- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.721
Canım Napcan o zaman o kadar veripGörmemiştim cnm 162
canım zaten özge eğer haftanın birincisi olursaki yüzdesi çok iyi oraya da yazacak ayrıca birinciler sırlarını paylaşıyor bölümü var oraya bakarsan tatlım diğer birincilerinde zayıflama mesajları varinatettimolacak Özgee bu haftanın özetini ricaetsem paylasırmısın bizimle?
Kısaca neler yaptında 1 hafta 2 kilo verdin tatlım?
Hergün menu ve spor paylastin ama genel bir ozet gecersen daha cok dikkat ceker bence.. Bizde daha cok dikkat eder, hırslanır ve daha cok hevesleniriz canım..
İnş kaptanın hayirlisiBu arada haftasonu misafir olduğu için pek giremem gibi geliyor ama giremezsem de siz girin ve lütfen abartmayın
medusa38 tatlım sanırım seni haftaya mezun ederiz hadi bakalım darısı diğerlerine
Umarım haftaya sizde daha iyi sonuçlarla gelirsinizaçıkcası bu hafta sonucum kötü çıkınca yazmak bile içimden gelmiyor kaptan böyle olursa üyeler ne yapsın sizlere teşekkür ederim özellikle özge ve ayşe sizler kurtardınız takımı tekrar tebrik ediyorum
matilda34 canım seninde tatil sonrası benim gibi eşeklik yapmayıp 200 gr da olsa vermen beni çok mutlu etti helal sana tatlım
açıkcası bu hafta sonucum kötü çıkınca yazmak bile içimden gelmiyor kaptan böyle olursa üyeler ne yapsın sizlere teşekkür ederim özellikle özge ve ayşe sizler kurtardınız takımı tekrar tebrik ediyorum
matilda34 canım seninde tatil sonrası benim gibi eşeklik yapmayıp 200 gr da olsa vermen beni çok mutlu etti helal sana tatlım
Hafta sonu miskinligine basladi bizim hatunlar demek :) sen paylasmissin zaten, ornek alsınlar azcık :)5. Takımın güzel hatunları.. Menü paylasmıyormuyuz bugün?
Serveyy son 10 günMıskınlık yoookkkk kacsmak varrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?