- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.301
Kız baksana Umay Villa yapanlar yüzde 2'nin üstünde geldiler bu hafta. Sen de yapsan haftaya listedesin zaten :)aa ne güzel fikir, beni ele geçir ayşem, beni de 51 yap, ne var sanki. 2. bi dukan mı yapsam yoksa şu umay villanı mı denesem. dukandan başka hiç bişi bana kilo verdirmedi gerçi
Canım benim kendi kendime çok nazarim değerde ondan anlatmiyorum bu ara esimlede çok iyiyiz sanki yeni evlendikten o derece yani yaza kadar kötüyüm ozaman başardım diyeceğim yoksa bu insulin direnci bende varken tatlıları götürür geri alirim
Kız baksana Umay Villa yapanlar yüzde 2'nin üstünde geldiler bu hafta. Sen de yapsan haftaya listedesin zaten :)
Umay villa biraz zor ama yani ağırlıklı olarak sebze salata az miktar protein ve spor var ama dayanirsan güzel kilo verdiriyor instegramda da takip ediyorum bide uygulaması var onu indirirsen sorularını da cevapliyor kadın isi ilerletmiş kapalı grup detoks yaptırıyor beş gunlukmaşallah deriz biz arada yaz anam. yarı yarıya indin boru mu :) maşallah maşallah.
tamam ya, karı koca yapalım, o da aldı bu ara. taam taam. söz.
Umay villa biraz zor ama yani ağırlıklı olarak sebze salata az miktar protein ve spor var ama dayanirsan güzel kilo verdiriyor instegramda da takip ediyorum bide uygulaması var onu indirirsen sorularını da cevapliyor kadın isi ilerletmiş kapalı grup detoks yaptırıyor beş gunluk
Sana atayim telefondan ödemin çoksa 3 kg ustu wermen mumkun
Bu arada mantarlı omletten sonra fena halde metro çalıştı bütün kotu enerji kaynaklarını bosalttimhatta simdi bi daha tartilsam bi 300 gr daha vermisimdir
Sana atayim telefondan ödemin çoksa 3 kg ustu wermen mumkun
Ben de merak ettim bi tartıl bakayımBu arada mantarlı omletten sonra fena halde metro çalıştı bütün kotu enerji kaynaklarını bosalttimhatta simdi bi daha tartilsam bi 300 gr daha vermisimdir
Bugün listede olmayan çayı içtim o yüzden simdi değil belki aksama açılınca - olurum böylede iyi benceBen de merak ettim bi tartıl bakayım
Rekor bi sayıyla mezun ol bari, gidişin muhteşem olsun
Saol cnm sende inş beşli rakamları görürsünGunaydinlar bende tarti bildimimi yapayim cok degil ama
Gecen cuma:68.4
Bu hafta:67.7
Fark:_700 (1.02)
Medusa tebrik ederm azmettin basardinmedusa38
Ben bu ozgeyi merak ediyomya ne kadar verdin bakim bu hafta inatettimolacak
700 de güzel rakam ödem atmak isteyenler 0zlemle yaptığımız detoksu deneyebilirsiniz biraz zor ama etkiliGunaydinlar bende tarti bildimimi yapayim cok degil ama
Gecen cuma:68.4
Bu hafta:67.7
Fark:_700 (1.02)
Medusa tebrik ederm azmettin basardinmedusa38
Ben bu ozgeyi merak ediyomya ne kadar verdin bakim bu hafta inatettimolacak
28 şubat hedefim 73 benimde hadi insallahYarın ucundan da olsa 75'i görebilsem keşke!!
morordek canım 28 Şubat hedeflerimiz vardı dimi? Benim hedefim 73'tü sanırım..
Huuu kızlar hedefleri hatırlayalım daha çok gayret edelim!!
Umay villa detoksuMedusacim ne detoksu bu siz özlemle hangi diyeti uyguluyosnuz ne işler karistiriyosunuz konusssş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?