Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydın herkese
Bebişin için artık yapacak bişey yok takma ilk bebek mi ?
Evet canım ilk bebek
Tekrardan selam herkese
İlk günümü yazayım bakalım neler yemişim
önce limonlu su sonra;

kahvaltı:
2 haslanmış yumurta
3 zeytin
azıcık beyaz peynir
domates salatalık ve yeşil soğan
ara:
1 mandalina
Öğlen
2 yemek kaşığı makarna salatası ( diyette olduğumu unuttum iki kaşıktan sonra aklıma geldi yoksa hepsini hüpletmişim)
akşam yemeği saat 4 te:
bir kase az yağlı çorba
bir kaşık pilav ve 3 yemek kaşığı dana etli sote
saat 6:
çeyrek muz

gün boyuınca 2 litreye yakın su içtim her aklıma geldiğinde zamanla artacak

bugün ilk defa ekmek yemedim normalde ekmeksiz doymam ama sabahki yumurtalar sağolsun hiç acıkmadım. normalde bu gördüğünüz listenin 3 katını yiyip bi de ekmek yiyen bir insandım ama şu an kendimi daha iyi ve motive hissetmeye başladım bile. umarım haftanın sonunda bu durum kiloma da yansır :KK17:
Bence ilk güne göre gayet iyi bi menü. Zamanla oturtursun zaten. Yumurta kesinlikle cok tok tutuyor, kahvaltılarımın vazgecilmezlerinden :)
Mide ekşimesi daha şimdi olmuyor Can'ım her kadında oluyor galiba ama 30 haftadan sonra ben mahvolmuştum inşallah olmaz çok kötü oluyor ama herşeye rağmen minik prensesimin pıt pıt gece uyandırmalarını özledim kızım karnımda hep gece uyanıktı ve çok hıçkırık tutardı doğduktan sonra ise gece hiç uyanmadı maşallah diyeyim aman :)
30'a ne kaldı zaten şurda :)
Bizimki de geceleri genelde cok uyanık, hatta korkuyodum dogunca da böyle mi olur diye ama demek ki her zaman anne karnındaki gibi olmuyormus, bunu ogrenmek iyi oldu :) Belki bizimki de uyur geceleri :KK51:
Nirdee bu takım nirdeee :KK51:
Yettim canım anca gelebildim :) Sizin yeni dönem ne zaman başlıyor? Tez mi olacak bu dönem sadece, dersler bitti sanırım yanlıs hatırlamıyosam?

Günaydın takımım.bir iki gündür gene ugrayamadim internet sinir bozucu derecede yavaşladı.
Ya ben niye böyleyim diyette ya hiç yemicem yada hep yi cem
Üç ogün ama azar azar ye sen inanılmaz açlık krizlerim oluyo günde bir ogün yesem hatta hiç yemesem acikmiyorum bile bu ışte bir terslik var ne kadar yesem okadar acikiyorum
Hiç yemesem 5 gün acikmam bu az ye sık ye olayı bana göre değil çok yoruyo ve zorluyo napsam bilemedim

Günaydın takımım.bir iki gündür gene ugrayamadim internet sinir bozucu derecede yavaşladı.
Üç ogün ama azar azar ye sen inanılmaz açlık krizlerim oluyo günde bir ogün yesem hatta hiç yemesem acikmiyorum bile bu ışte bir terslik var ne kadar yesem okadar acikiyorum
Hiç yemesem 5 gün acikmam bu az ye sık ye olayı bana göre değil çok yoruyo ve zorluyo napsam bilemedim
Canım kendine göre bi beslenme tarzı seç o zaman. Kimisi az ve sık yiyip kilo veriyor mesela ben, kimisi de akşamı ne kadar erken kapatırsa ertesi gün o kadar eksi görüyor. Ben uzun süre aç kalınca metabolizma kendini kapatıyor, ne yesem depolamaya başlıyor :) Seninki öyle degil demek ki. Acıkmıyorsan ve ögünlerin de saglıklıysa sorun olmaz diye düsünüyorum

günaydın şekerim nerelerdesin yaww iyileşemediniz mi halen

bu dukan desem dukan degil yeni bir doyet mi ebrus
Yok kaptanım.Kafama göre takıldım. Dukan krep hem çok tok tutuyor hemde ekmek ihtiyacımı karşılamış oluyor. Bu yüzden menülerime ufak ufak ekleyeceğim. Yulaf ezmeli yoğurtta aynı şekilde alzheimer kemik erimesi bağırsak problemleri dahil birçok hastalığa şifa oluyor.

Vuhuuuu super menu serveyim ama aç da kalma sen sakın, aksam yogurt yanına baska seyler de ye, Elacık sut bekler :anne:

Valla gobusun birazini sana verebilirim cok özlediysen :KK70:

inatettimolacak inatettimolacak ebrusonmez ebrusonmez kızlar anlaşıp mi yediniz pirasalari naptiniz? :KK70: ya ben de gecen gün yaptım pırasa ama kokusu nasıl sinmisse mutfaga ilk aksam cok severek yedim, sonra bir midemi bulandırdı kokusu ertesi gun yiyemedim. Koca tencere yapmıştım hem de.. Benim adam yesin dicem o da tiksinir o kadar pirasaya. Çöp oldu resmen :KK43:
Öyle olmuşş.. :KK48:

Günaydın bayanlar..:KK54:

Hosgeldin aramıza..En Büyük KK
Bencede menün ilk güne göre gayet güzel..
Tartıda eksileri gördükce daha cok istekli ve mutlu olacaksın insallah en kısa zamanda istedigin kiloya ulasırsın.
Daha bu sabah tartıldım bir günde 300 gram gitmiş 85.5 den 85.2 ye indim yavaş yavaş sağlıklı bi şekilde olacak inş :)

27+4'um bugün ve yaklaşık 10 kg aldım :olamaz:
Valla ben hep o moddayim zaten hamileligimde canım istiyorsa yiyeyim mantigindayim ama iste kilo alıp hareketler kısıtlanınca ister istemez keske dikkat edebilsem diyorum
Bence artık dikkat etmeye başlamalısın hayatım.Herkes son aylarda çok fazla alınmdığını söylüyor. Bir 10 kilo daha olmasın.
15'le falan kapatsan ideal olur sanırım.
Bence canın çeken şeylerden sakın kısma ama hareketi olabildiğince artır. Hem doğumuda kolaylaştırır. Platese aksatmadan devam et derim. Havalardan dolayı yürüyüş gibi bir imkan yok.Olsa gayet güzel olurdu.Hem temiz hava hem hareket.. Ama plates veya evde volta atmak falan da gayet iş görür.

Surdan salca olayim ben de.. Hosgeldin canim bugun yogun anima denk geldi.
Ismim Ozge.25yasindayim yuksek lisans ogrencisiyim ıstanbuldayim.bir diger kaptan yardimcisi da benim :KK66:
Senden daha yuksek bi kilodayken baslamistim. Vazgecmezsen imkansiz degil valla catur cutur gitti benden.
Bugun meshur ayran detoksunu atmissin basla istersen oyle ama devam icin mumkun degil biliyosundur zaten. Baslarda hizlica bi odem atarsin moral olur sana da.
Sonra kendi disiplinini kurarsin deneye yanila..
Eski dukancilar var aramizda su anda ama simdi herkes kendi taktigini uyguluyo takip et milleti bikacgun.
Ünlü bir pisinin dediği gibi en guzeli akil fikir diyeti :KK66:
Haahaa akıl fikir diyeti :KK70::KK70:
btlbetul btlbetul entel pisicikk.Nerelerdesin :KK75:

Tekrardan selam herkese
İlk günümü yazayım bakalım neler yemişim
önce limonlu su sonra;

kahvaltı:
2 haslanmış yumurta
3 zeytin
azıcık beyaz peynir
domates salatalık ve yeşil soğan
ara:
1 mandalina
Öğlen
2 yemek kaşığı makarna salatası ( diyette olduğumu unuttum iki kaşıktan sonra aklıma geldi yoksa hepsini hüpletmişim)
akşam yemeği saat 4 te:
bir kase az yağlı çorba
bir kaşık pilav ve 3 yemek kaşığı dana etli sote
saat 6:
çeyrek muz

gün boyuınca 2 litreye yakın su içtim her aklıma geldiğinde zamanla artacak

bugün ilk defa ekmek yemedim normalde ekmeksiz doymam ama sabahki yumurtalar sağolsun hiç acıkmadım. normalde bu gördüğünüz listenin 3 katını yiyip bi de ekmek yiyen bir insandım ama şu an kendimi daha iyi ve motive hissetmeye başladım bile. umarım haftanın sonunda bu durum kiloma da yansır :KK17:
Diyette olduğunu unutmak mı!!:p
Çok iyiymiş..:KK70:
Keşke bende unutsam.Yesem vicdan azabı yemesem mide azabı :KK70::KK70:

Kaptanim iyilestik çok şükür temizlik vsyaptim.netimde çok kötüydü sayfa baglanana kadar yemek yaparım o derece kötüydü

Ordegim ben sık ve az yedigimde hem veremiyorum hem açlık krizine giriyorum yedigimde kan şekerim hemen yükselip hemen dusuyo yemedigimde dusmuyo o yuzden de acikmiyorum galiba guzel de kilo veriyorum o zaman her bünye farklı ben gene eski sistemime donucem bol e olmucak

Back
X