dukana uygun )
1 bardak süt

su: 2 lt
spor: yok.

Vayyy harikasın..
115 i teyet geçtin..

Afiyet olsun.Menü çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…