- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.421
Ben evolvia ve bebelac kullandim sevmisti onlarivtadini sevmiyo olabilirmiKac aylikti ki benim oglumda dis cikarirken mamayi istemiyordu hem ishal falanda olmustu disler patlayinca duzeldi biberon rahatsiz ediyordur belki disini illa mama yedireceksen biraz kati yapip kasikla ver olmaz mi bende kasikla falan mamalar vermistim
Cnm senin bebek 10 aylık değilmi ben yumurta sarısı bisküvi bitki çayı biraz peynirle ezip veriyordum meyve püreleri meyve suyu çorba bi çok şey verebilirsin artık sebze biraz ezip verebilirsinYapıyorum ama zayıfladı mama içmesi gerekiyor daha küçük ek gıda ne alabilir ki çok Can'ım sıkkın ya bir haftadır uyku uyumuyorum uyanır mama ister diye bekliyorum yok içmiyor
Hiç denemedim öyle de on buçuk aylık Can'ım evet emziğine aşıktır ama şimdi uyuttum emziksiz uyudu alamıyor deminden beri ağlıyor duruyor birden bire üst ön dişin biri patladı öteki de patlamak üzere benim kızım 4.5 aylıktan beri diş modunda ilk dişi çıkarken çok ishaldi şimdi de öyleKac aylikti ki benim oglumda dis cikarirken mamayi istemiyordu hem ishal falanda olmustu disler patlayinca duzeldi biberon rahatsiz ediyordur belki disini illa mama yedireceksen biraz kati yapip kasikla ver olmaz mi bende kasikla falan mamalar vermistim
Veriyorum onları Can'ım kahvaltısını falan yaptı ama mama içmiyor işteCnm senin bebek 10 aylık değilmi ben yumurta sarısı bisküvi bitki çayı biraz peynirle ezip veriyordum meyve püreleri meyve suyu çorba bi çok şey verebilirsin artık sebze biraz ezip verebilirsin
Dr götürdün mü cnm o kilo gelişimine bakar belki başka bi mama önerirVeriyorum onları Can'ım kahvaltısını falan yaptı ama mama içmiyor işte
Benim 8 aylik ve 16 aylik cikardi oglumda cok aci cekti uzun zamanada yayilmasida zor ins tez zamanda kurtulur emzigi damak mi daha rahat oluyoHiç denemedim öyle de on buçuk aylık Can'ım evet emziğine aşıktır ama şimdi uyuttum emziksiz uyudu alamıyor deminden beri ağlıyor duruyor birden bire üst ön dişin biri patladı öteki de patlamak üzere benim kızım 4.5 aylıktan beri diş modunda ilk dişi çıkarken çok ishaldi şimdi de öyle
Canim dedigim gibi dis sancisindan biberon tutamiyor olabilir biberon yuvarlak ucsa damak olani al bide kasikla vermeyi dene almiyorsa mamadan bazen bikiyo cocuklar yemek istemeyebilir bence en guzel mama evolvia gaz sorunu olmuyo ve cok guzel kilo aldiriyo degistirebilirsin msmasini yada gecici bi durumdur dis yuzundendir olabildigince yontem deneyip vermeye calisacaksinKızım hiç emmedi 4.5 ay sağıp verdim sonra artık hem zor geldi hemde ve mmediğinden artık azaldı öyle sütüm vardı ki ilk bşr hafta gelmedi sma ondan mama verince tutmadı dişleri çıkıyor ondan diyorum ama kaç gün oldu sabah 7 de bir biberon içti başka yok kahvaltısını etti akşam yemek de yedi süt içmiyor ya deli olucam
Bi de asli olsa Mersinde yemistim et tantuni
Kac aylikti ki benim oglumda dis cikarirken mamayi istemiyordu hem ishal falanda olmustu disler patlayinca duzeldi biberon rahatsiz ediyordur belki disini illa mama yedireceksen biraz kati yapip kasikla ver olmaz mi bende kasikla falan mamalar vermistim
Bi de asli olsa Mersinde yemistim et tantuni
Anneler bir akıl verin ya kızım günde bşr biberon mama içiyor başka içiremiyoeum deli olucam zayıfladı ya 5 gündür böyle dişleri çıkıyor ondan diyorum ama kaç gün oldu of allahım ya
Kizlar ogleden sonra cok yogundum giremedim.
Yarin sabah seker yuklemesi var, cok heyecanliyim ve korkmuyor da degilim niyeyse. Dua edin bi sey cikmasin
Günaydın kızlar.. Simdiden 30 dakikalık yürüyüsüm tamam.
Kac gündür dogru düzgün yapamıyordum ve icim rahat etmiyordu. Bugün bol bol yapicam insallah.
ben de Mersin'de yaşıyorum. tantuniyi pek sevemedim ben aslında ama hayranları çok
1 yk bulgur pilavı
1 saat sonra 1 yk bulgur pilavı daha
Guzel haberlerini bekliyoruz canim.insallah bisey cikmayacak.Gunaydin kizlar
Sekerli suyu ictim bekliyorum bi yarım saat sonra kan vericem :)
Oyle aman igrenc bi tadi da yokmus bu sekerli suyun. Sadece cok sekerliydi o rahatsiz etti beni :) bakalim sonuclar da ogleden sonra cikarmis...
bende sevmiyom sen gibi
neyseki aşırı aşırı bi kaçamak değil bence ondan bişi olmucak candycim :)
Gunaydin kizlar
Sekerli suyu ictim bekliyorum bi yarım saat sonra kan vericem :)
Oyle aman igrenc bi tadi da yokmus bu sekerli suyun. Sadece cok sekerliydi o rahatsiz etti beni :) bakalim sonuclar da ogleden sonra cikarmis...
Kızlar evdede yapabilirsiniz tantuniyi.
Derisiz tavuk kiymasindan cok guzel oluyor yag oranini istedigimiz gibi ayarlayabiliriz.
Hatta gecenlerde sadece tavugun gogusunu koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?