- 23 Ağustos 2012
- 14.591
- 38.557
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.881
Herkes nerde bugun
Benim kilo vermede durdu sanirim okadar yuruyuse bugun sabit geldim ama sıkılasma oluyor
Kizz yeme sakin.. sonra yicem ben daha once cok yedim zaten de.. cok zorlarsa cemkir accik :)Esim geldi simit pogaca falan getirmis gelirken.Birde uzerine peynir sürmüs bana uzatıyor simdi hain adam.
Esim geldi simit pogaca falan getirmis gelirken.Birde uzerine peynir sürmüs bana uzatıyor simdi hain adam.
Tatlim kuru fasulyeyi hatta genel anlamiyla bakiyatlari dikkatli tuketin..Yok canım yemedim zaten.. Kızımla beraber bitirdiler..
Dun aksamdan 1 kase kuru fasulye var yaninada salata yapim bu ikisini yerim birazdan ekmeksiz?
Kereviz brokoli pancar lahana yemiyormusun hep ayni sebzelerde sıkıyorTatlim kuru fasulyeyi hatta genel anlamiyla bakiyatlari dikkatli tuketin..
Cok fazla gaz ve ödem yapma ozelligine sahipler. Hele ki tarti gününe yakin tavsiyem tüketmemeye calis.
Ben sevmem bakliyat e kisin da yaz kadar zengin sebze yok halk.olarak daha cok tuketiyoruz. Ama ben direnmeye calisiyorum 1aydir ispanak pirasa karnibahar arasinda dönüyorum :)
Mumkun oldugunca dikkatli tuket bence sen de canim
Kereviz salatasini seviyorum yemegini yapmayiz pek. Brokoli de guzel bulunca aliyorum haslayip salataya katiyorum ama malum istanbula kar saglam vurduğu icin pazarda dogru duzgun sebze bulamıyoruz maalesef ne zamandir canim.. lahana da sisiriyo beni. Aralarda da tavuk et balik filan geçinip gidiyoruz iste kofteye baya sardik ekmeksiz yogurup attik cikarip cizbiz yapiyorum aradaKereviz brokoli pancar lahana yemiyormusun hep ayni sebzelerde sıkıyor
Pek aclik yoktu zaten cnm salata ve yogurtla gecistirdim..Tatlim kuru fasulyeyi hatta genel anlamiyla bakiyatlari dikkatli tuketin..
Cok fazla gaz ve ödem yapma ozelligine sahipler. Hele ki tarti gününe yakin tavsiyem tüketmemeye calis.
Ben sevmem bakliyat e kisin da yaz kadar zengin sebze yok halk.olarak daha cok tuketiyoruz. Ama ben direnmeye calisiyorum 1aydir ispanak pirasa karnibahar arasinda dönüyorum :)
Mumkun oldugunca dikkatli tuket bence sen de canim
Bizde de bugun yazdan yesil fasulye var menude bende kerevizin salatasini cok seviyorum ama yemegini tavuk ve elma ile portakal suyunda yapinca uzerine sarimsakli yogurt dokerrk yemegi seviyorum doyurucu oluyo kardesimde kabak cicegi dolmasi pisiriyoKereviz salatasini seviyorum yemegini yapmayiz pek. Brokoli de guzel bulunca aliyorum haslayip salataya katiyorum ama malum istanbula kar saglam vurduğu icin pazarda dogru duzgun sebze bulamıyoruz maalesef ne zamandir canim.. lahana da sisiriyo beni. Aralarda da tavuk et balik filan geçinip gidiyoruz iste kofteye baya sardik ekmeksiz yogurup attik cikarip cizbiz yapiyorum aradabi de benim buzlukta da baya stogum var arada cikarip taze fasulye filan yapiyoruz hazirlayip atiyorum yazdan ben buzluga baya
Ya aslinda hepsi bi tarafa ben pek sevmiyorum ondan yemem.. yoksa memleketteki evde cok piser.. kurufasulye nohut mercimek yerler seveelerde.. ben çocukluktan beri pek sevmiyom. Hatta bahcelerimiz filan var kuru fasulyemiz nohutlarimiz da kendi bahcemizden. sade haslanmis hallerini severim katarim salatalara filan yemege girince salcayla soganla birlesince almiyo icim vallaPek aclik yoktu zaten cnm salata ve yogurtla gecistirdim..
Aaaa hic yememek olmaz hem bir cok faydası var.. haftada 1 olmasada 10-15 gunde bir ye tatlım.. once haslayip suyunu dokersin,yerkende bol kimyon koyarsın biseycik olmaz..
Yemegi bikac kere okul yemekhanesinde cikti cok cok bayilmadim ama yemistim.. denenebilir aslinda ay yine mi ayni seyler dedigimde yaparim artikBizde de bugun yazdan yesil fasulye var menude bende kerevizin salatasini cok seviyorum ama yemegini tavuk ve elma ile portakal suyunda yapinca uzerine sarimsakli yogurt dokerrk yemegi seviyorum doyurucu oluyo
Kerevizi bence herkes guzel yapamaz oyle yapmali ki o kokusu gitsin ben ozen gosteriyorum limon ve portakalinaYemegi bikac kere okul yemekhanesinde cikti cok cok bayilmadim ama yemistim.. denenebilir aslinda ay yine mi ayni seyler dedigimde yaparim artik
Yemegi bikac kere okul yemekhanesinde cikti cok cok bayilmadim ama yemistim.. denenebilir aslinda ay yine mi ayni seyler dedigimde yaparim artik
Bende portakallı yemegini arada bir yapıyordum.Kerevizi bence herkes guzel yapamaz oyle yapmali ki o kokusu gitsin ben ozen gosteriyorum limon ve portakalina
Cok doyurucu oluyor bencedeBende portakallı yemegini arada bir yapıyordum.medusa38 senin tarifin nasil cnm?
Iyiki hatirlattiniz alimde evde bulunsun? Sizde oluyomu bilmiyorum ama benim ishatihimi kapatiyor portakalli kereviz o acidan iyi oluyor aslinda.
Bugunde misafirimiz vardı. Malesef tutamadım kendimiCuma artı gelme sakın canım
Burada da bugun 3-4 saat yağdı.Selamlar
Kayseriye de kar gelmis
Bugunde yuruyecegim ama bakalim dunku kadar uzun olabilecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?