- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.741
Emzırmıyor olsaydım senı sporsuz bıle ezerdımmmServeyy son 10 gün
Ben de beklemıyordum.Kizlar tebrik ederim 4. olmuşuz bu hafta. Ne yalan soyleyeyim pek bekledigim bi sonuc degildi, takımda rehavet var diye yine kötü bir sonuc bekliyordum. Hepinizi tebrik ederim
inatettimolacak seni de ayrıca tebrik ediyorum canım, inat ettin oldu ve birincisin
Cnm sonuç listelerine bakıyorum 14. Takim hesaplamada bi hata var sanki emin olamadığından sana sorayim dedim üyenin biri - olacağına + yazılmış +2.25Hafta sonu miskinligine basladi bizim hatunlar demek :) sen paylasmissin zaten, ornek alsınlar azcık :)
Canım + yazmıslar ama ortalamaları dogru, sadece isaret hatası olmus. Yani o artı yazılanları eksi olarak alıp takım ortalamasını hesapladıgımızda 0,040 cıkıyor ortalamaları.Cnm sonuç listelerine bakıyorum 14. Takim hesaplamada bi hata var sanki emin olamadığından sana sorayim dedim üyenin biri - olacağına + yazılmış +2.25
Tamam cnmGünaydınlar
Canım + yazmıslar ama ortalamaları dogru, sadece isaret hatası olmus. Yani o artı yazılanları eksi olarak alıp takım ortalamasını hesapladıgımızda 0,040 cıkıyor ortalamaları.
Uçumuşsun yineGeçen hafta 68,1
Günceeeeeelll 66
Fark 2,1
Yüzde %3,08
Maşallah bağaa
Vayy bee
Vayy bee
Yine iki kere gelmiş mesaj hızını alamadım sanırımVayy bee
Resmen evrim..
Vay umut 1 kg olmuş masallahGünaydınlar
Canım + yazmıslar ama ortalamaları dogru, sadece isaret hatası olmus. Yani o artı yazılanları eksi olarak alıp takım ortalamasını hesapladıgımızda 0,040 cıkıyor ortalamaları.
Benim günüm gayet güzel gidiyor hiç kaçamak yok. Tabi henüzTunaydinlar bugun Kimse uğramamış sayılır herkes kaçamak modunami geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?