Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Napam yavrucan kendi kendime mi konusayim her dk :KK70: bi takima bi servey servey yeter :KK66: hem wendy wendy da yoklamacilik yapiyo bi manyagi daha kaldiramaz takim diye dusundum :deli: accik kendimden koruyorum sizi :KK70:
Yaziyom satasiyom millete kimse tepki vermiyiii.. @btlbetul pisi psiim entel oldu basimiza yok, orticim ne halde allah bilir e ordekcim hamis. Sen de kv ile kanka kanka takiliyon napam ben napammmm..
Hem bu ara benim butun enerjimi hayirsiz ordek yarime vermem lazim. Çünkü önümüzdeki kritik bir donemde ya onu bogazlicam ya kendimi :bicak:
Ben de bu fazlaaaa enerjimi spora veriyorum.. regliyken bile kalktim hergun 3mile leslie yaptim neden çünkü tum enerjimi sabrima aktarmaliyim ki sure bitiminde yeteri kadar öldürme gücüne sahip olayim... :KK68:

Birakin olum beni delirmedim ben.. ne alakasi var mümtaz.. illa bi ordek oldurmek istiyom diye niye beni bi yere kapatmak istiyolar.. Ah mümtaz ahh sen de olmasan canim kankam :KK19::KK74::deli::deli::deli::halay:
Haaahaaa sıyırdın sonunda :KK45:

Can'ım valla keşke alabilsem yarın yazacaktım aslında regl dönemim bitti sabah tartıldım eşim çok zayıfladın deyince 58.4 kiloyum ve çok mutluyum:)) senin de olucak vazgeçme sakın daha yolum uzun tabi kızım hala aynı süt ve mama konusunda içmiyor zayıfladı elim kolum bağlandı ne yapacağımı şaşırdım valla spor falan yalan oldu yapamıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum zaten hiç oturduğum da yok galiba ondan veriyorum :)
Çok iyi vermişsin tatlım.

Canım ah bir boş olabilsem kızım süt içmiyor kocam gripten ölmek üzere su çiçeği çıkarıyormuş 30 yaşında elim ayağım birbirine dolaştı ama herkes çook zayıflamışsın diyor çok şaşırıyorlar bu ara bende ciddi ciddi fark ettim artık sabah tartıldım 58.4 çok mutluyum
Hadi bakalım devamını da bekliyoruz..
Eşin içinde çok geçmiş olsun.

Merhaba kızlar..:KK54:
Canım ya şu kabızlık sorunum olmasa harika olacak.:KK43:
Su desen en asagi 2 L iciyorum.. salata desen genelde yapıyorum yiyorum.. bitki cayida iciyorumm.. sporda istisnalar dısında hergun yapiyorum..
Aralarda kuru incir-kayısı-erik yiyorum..
Yine aynı..:KK43:
Acaba sürekli mi var yoksa belli dönemlerde mi
Kırmızı etde çok tüketiyorsan ondan da kaynaklanıyor olabilir.Kısa süreli bi çözüm ama form çayı deneye bilirsin.

Menüm;
11:00
1 h.yumurta
1 parca peynir ve cökelek
4 zeytin
1 dilim ekmek ve cay

16:30
Yarım ayva

18:00
1 parca ızgara tavuk
1 yk cevizli biber salcası
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

2 L su
2 t.kahvesi
300 ml maydanozlu limonlu bitki cayı

Spor;
11000 adım :super:
Sporda menüde çok güzel afiyet olsun.Akşamki ekmek tambuğday değil mi??

ebrusonmez ebrusonmez Aslında ara ara olurdu ama diyet moduna tam girdikten sonra surekli oldu ozellikte takıma girdigimden beri 1 ay olacak yani.Yok cnm cok kırmızı et tuketmiyorum.
Cok mu az yiyorum acaba?
Çogu zaman aksam uzeri 5-5:30da son buluyor yemem ve gece 12de falan uyuyorum.o_O
Yarından itibaren diyetisyenin verdigi listeyi uygulamaya calıscam. 6 ögün.. 3 ana 3 ara.. ana ogunlerin her birinde ikişer dilim tb ekmegi var..
Daha once uygulamistim hem ayda 5 kilo vermistim..:KK37:
---
Bu arada uygulama cıkıs yapmazsam her girdigimde sifre istemiyor.1 aydır hep acık bende..:KK52:

Son düzenleme:
Kv'nin hayrına yürüyüş yapıyorum o gidince çok boşa düşecem sanıırm. Kendileri yürüyüşe bayılır. Kar kış ayaz demeden çıkıyor hatun.Bende ilk haftalar çıkmadım ama şimdi eşlik ediyorum.
wendy wendy sende yürüyüşü seviyordun değil mi??
kız böyle kv varda sen niye kadını yslnız gönderiyom yürüyüşe
Can'ım valla keşke alabilsem yarın yazacaktım aslında regl dönemim bitti sabah tartıldım eşim çok zayıfladın deyince 58.4 kiloyum ve çok mutluyum:)) senin de olucak vazgeçme sakın daha yolum uzun tabi kızım hala aynı süt ve mama konusunda içmiyor zayıfladı elim kolum bağlandı ne yapacağımı şaşırdım valla spor falan yalan oldu yapamıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum zaten hiç oturduğum da yok galiba ondan veriyorum :)
maşallah tatlım sen listeye girmeden mezun olcan

İyi akşamlar...

Sabah
2yumurta tereyağında
2kk peynir
8badem, 4zeytin
Yeşillik

Öğle
Kıymalı karnabahar
Yoğurt
2küçük kuru dolma (patlıcan,biber)
Salata

Akşam
Kıymalı karnabahar
Yoğurt

Spor 35 dk Leslie
Su 3 lt
Canim emzirmiyosan yesilcay da ekle menulerine odem atarsin..
Yeni gelenlere alisamadim hala kimin kucuk bebegi var kimin yok hatirlayamiyorum kusura bakma ;)

ebrusonmez ebrusonmez Aslında ara ara olurdu ama diyet moduna tam girdikten sonra surekli oldu ozellikte takıma girdigimden beri 1 ay olacak yani.Yok cnm cok kırmızı et tuketmiyorum.
Cok mu az yiyorum acaba?
Çogu zaman aksam uzeri 5-5:30da son buluyor yemem ve gece 12de falan uyuyorum.o_O
Yarından itibaren diyetisyenin verdigi listeyi uygulamaya calıscam. 6 ögün.. 3 ana 3 ara.. ana ogunlerin her birinde ikişer dilim tb ekmegi var..
---
Bu arada uygulama cıkıs yapmazsam her girdigimde sifre istemiyor.1 aydır hep acık bende..:KK52:
Her ogunde ekmek fazla degil mi yaa :KK64:
Ben gereksiz kh alımıni sacma buluyorum diyete basladiktan sonra.. ben 9aydir 9kere ekmek yememisimdir. Aramiyorum da artikk eskiden doymam saniyodum. Kabizlik sorunum da cok az oldu yesillik bol bol tuketince cozdum o sorunu da..
Toptan ac kalmak vucudu alarma sokuyo bence. Ben sık sık yiyorum. Dedigin gibi ana-ara ogün atlamamaya calisiyorum.
Hem boylece sonraki ogun de saldirmiyosun yemege hem de vucut surekli yeni gelen seyleri yakmak icin acik halde kaliyo.
Ben de erken kapatiyorum aksam yemegini bana iyi geliyo.bazisina yaramiyo..
Yatmadan 1saat once bikac kaşık yogurt yemeyi deneyebilirsin bi sure canim.. hem kendini kontrol etmis olursun

Her ogunde ekmek fazla degil mi yaa :KK64:
Ben gereksiz kh alımıni sacma buluyorum diyete basladiktan sonra.. ben 9aydir 9kere ekmek yememisimdir. Aramiyorum da artikk eskiden doymam saniyodum. Kabizlik sorunum da cok az oldu yesillik bol bol tuketince cozdum o sorunu da..
Toptan ac kalmak vucudu alarma sokuyo bence. Ben sık sık yiyorum. Dedigin gibi ana-ara ogün atlamamaya calisiyorum.
Hem boylece sonraki ogun de saldirmiyosun yemege hem de vucut surekli yeni gelen seyleri yakmak icin acik halde kaliyo.
Ben de erken kapatiyorum aksam yemegini bana iyi geliyo.bazisina yaramiyo..
Yatmadan 1saat once bikac kaşık yogurt yemeyi deneyebilirsin bi sure canim.. hem kendini kontrol etmis olursun
Denerim canım deneme yanılma yontemiyle anlarim ancak bana iyi geleni zaten..:rapci:

İyi akşamlar hanımlar, Sabah tartı hepimizi mutlu etsin inşallah, öpücükler size :)
insallah :KK15:

Cok mu az yiyorum acaba?
---
Özlemcım 13 subat ıle baslayan hafta yarısalım senle:KK52:

Napam yavrucan kendi kendime mi konusayim her dk :KK70: bi takima bi servey servey yeter :KK66: hem wendy wendy da yoklamacilik yapiyo bi manyagi daha kaldiramaz takim diye dusundum :deli: accik kendimden koruyorum sizi :KK70:
Yaziyom satasiyom millete kimse tepki vermiyiii.. @btlbetul pisi psiim entel oldu basimiza yok, orticim ne halde allah bilir e ordekcim hamis. Sen de kv ile kanka kanka takiliyon napam ben napammmm..
Hem bu ara benim butun enerjimi hayirsiz ordek yarime vermem lazim. Çünkü önümüzdeki kritik bir donemde ya onu bogazlicam ya kendimi :bicak:
Ben de bu fazlaaaa enerjimi spora veriyorum.. regliyken bile kalktim hergun 3mile leslie yaptim neden çünkü tum enerjimi sabrima aktarmaliyim ki sure bitiminde yeteri kadar öldürme gücüne sahip olayim... :KK68:

Birakin olum beni delirmedim ben.. ne alakasi var mümtaz.. illa bi ordek oldurmek istiyom diye niye beni bi yere kapatmak istiyolar.. Ah mümtaz ahh sen de olmasan canim kankam :KK19::KK74::deli::deli::deli::halay:
Guzeeeeeeelllll boyle devammmm hıc bozma
Az ilerden sola dondun mu tam karsında servey servey manyagını gorcen:eğlence:kutlarızzzzz:KK70:

Bende var Haşimoto tiroidi :)
İlacımın dozu da hafta ici 50, hafta sonu 37.5 :)
Peki hamilelikte nasıl oldu bir sıkıntı yaşadın mı ?

Haftasonu haftaiçi neden farkediyorki merak ettim
Bilmiyorum ki canım h.içi sonu değilde gün olarak fark ediyor benim aslında şuan 3 gün 75 mg cuma c.t pazar

1 dilim yedim canım.Günde 1 dilimle kuruyemiş ve tatlı ihtiyacımı karşılarım. Uzun bi sürede yapmam mezun olana kadar :KK66:
Mantıklı o zaman :KK49:

Back
X