- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.901
O Konulara girmeyelimSen misafiri birak yediklerini yaz bakem
Ayy 2mile leslie ni yesinler
Var canim ben geri döndümKızlar slm hiç gelemedim biliyorum burası kalabalık eş dost akraba hergün biyerdeyim bu hafta sabit gelsem diye dua ediyorum perşembeye döncem geçmişi de okuyamadım var mı önemli bi gelişme
Menude sporda sahane fistikMenüm;
07:30
2 kuru kayısı,türk kahvesi ve 500 ml su
09:30
1 cay kasıgı tereyagıyla yapılmıs peynirli yumurta
5 zeytin
1 acı biber ve marul
Kibrit kutusu kadar tb ekmegi
1 bardak süt (tarcınlı-zencefilli)
13:30
1 buyuk tabak salata
1 kaseden az yogurt+1 yk keten tohumu
3 ceviz
Kibrit kutusu kadar tb ekmegi
18:30
Yarım tabak karnabahar yemegi
Yarım kase yogurt
Salata
3 L su
400 ml 10 bitkili cay
2 büyük türk kahvesi
Spor;
Sabah 40 dk pilates (E.Sallı süper bir karın )
Aksam 40 dk cardiyo agırlıklı hareketli video
250 ip
Birazda lastikle kol hareketleri
GuzellllYazayim menuyu bu aksam pek takilamicam yarina yetistirmem gereken bi is var
Sabah
2tumurtadan omlet
Az peynir 2biber maydanoz cay
1kivi
Ara
1sade turk kahvesi
10tane fındık 1tane ceviz
Ogle
2-3kasim karnibaharin sonu
2yk yogurt
Aksam
3köfte 1parca tavuk izgara ikisi de
1servis kasigi mantar sote
Salata yogurt
Su 3lt yesilcay
Spor bugun yapmadim yogunum baya
Helva sut yapsin diyemiAc karına corekotu yagı-su
Sabah kıymalı yumurta,1 ıncır,1 tatlı kaşığı tahın pekmez, 1 parca helva,3cevız
Ara 1 sutlu nescafe,2hurma
Öğlen 4 kucuk patlıcan dolması, yoğurt
Ara 1 elma,1 muz
Aksam 4 minik içliköfte, mantar, yoğurt,salata
Sade tkahvesı
2lt su
Toparlarsin sen askim takma kafanaBugunde misafirimiz vardı. Malesef tutamadım kendimi
Ama cumaya kadar toparlarım inşallah
Cok dogruu mesela ben hic guzel yapamiyorumKerevizi bence herkes guzel yapamaz oyle yapmali ki o kokusu gitsin ben ozen gosteriyorum limon ve portakalina
Esim geldi simit pogaca falan getirmis gelirken.Birde uzerine peynir sürmüs bana uzatıyor simdi hain adam.
Helva evet canım ondwn gecen hafta sutum azalmış gıbıme geldı o arttırıyormusHelva sut yapsin diyemi
Aradaki muz fazla sanki
@toz-pembe canım nasıl gidiyo mezuniyet?? memnun musun halinden arada yazıver :)
azaydidem didoşum senin gebelik durumları nasıl gidiyo?? sende ses vermiyosun :)
KumraL_KrakeR kumralım krakerim sende ne var ne yok? arada ses veriyodun ses vermez oldun :)
Günaydınlaaar
Özgecim çocuğa ikna olmayan kocalarla dolu kk :) öle deme istemeyen adam istemiyo.
valla bence geçerli bi sebepmiş sanki kumralım, biz sigortalıyken bissürü para ödüyoruz, ücretli hastaların Allah yardımcısı olsun diyorum hep. Hakkınızda hayırlısı olsun.
hahah, düşünmeyenden kork şekerimazaydidem dideeeem nerdesin kız sen. ses ver bakim.
Helva benimde sutumu arttiriyirdu o yuzden anladm hemenHelva evet canım ondwn gecen hafta sutum azalmış gıbıme geldı o arttırıyormus
Mus da 1 tane degıldı aslında oğluma meyva koydum yarısını yemedı onu yedım ama benve de olmasa olurdu
Gece bende cok aciktm 1 kase yogurt yedimAcıktıgımı soylemıs mıydım m
Evet bebek yapcktm didemcm ama demekki gunu gelmedi daha biz nedesek bos rabbim ne zaman verirseAyy bacim burdayim ama cok yogunum su siralar hastanelere git gel cok skldim tlfnu elime alamiyorum cok fazla hen radyasyondan biraz uzak kalmak istyorun hemde kusmaktan mide bulantisibdan hic bsey yiyemedigim icin kendimi uykuya veriyorum zor gunler geciriyorum anlican sizde ne var ne yok baya degisiklikler var sanirim kumralkraker geri donmus anam sen cocuk istyodun ne oldubak istemeyenden korkcan ben tabi ayseninde dedigi gibi hem istyodum hem istemiyodum ole arada kalmistim ama rabbim verdi isde
Hepinizi cok optum cokda ozledim arada girmeye calisicam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?