Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aa ne güzel fikir, beni ele geçir ayşem, beni de 51 yap, ne var sanki. 2. bi dukan mı yapsam yoksa şu umay villanı mı denesem. dukandan başka hiç bişi bana kilo verdirmedi gerçi
Kız baksana Umay Villa yapanlar yüzde 2'nin üstünde geldiler bu hafta. Sen de yapsan haftaya listedesin zaten :)

maşallah deriz biz arada yaz anam. yarı yarıya indin boru mu :) maşallah maşallah.

Kız baksana Umay Villa yapanlar yüzde 2'nin üstünde geldiler bu hafta. Sen de yapsan haftaya listedesin zaten :)

tamam ya, karı koca yapalım, o da aldı bu ara. taam taam. söz.

maşallah deriz biz arada yaz anam. yarı yarıya indin boru mu :) maşallah maşallah.

tamam ya, karı koca yapalım, o da aldı bu ara. taam taam. söz.
Umay villa biraz zor ama yani ağırlıklı olarak sebze salata az miktar protein ve spor var ama dayanirsan güzel kilo verdiriyor instegramda da takip ediyorum bide uygulaması var onu indirirsen sorularını da cevapliyor kadın isi ilerletmiş kapalı grup detoks yaptırıyor beş gunluk

dukan mı yap diosun :)

Bu arada mantarlı omletten sonra fena halde metro çalıştı bütün kotu enerji kaynaklarını bosalttim hatta simdi bi daha tartilsam bi 300 gr daha vermisimdir
medusa38 0zlem kuzum hangi detoksuydu sizinki?? dolu programı var hatunun. bi de sizin ödeminizde yok. ben ödemliyimdir de.
Sana atayim telefondan ödemin çoksa 3 kg ustu wermen mumkun

Gunaydinlar bende tarti bildimimi yapayim cok degil ama
Gecen cuma:68.4
Bu hafta:67.7
Fark:_700 (1.02)

Medusa tebrik ederm azmettin basardin medusa38
Ben bu ozgeyi merak ediyom ya ne kadar verdin bakim bu hafta inatettimolacak
700 de güzel rakam ödem atmak isteyenler 0zlemle yaptığımız detoksu deneyebilirsiniz biraz zor ama etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…