- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #229.581

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim ebruşumGokce29 nasılsın canım??
Dukanın genel yiteceklere uygulanmış versiyonu gibiFevzi özgönül ün 'göbeğimi nasıl eritirim?' Kitabımı aldım kızlar
Tamamdır ben artık bu beslenme tarzı'na uyacağım
İşin özü özeti sabah-öğle güzelce sağlıklı yiyeceklerden (ekmek-makarna-pilav yok) doyana kadar yenecek!!!!
Akşam olabildiğince hafif tutulacak
Amaç sindirim sistemini sağlığa kavuşturmak...
@toplight kaptanım ve sevgili kaptan yardımcılarım ben müsaadenizle bir süre menü yazmayayım
Hani olur ya doyma sınırım sizleri şaşırtabilir
Tabi ki yine Buralarda olacağım ve cumaları sizleri hayal kırıklığına uğratmayacağım
Mesele kafalar karışmasın
Benim yemek yerken gözüm doymazsa yanlış yiyeceklere yönelip birden patlıyorum
Adam da tam bunu söylüyor
Faydalanacağıma inanıyorum![]()
Bencede uygulanabilir yaşam tarzı olabilir.Takipteyim.İyiyim ebruşum
Şu beden aklıyla zayıflama işi aklıma yattı
Moral geldi valla
İnşallah fayda göreceğim
Sen nasılsın
Kv ile aran Ne güzel maşallah
Bizde de sıkıntı yok çok şükür de siz gibi de sıkı fıkı değiliz tabi![]()
AlkışşşşşşSevgili takım kaptanlarım.toplight
morordek @medusa38
inatettimolacak ve sevgili rakibem @wendigo 52 dk hafif tempolu kar yürüyüşü yaptım. Arz ediyorum.
![]()
Napam yavrucan kendi kendime mi konusayim her dkinatettimolacak Özgecim geldi artık geçmişi okumaktan sıkılırız diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Yine sessiz buralar.
Teveccühünüz hanımefendiAlkışşşşşş![]()
İlginc evet ama ince iş yani doz ayarlamak :)ilginçmiş ama :))
Valla işte ben diyecegimi dedim, menü yazmayıp cumaları artı gelirseniz elimden cekeceginiz var ona göre :)Fevzi özgönül ün 'göbeğimi nasıl eritirim?' Kitabımı aldım kızlar
Tamamdır ben artık bu beslenme tarzı'na uyacağım
İşin özü özeti sabah-öğle güzelce sağlıklı yiyeceklerden (ekmek-makarna-pilav yok) doyana kadar yenecek!!!!
Akşam olabildiğince hafif tutulacak
Amaç sindirim sistemini sağlığa kavuşturmak...
@toplight kaptanım ve sevgili kaptan yardımcılarım ben müsaadenizle bir süre menü yazmayayım
Hani olur ya doyma sınırım sizleri şaşırtabilir
Tabi ki yine Buralarda olacağım ve cumaları sizleri hayal kırıklığına uğratmayacağım
Mesele kafalar karışmasın
Benim yemek yerken gözüm doymazsa yanlış yiyeceklere yönelip birden patlıyorum
Adam da tam bunu söylüyor
Faydalanacağıma inanıyorum![]()
Kız öldürme ördekleri niye öldürüyonNapam yavrucan kendi kendime mi konusayim her dkbi takima bi
servey yeter
hem @wendigo da yoklamacilik yapiyo bi manyagi daha kaldiramaz takim diye dusundum
accik kendimden koruyorum sizi
Yaziyom satasiyom millete kimse tepki vermiyiii..btlbetul pisi psiim entel oldu basimiza yok, orticim ne halde allah bilir e ordekcim hamis. Sen de kv ile kanka kanka takiliyon napam ben napammmm..
Hem bu ara benim butun enerjimi hayirsiz ordek yarime vermem lazim. Çünkü önümüzdeki kritik bir donemde ya onu bogazlicam ya kendimi
Ben de bu fazlaaaa enerjimi spora veriyorum.. regliyken bile kalktim hergun 3mile leslie yaptim neden çünkü tum enerjimi sabrima aktarmaliyim ki sure bitiminde yeteri kadar öldürme gücüne sahip olayim...
Birakin olum beni delirmedim ben.. ne alakasi var mümtaz.. illa bi ordek oldurmek istiyom diye niye beni bi yere kapatmak istiyolar.. Ah mümtaz ahh sen de olmasan canim kankam![]()
Can'ım valla keşke alabilsem yarın yazacaktım aslında regl dönemim bitti sabah tartıldım eşim çok zayıfladın deyince 58.4 kiloyum ve çok mutluyum:)) senin de olucak vazgeçme sakın daha yolum uzun tabi kızım hala aynı süt ve mama konusunda içmiyor zayıfladı elim kolum bağlandı ne yapacağımı şaşırdım valla spor falan yalan oldu yapamıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum zaten hiç oturduğum da yok galiba ondan veriyorum :)zoey1616 zoeycim bak seni de merak ediyorum, benden önce 59'ları gördün ya, beni de alsan ne vardı
kızın nasıl oldu? yine meşhur sporlar yapılabiliyo mu? misafirden gözünü açamıo musun??
Canım ah bir boş olabilsem kızım süt içmiyor kocam gripten ölmek üzere su çiçeği çıkarıyormuş 30 yaşında elim ayağım birbirine dolaştı ama herkes çook zayıflamışsın diyor çok şaşırıyorlar bu ara bende ciddi ciddi fark ettim artık sabah tartıldım 58.4 çok mutluyumzoey1616 canım senden de ses çıkmıyor?
Canım ya şu kabızlık sorunum olmasa harika olacak.0zlem canım sende ne var ne yok? harikasın valla, kaçamaksız devam ediyosun maşallah sana
menülerini takip ediiyom çaktırmasam da
![]()
Tamam canımDukanın genel yiteceklere uygulanmış versiyonu gibi
Dukanda da izinli olanlardan sınırsız yiyorsun. Canım bence miktar belirtmedende menünü yazabilirsin.frenlemek amaçlı yani
MaşallahBencede uygulanabilir yaşam tarzı olabilir.Takipteyim.
Çok şükür ya kayınvalidemi çok severim o da beni kızı gibi seviyor. Diyet spor konusunda da tam kafa dengim.
Yok yoookk bu poncik bunyeme 2ordek fazla.. Ben de seni sectim pikachuuKız öldürme ördekleri niye öldürüyon![]()