Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydın herkese

Evet canım ilk bebek

Bence ilk güne göre gayet iyi bi menü. Zamanla oturtursun zaten. Yumurta kesinlikle cok tok tutuyor, kahvaltılarımın vazgecilmezlerinden :)

30'a ne kaldı zaten şurda :)
Bizimki de geceleri genelde cok uyanık, hatta korkuyodum dogunca da böyle mi olur diye ama demek ki her zaman anne karnındaki gibi olmuyormus, bunu ogrenmek iyi oldu :) Belki bizimki de uyur geceleri :KK51:

Yettim canım anca gelebildim :) Sizin yeni dönem ne zaman başlıyor? Tez mi olacak bu dönem sadece, dersler bitti sanırım yanlıs hatırlamıyosam?
Günaydın canım aynen benim bebeğim tam tersi oldu keçe kıpırdar uyanırdım sürekli 11 ay oldu geceleri hiç kalkmaz aman maşallah de :))

Günaydın kızlar nasılsınız orda öğlen oldu biz kahvaltı edicez daha iğrenç boğuk ve soğuk bşr hava var ki insanın ölesi geliyor valla bir güneş yüzü görmüyoruz ya tabi kilo alır insan bu havada :) dün gece yazın tatile giderken aldığım tulumları falan demedim hepsi bol oldu o zaman güya zayıflamıştım kendimi zayıf sanıyormuşum sadece çok Mutlu oldum ah şu beş kiloyu da versem bşr sanki gözümde büyüyor olmayacak gitmeyecek kilo alacakmışım gibi geliyor tekrar kilo bu kadar mı kabus olur insana herşeyim small beden ama hala sanki tartı yanlış da ben aslında 58 kilo değilmişim gibi geliyor psikolojim bozulmuş da haberim yokmuş ah bir 53 görsem o tartıda dünyalar benim olacak :dua:eşim de tutturmuş zayıfladın bir tane daha çocuğumuz olsun git başımdan dedim benim gezeyim sen çocuk de :halay::halay:

Bence artık dikkat etmeye başlamalısın hayatım.Herkes son aylarda çok fazla alınmdığını söylüyor. Bir 10 kilo daha olmasın.
15'le falan kapatsan ideal olur sanırım.
Bence canın çeken şeylerden sakın kısma ama hareketi olabildiğince artır. Hem doğumuda kolaylaştırır. Platese aksatmadan devam et derim. Havalardan dolayı yürüyüş gibi bir imkan yok.Olsa gayet güzel olurdu.Hem temiz hava hem hareket.. Ama plates veya evde volta atmak falan da gayet iş görür.
Burada havalar biraz daha ısındı aslında, dün yemekten sonra az da olsa çıkıp yürüdüm. Daha cok ısınırsa yürüyüsü artırmayı düsünüyorum. Yogaya da haftalık düzenli gitmek istiyorum, ekstradan bir gün evde yapsanız cok faydalı olur dedi yoga hocası gecen hafta. Ama eve vardıgımda müthis yorgun oluyorum, dün gece sızıp kalmısım resmen. Bi 10 kilo daha almam sanırım ama 17-18'i bulur mu diye düsünüyorum o_O
Günaydın canım aynen benim bebeğim tam tersi oldu keçe kıpırdar uyanırdım sürekli 11 ay oldu geceleri hiç kalkmaz aman maşallah de :))
Maşallah canım insallah bizimki de öyle olur :nazar:

Özge nin dediği gerçekten doğru kafam farklı calışıyor
Ben de sandım ki yavru ördeği korkut dediğini uslu dursun dıye
Kız o benim minik prensim onu niye korkutayım.. Şair burda açık bir şekilde manyak danısmanlara atıfta bulundu :D

Burada havalar biraz daha ısındı aslında, dün yemekten sonra az da olsa çıkıp yürüdüm. Daha cok ısınırsa yürüyüsü artırmayı düsünüyorum. Yogaya da haftalık düzenli gitmek istiyorum, ekstradan bir gün evde yapsanız cok faydalı olur dedi yoga hocası gecen hafta. Ama eve vardıgımda müthis yorgun oluyorum, dün gece sızıp kalmısım resmen. Bi 10 kilo daha almam sanırım ama 17-18'i bulur mu diye düsünüyorum o_O

Maşallah canım insallah bizimki de öyle olur :nazar:
Çok güzel düşünmüşsün. Ne kadar az hasarla atlatırsan emzirmede o kadar rahat edersin.

Cumaya kadar sabret bakalım neler olacak bizde 15:30 gibi dışarı cikacaz çocuklarla hava guzelmis
Sabrediyoyorum cnm zaten ama dun bas agrısı,halsizlik yaptı ve cok gergindim..Sabah uyandıgımda da vardı agrım ilac ictimde kendime geldim.:KK35:
Sabah tae bo yaptim. Az oncede teyzeme geldim yuruyerek 30 dk. :) Hava sahane.. :KK66:

Bu yavru ördek benim ördek mi? Ay ben anlamadım muhabbeti ördekler karıstı :KK70:
Ahaha bugün herkes de bişey var :D servey servey önce sen karıştırdın ortalığı :D ördekcim tamamen senın yavrundan ve manyak hocalardan bahsederek konusmustum ben :D
Sonra servey korkutma kısmını kucuk prense dıyom sanmıs.
Sen de ordeklerı karıstırdın..
Son durum bu :D :D :D

Ahaha bugün herkes de bişey var :KK70: servey servey önce sen karıştırdın ortalığı :KK70: ördekcim tamamen senın yavrundan ve manyak hocalardan bahsederek konusmustum ben :KK70:
Son durum bu :KK70: :KK70: :KK70:
Bende çıkıp "ördek avına mı çıkıyoz" desem tam olur :confused:

Ahaha bugün herkes de bişey var :KK70: servey servey önce sen karıştırdın ortalığı :KK70: ördekcim tamamen senın yavrundan ve manyak hocalardan bahsederek konusmustum ben :KK70:
Son durum bu :KK70: :KK70: :KK70:
Hahahaha tamam simdi oldu :D
Valla herkesin kafa 1 milyon, nereye ceksen oraya gidiyor :KK53:

yaww kızlar nerelerdesiniz candy_candy candy_candy özellikle sen nerelerdesin kg nu telefonla sormasak haber bile vermiyorsun gerçekten bu yaptığın bütün kurallara aykırı umarım güzel bir sebebin vardır listede olmasan hiç sorun değil ama listedesin ne menülerin belli diğer arkadaşlara karşı da sorumlulukların var lğtfen bu mesajı ne zaman okursun bilmiyorum ama okuduğun zaman açıklama bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-07-18-20-11.webp
    Screenshot_2017-02-07-18-20-11.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Menümü yazayım.Bugunun açılışı benden olsun.
Kahvaltı:
1.5 yumurta
1 dil. tahıllı ekmek
1 çatal peynir - 1 dilim domates
1 dilim gömme( kıymalı börek)
Ara:
yarım brdk ayran
1 k. kuru üzüm
Akşam:
3-4 k tazefasulye
1k. bulgur pilavı
2k. ayranlı çorba
1kuru biber dolması
el kadar yufka ekmeği(çok ince)
Menülerim güzel değil ama düzeltmeye çalışıyorum.

Back
X