Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İngiliz dili ve edebiyatı bölümüm.. şansım şimdiye kadar pek dönmedi ama bakcaz her zaman umut var :)
Surdan salca olayim ben de.. Hosgeldin canim bugun yogun anima denk geldi.
Ismim Ozge.25yasindayim yuksek lisans ogrencisiyim ıstanbuldayim.bir diger kaptan yardimcisi da benim ;)
Senden daha yuksek bi kilodayken baslamistim. Vazgecmezsen imkansiz degil valla catur cutur gitti benden.
Bugun meshur ayran detoksunu atmissin basla istersen oyle ama devam icin mumkun degil biliyosundur zaten. Baslarda hizlica bi odem atarsin moral olur sana da.
Sonra kendi disiplinini kurarsin deneye yanila..
Eski dukancilar var aramizda su anda ama simdi herkes kendi taktigini uyguluyo takip et milleti bikacgun.
Ünlü bir pisinin dediği gibi en guzeli akil fikir diyeti :KK66:

Tekrardan selam herkese
İlk günümü yazayım bakalım neler yemişim
önce limonlu su sonra;

kahvaltı:
2 haslanmış yumurta
3 zeytin
azıcık beyaz peynir
domates salatalık ve yeşil soğan
ara:
1 mandalina
Öğlen
2 yemek kaşığı makarna salatası ( diyette olduğumu unuttum iki kaşıktan sonra aklıma geldi yoksa hepsini hüpletmişim)
akşam yemeği saat 4 te:
bir kase az yağlı çorba
bir kaşık pilav ve 3 yemek kaşığı dana etli sote
saat 6:
çeyrek muz

gün boyuınca 2 litreye yakın su içtim her aklıma geldiğinde zamanla artacak

bugün ilk defa ekmek yemedim normalde ekmeksiz doymam ama sabahki yumurtalar sağolsun hiç acıkmadım. normalde bu gördüğünüz listenin 3 katını yiyip bi de ekmek yiyen bir insandım ama şu an kendimi daha iyi ve motive hissetmeye başladım bile. umarım haftanın sonunda bu durum kiloma da yansır :KK17:

Ismim Ozge.25yasindayim yuksek lisans ogrencisiyim ıstanbuldayim.bir diger kaptan yardimcisi da benim :KK66:
Senden daha yuksek bi kilodayken baslamistim. Vazgecmezsen imkansiz degil valla catur cutur gitti benden.
Bugun meshur ayran detoksunu atmissin basla istersen oyle ama devam icin mumkun degil biliyosundur zaten. Baslarda hizlica bi odem atarsin moral olur sana da.
Eski dukancilar var aramizda su anda ama simdi herkes kendi taktigini uyguluyo takip et milleti bikacgun.

katılıyorum ben de sevmediğim şeylerdense sevdiğim şeyleri minnak minnak tırtıklıyorum çikolata hariç :D bakalım ya liste insanı değilim pek. liste denediğimde bir hatamda diyet bozuldu deyipp bırakan biri olduğumdan kafama göre yürüyorum bakalım :) birinciliğinden dolayı tebrik ederim bu arada Özge :) İdolumsun

Tekrardan selam herkese
önce limonlu su sonra;

kahvaltı:
2 haslanmış yumurta
3 zeytin
azıcık beyaz peynir
ara:
1 mandalina
Öğlen
2 yemek kaşığı makarna salatası ( diyette olduğumu unuttum iki kaşıktan sonra aklıma geldi yoksa hepsini hüpletmişim)
akşam yemeği saat 4 te:
bir kase az yağlı çorba
saat 6:
çeyrek muz

bugün ilk defa ekmek yemedim normalde ekmeksiz doymam ama sabahki yumurtalar sağolsun hiç acıkmadım. normalde bu gördüğünüz listenin 3 katını yiyip bi de ekmek yiyen bir insandım ama şu an kendimi daha iyi ve motive hissetmeye başladım bile. umarım haftanın sonunda bu durum kiloma da yansır :KK17:
Ilk gun icin kurtarıcı olmus bencr canim.. zamanla oturtursun iyice...
Ben trabzonluyum ekmegi kilo isi yiyodum resmen. Ama bıraktım ve cok faydasini gördüm gercekten. Ilk baslarda yulaf kepeginden minnak pankekler yapiyodum kendime ekmek niyetine sonra onu da biraktim. Beyin kontrol edilebilir gercekten de. Yemeyince aramiyo artik. Ogrendi kerata :D

katılıyorum ben de sevmediğim şeylerdense sevdiğim şeyleri minnak minnak tırtıklıyorum çikolata hariç :KK70: bakalım ya liste insanı değilim pek. liste denediğimde bir hatamda diyet bozuldu deyipp bırakan biri olduğumdan kafama göre yürüyorum bakalım :) birinciliğinden dolayı tebrik ederim bu arada Özge :) İdolumsun
Tabi yiyeceklerinin degil de yemeyeceklerinin listesini belirleyebilirsin. Hem bi sure yemezsek olmeyiz o cislarii.. zaten yemisiz dunya kadar olmuşuz tadini fazlasiyyla biliyoruz dimi.. sonra yakabilcegimiz kadarini yeriz dimi ama dimi ;)
Idol olacak bisey yapmadim canim estafurullah,bizle birlikte sen daha guzellerini basarirsin insallah :)

Tabi yiyeceklerinin degil de yemeyeceklerinin listesini belirleyebilirsin. Hem bi sure yemezsek olmeyiz o cislarii.. zaten yemisiz dunya kadar olmuşuz tadini fazlasiyyla biliyoruz dimi.. sonra yakabilcegimiz kadarini yeriz dimi ama dimi :KK66:
Idol olacak bisey yapmadim canim estafurullah,bizle birlikte sen daha guzellerini basarirsin insallah :)

İnşallah :)

Ismim Ozge.25yasindayim yuksek lisans ogrencisiyim ıstanbuldayim.bir diger kaptan yardimcisi da benim :KK66:
Benım vazgecilmezim gece yememek mesela

Kimler gelmiiiiis :) Hosgeldin sefa getirdin
Napayım yaa kilo almaya devam ediyorum :KK22: Cuma tartıldım en son 69.4'tüm, 70'e merdiven dayadım ama oldum mu bilmiyorum :) Koyverdim ucunu birazcık ya, 60 ile başlamıştım hamilelige iste 9-10 kg aldım bile :oops:
Bi yandan da tezle ugrasıyorum, aslında baya yogun geciyor günlerim. Sen nasılsın, nasıl gidiyor diyet işleri? :)
hosbuldum cnm :KK54: bizede beklerim herzaman kapim acik :KK52: diyet isleri bu aralar pek bir sallantida yani en azindan bende :KK43: sinav dönemi cok stress icindeyim :skandal: takimin durumu iyi masallahlari var. su sinavlar bitsin...eski psikopat hallerime dönüp takimi kalkindircam :kahve::sampiyon:

Valla bende ilk aylarda da pek bulantı olmadı son aylar nasıl olacak bakalım. Zaten bu kadar kiloyu mideden problem cekmedigim icin aldım ya :KK70: midem bulansa, yansa falan her seyi rahat yiyemem boyle. Aslında iyi bi şey belki de millet bulantidan yanmadan sikayet eder :) ben de artik doğum sonrası veririm diyorum ya napayim :) 5. takım listesi beni bekler :KK70:

Iste herkes farklı farklı seylerden tiksiniyor. Domuz eti kokusu zaten kötü, düşünemiyorum hamile halimle :KK43:
Mide ekşimesi daha şimdi olmuyor Can'ım her kadında oluyor galiba ama 30 haftadan sonra ben mahvolmuştum inşallah olmaz çok kötü oluyor ama herşeye rağmen minik prensesimin pıt pıt gece uyandırmalarını özledim kızım karnımda hep gece uyanıktı ve çok hıçkırık tutardı doğduktan sonra ise gece hiç uyanmadı maşallah diyeyim aman :)

Günaydın bayanlar..:KK54:
Tekrardan selam herkese
önce limonlu su sonra;

kahvaltı:
2 haslanmış yumurta
3 zeytin
azıcık beyaz peynir
ara:
1 mandalina
Öğlen
akşam yemeği saat 4 te:
bir kase az yağlı çorba
saat 6:
çeyrek muz

Hosgeldin aramıza..En Büyük KK

Bencede menün ilk güne göre gayet güzel..
Tartıda eksileri gördükce daha cok istekli ve mutlu olacaksın insallah en kısa zamanda istedigin kiloya ulasırsın.

Back
X