- 23 Ağustos 2012
- 14.591
- 38.557
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.921
Ayy bacim burdayim ama cok yogunum su siralar hastanelere git gel cok skldim tlfnu elime alamiyorum cok fazla hen radyasyondan biraz uzak kalmak istyorun hemde kusmaktan mide bulantisibdan hic bsey yiyemedigim icin kendimi uykuya veriyorum zor gunler geciriyorum anlican sizde ne var ne yok baya degisiklikler var sanirim kumralkraker geri donmus anam sen cocuk istyodun ne oldubak istemeyenden korkcan ben tabi ayseninde dedigi gibi hem istyodum hem istemiyodum ole arada kalmistim ama rabbim verdi isde
Hepinizi cok optum cokda ozledim arada girmeye calisicam insallah
Evveett güzelim bugun sıkı tutmaya başladım bileToparlarsin sen askim takma kafana
Kilo durumu nedir??Ayy bacim burdayim ama cok yogunum su siralar hastanelere git gel cok skldim tlfnu elime alamiyorum cok fazla hen radyasyondan biraz uzak kalmak istyorun hemde kusmaktan mide bulantisibdan hic bsey yiyemedigim icin kendimi uykuya veriyorum zor gunler geciriyorum anlican sizde ne var ne yok baya degisiklikler var sanirim kumralkraker geri donmus anam sen cocuk istyodun ne oldubak istemeyenden korkcan ben tabi ayseninde dedigi gibi hem istyodum hem istemiyodum ole arada kalmistim ama rabbim verdi isde
Afiyet olsun..Gunaydinnn guzellerr sizin icin kahvaltimi cektim ama yuklemdi boyutu buyukmus
Günaydın..Günaydınlar hanımlarrr.
Ay kuzum biran önce bitsin inşallah bulantıların, sodanın ağzını sabahtan aç, gazı biraz gitsin, iç, iyi geliyo o.
Elimden geleni yapmaya calısıyorum tatlım. P.tesi 3 hafta olacak daha tam olarak 1 kilo bile veremedim.. Cok zor gidiyor kilolarım.Menude sporda sahane fistik
Aa döndün mü kaç oldun biz sana gitme demedik mi bak nolduVar canim ben geri döndüm
Ben hiç kusmamıştım zor olsa gerek cnm inş biran önce bulantılardan kurtulup rahat bi hamilelik geçirirsinAyy bacim burdayim ama cok yogunum su siralar hastanelere git gel cok skldim tlfnu elime alamiyorum cok fazla hen radyasyondan biraz uzak kalmak istyorun hemde kusmaktan mide bulantisibdan hic bsey yiyemedigim icin kendimi uykuya veriyorum zor gunler geciriyorum anlican sizde ne var ne yok baya degisiklikler var sanirim kumralkraker geri donmus anam sen cocuk istyodun ne oldubak istemeyenden korkcan ben tabi ayseninde dedigi gibi hem istyodum hem istemiyodum ole arada kalmistim ama rabbim verdi isde
Günaydın..
Sahalara dönmüşsün bitanem
***5. Takım 501. Etap***
toplight (71,2///%)
medusa38 (54.0///%)
servey (76,4///%)
matilda34 (67.2///%)
ebrusonmez (56.4///%)
TopaLsoLucaNn (80.3///%)
candy_candy (114,9///%)
5. Takım Ortalama: %
gulsayszey (98,9/)
zoey1616 (60,3/)
0zlem (78,6/) 389. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 09.01.2017, başlangıç kilosu: 79,4 hedef kilosu: 69
wendigo (61,9/)
morordek (68,5/)
morordek kaptanım boştum listeyi hazırladım
***5. Takım 501. Etap***
toplight (71,2///%)
medusa38 (54.0///%)
servey (76,4///%)
matilda34 (67.2///%)
ebrusonmez (56.4///%)
TopaLsoLucaNn (80.3///%)
candy_candy (114,9///%)
5. Takım Ortalama: %
gulsayszey (98,9/)
zoey1616 (60,3/)
0zlem (78,6/) 389. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 09.01.2017, başlangıç kilosu: 79,4 hedef kilosu: 69
wendigo (61,9/)
morordek (68,5/)
morordek kaptanım boştum listeyi hazırladım
Sağol cnm düzelteyimdöndün canım
tek sıkıntı etabı değiştirmemişsin şekercim, 502. etap olcak artık.
Olabilir cezamı baştan yaptımmatildacım bu hafta artı gelmicen dimi, etap raporu işine el atınca bi korktum
Kızlar ben migoremedim bu hafta cand hic uğramadı mi
Matilda eline saglik
nasip canim rabbim isteyen herkese versin insallah cok saolEvet bebek yapcktm didemcm ama demekki gunu gelmedi daha biz nedesek bos rabbim ne zaman verirse
Senin hamilelik takvimini yesinlerrr
Cok sevindm ama Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
insallah canim cok zor inan biktim vallahi halim kalmiyo artikGünaydınlar hanımlarrr.
Ay kuzum biran önce bitsin inşallah bulantıların, sodanın ağzını sabahtan aç, gazı biraz gitsin, iç, iyi geliyo o.
saol canim aminnKilo durumu nedir??
Sağlıklı rahat bi hamilelik diliyorum.
insallah canim ne gzel bi hamilelik gecirmissin kiskandim ben dger kizimdada cok cektim 5 ay kusmaktan icim disima ckiyoduBen hiç kusmamıştım zor olsa gerek cnm inş biran önce bulantılardan kurtulup rahat bi hamilelik geçirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?