Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inatettimolacak Özgee bu haftanın özetini ricaetsem paylasırmısın bizimle?
Kısaca neler yaptında 1 hafta 2 kilo verdin tatlım?
Hergün menu ve spor paylastin ama genel bir ozet gecersen daha cok dikkat ceker bence.. Bizde daha cok dikkat eder, hırslanır ve daha cok hevesleniriz canım..

canım zaten özge eğer haftanın birincisi olursaki yüzdesi çok iyi oraya da yazacak ayrıca birinciler sırlarını paylaşıyor bölümü var oraya bakarsan tatlım diğer birincilerinde zayıflama mesajları var

kızlar bu akşam misafirlerim var yatılı haftasonu kalacaklar misafiri ikna edebilirsem spora götürecem akşam sporu beraber yapalım diye
ben hedef olarak haftaya 70,9 diyorum daha aşağısı olursa neden olmasın bu hafta benim açımdan çok kötü idi ama haftaya bunu telafi edeceğim diğer takımlara baktım sonuçlar çok iyi değil gibi şu durumda 2. yiz ama daha eksik olan takımlar var onlarda bir bildirim yapsın duruma bakarız kendimi sizlere affettşirmem lazım candy de güya söz verdi öğleden sonra uğrayacaktı ama hiç mesajını göremedim

açıkcası bu hafta sonucum kötü çıkınca yazmak bile içimden gelmiyor kaptan böyle olursa üyeler ne yapsın sizlere teşekkür ederim özellikle özge ve ayşe sizler kurtardınız takımı tekrar tebrik ediyorum
matilda34 canım seninde tatil sonrası benim gibi eşeklik yapmayıp 200 gr da olsa vermen beni çok mutlu etti helal sana tatlım

Umarım haftaya sizde daha iyi sonuçlarla gelirsiniz

Menüm;
10:30
Az yagda 1 yumurta
1 parca peynir,5 zeytin
Kibrit kutusu kadar simit
1 dilim ekmek
1 tk süs biberi salçası

17:30
Az ekmekli tavuk döner
Bir kac patates kızartması
300 ml ayran

Su miktarını hesaplayamadım.
2 türk kahvesi
3 kupa çay

Spor;
Sabah 6000 aksam 4000 toplam 10000 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…