Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım yemedim zaten.. Kızımla beraber bitirdiler..
Dun aksamdan 1 kase kuru fasulye var yaninada salata yapim bu ikisini yerim birazdan ekmeksiz?
Tatlim kuru fasulyeyi hatta genel anlamiyla bakiyatlari dikkatli tuketin..
Cok fazla gaz ve ödem yapma ozelligine sahipler. Hele ki tarti gününe yakin tavsiyem tüketmemeye calis.
Ben sevmem bakliyat e kisin da yaz kadar zengin sebze yok halk.olarak daha cok tuketiyoruz. Ama ben direnmeye calisiyorum 1aydir ispanak pirasa karnibahar arasinda dönüyorum :)
Mumkun oldugunca dikkatli tuket bence sen de canim

Kereviz brokoli pancar lahana yemiyormusun hep ayni sebzelerde sıkıyor

Kereviz brokoli pancar lahana yemiyormusun hep ayni sebzelerde sıkıyor
Kereviz salatasini seviyorum yemegini yapmayiz pek. Brokoli de guzel bulunca aliyorum haslayip salataya katiyorum ama malum istanbula kar saglam vurduğu icin pazarda dogru duzgun sebze bulamıyoruz maalesef ne zamandir canim.. lahana da sisiriyo beni. Aralarda da tavuk et balik filan geçinip gidiyoruz iste kofteye baya sardik ekmeksiz yogurup attik cikarip cizbiz yapiyorum arada bi de benim buzlukta da baya stogum var arada cikarip taze fasulye filan yapiyoruz hazirlayip atiyorum yazdan ben buzluga baya

Pek aclik yoktu zaten cnm salata ve yogurtla gecistirdim..
Aaaa hic yememek olmaz hem bir cok faydası var.. haftada 1 olmasada 10-15 gunde bir ye tatlım.. once haslayip suyunu dokersin,yerkende bol kimyon koyarsın biseycik olmaz..

Bizde de bugun yazdan yesil fasulye var menude bende kerevizin salatasini cok seviyorum ama yemegini tavuk ve elma ile portakal suyunda yapinca uzerine sarimsakli yogurt dokerrk yemegi seviyorum doyurucu oluyo kardesimde kabak cicegi dolmasi pisiriyo bulgurlu

Pek aclik yoktu zaten cnm salata ve yogurtla gecistirdim..
Aaaa hic yememek olmaz hem bir cok faydası var.. haftada 1 olmasada 10-15 gunde bir ye tatlım.. once haslayip suyunu dokersin,yerkende bol kimyon koyarsın biseycik olmaz..
Ya aslinda hepsi bi tarafa ben pek sevmiyorum ondan yemem.. yoksa memleketteki evde cok piser.. kurufasulye nohut mercimek yerler seveelerde.. ben çocukluktan beri pek sevmiyom. Hatta bahcelerimiz filan var kuru fasulyemiz nohutlarimiz da kendi bahcemizden. sade haslanmis hallerini severim katarim salatalara filan yemege girince salcayla soganla birlesince almiyo icim valla ama diyetteyken beri mesela piyazi bikac kere yemisimdir cunku gercekten cok sisiriyo beni.. bi sure uzak durmak en iyisi benim icin

Bizde de bugun yazdan yesil fasulye var menude bende kerevizin salatasini cok seviyorum ama yemegini tavuk ve elma ile portakal suyunda yapinca uzerine sarimsakli yogurt dokerrk yemegi seviyorum doyurucu oluyo
Yemegi bikac kere okul yemekhanesinde cikti cok cok bayilmadim ama yemistim.. denenebilir aslinda ay yine mi ayni seyler dedigimde yaparim artik

Yemegi bikac kere okul yemekhanesinde cikti cok cok bayilmadim ama yemistim.. denenebilir aslinda ay yine mi ayni seyler dedigimde yaparim artik

Kerevizi bence herkes guzel yapamaz oyle yapmali ki o kokusu gitsin ben ozen gosteriyorum limon ve portakalina
Bende portakallı yemegini arada bir yapıyordum. medusa38 senin tarifin nasil cnm?
Iyiki hatirlattiniz alimde evde bulunsun? Sizde oluyomu bilmiyorum ama benim ishatihimi kapatiyor portakalli kereviz o acidan iyi oluyor aslinda.

Bende portakallı yemegini arada bir yapıyordum. medusa38 senin tarifin nasil cnm?
Iyiki hatirlattiniz alimde evde bulunsun? Sizde oluyomu bilmiyorum ama benim ishatihimi kapatiyor portakalli kereviz o acidan iyi oluyor aslinda.
Cok doyurucu oluyor bencede
Ben kerevizleri soyup limonlu suya koyuyorum tavugu sogani soteliyorum kereviz ve elmayi kup kuo dograyip ekliyorum sonra portakal suyu gerekiyorsa biraz daha su koyup pisiriyorum baharat olarak karabiber ve cok az pul biber seviyorum ben uzerinede sarimsakli yogurt dokerim yerken icine asil tarifte havuc konuyordu elmali benim tarifim istersen havucta koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…