- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.281
%0,31 lerle uğraşıp duruyorum***5. Takım 504. Etap***
toplight (/72,5/)
medusa38 (/52,9/)
servey (/76,3/)
matilda34 (/67,0/)
ebrusonmez (56,3/)
TopaLsoLucaNn (/79,3/)
candy_candy (/114,4/)
gulsayszey (97,9/97,6/0,3/%0,31)
0zlem (/77,7/)
inatettimolacak (/66/)
5. Takım Ortalama: %
kirmizikalem (/72,4/
zoey1616 (60,3/)
wendigo (62,9/)
KumraL_Kraker (/68.4/)
morordek (/69,4/)
:)) küserim ama sevmemek olur mu kız zaten bşr burda mutluyum valla kocam kafayı yediriyor bana :) 28 şubatta dün elbisesini aldım şeker kutuları da geldi kelebek konseptli olucak süsleri falan sipariş edicem kendime elbise bulmam Lazım çok şşim var
%0,31 lerle uğraşıp duruyorum
Şu kaçamakları yapmasam eni konu bayağı gidecek demek ki...
Yani ben müsaade etsem
canım kazen e bir mail at istersen ben şifremi hatırlayamadıüğım için yeni üyelik aldım diye eski şifreni sana gönderebilirler veya kullanıcı adını sana yeniden verebilirler sen nasıl yapmak istiyorsanValla canım bu erkekler çocuk gibi anlamıyorum ya ben bu gidişle kalcam evde kız kurusu gibizaten bir ay öncesine kadar iyiydim gayet bekarlığımdan memnundum ama yine aklıma geldi bu aralar o mendebur neyse otivasyonumu sağlıyor. onun için değil kendim için sağlığım için ama kaybettiklerine dönsün bi baksın istedim tipsiz
yaa ben de katılabilir miyim acabaaa kabul ederseniz hedefim de 79 olsun zor ama imkansız değill
Çoooook geçmiş olsun kaptancım :) bir mevzu vardı da acaba bir şey soracaktım. ben burada 4-5 yıl önce sanırım 2012 de Galanthus kullanıcı adıyla 4. takımda yarışmıştım 70.5 ile izne ayrılmıştım ayrılış o ayrılış. beni yarınki listeye alacak mısınız acaba?kullanıcı adımı falan hatırlamıyordum dün googleladım baya buldum şifresi yok o üyeliğimin burdan başlamak istedim.
wendigom tatlım albüm yapıp sadece şu kişiler görsün diye bir seçenek var onu yapabilirsiniz o şekilde hem kimse de görmez buraya resim koyup silerseniz ki kk kurallarına aykırı ban alabilirsiniz aman dikkatGünaydınlaaar :)
kuzum resim isterim. gizli atılıyo kaptanım öğretir bize :)
nilsu muydu kız, bende unuttum
kuzum 3 hanelerden kurtuldu ya buna da şükür, darısı 8'lere
özlem cim tebrikler tatlım çok güzel bir sonuç ben 71 altına inerim diye düşünmüştüm ama bu hastalık yüzünden dün dengesiz beslendim bir de wc ye çıkamadım sabah o yüzden fazla gitmedi
Aynen, İnşallah canım...Günaydınlaaar :)
kuzum resim isterim. gizli atılıyo kaptanım öğretir bize :)
nilsu muydu kız, bende unuttum
kuzum 3 hanelerden kurtuldu ya buna da şükür, darısı 8'lere
Canım sana mezun olmak istiyor notunu ekledim ama yanlıs yapmadım di mi?**5. Takım 504. Etap***
toplight (/72,5/71,4/1,1/%1,52)
medusa38 (/52,9/51.5/1.4/2.65)
servey (/76,3/)
matilda34 (/67,0/)
ebrusonmez (56,3/)
TopaLsoLucaNn (/79,3/)
candy_candy (/114,4/)
gulsayszey (97,9/97,6/0,3/%0,31)
0zlem (77,7/75,5/2,2/2,83)
inatettimolacak (/66/)
5. Takım Ortalama: %
kirmizikalem (/72,4/
zoey1616 (60,3/)
wendigo (62,9/)
KumraL_Kraker (/68.4/)
morordek (/69,4/)
özlem cim tebrikler tatlım çok güzel bir sonuç ben 71 altına inerim diye düşünmüştüm ama bu hastalık yüzünden dün dengesiz beslendim bir de wc ye çıkamadım sabah o yüzden fazla gitmedi
Olayım değilmi artik mezun listede yer açılsın biraz wendigo geri dönsünCanım sana mezun olmak istiyor notunu ekledim ama yanlıs yapmadım di mi?
Olayım değilmi artik mezun listede yer açılsın biraz wendigo geri dönsün
Valla bence kalsan da olur ama eriyip gideceksin diye korkuyorumOlayım değilmi artik mezun listede yer açılsın biraz wendigo geri dönsün
Canım sana mezun olmak istiyor notunu ekledim ama yanlıs yapmadım di mi?
Ettim gitti o zamanmezun et ördeğim yeter vermesin daha
Canım benim kendi kendime çok nazarim değerde ondan anlatmiyorum bu ara esimlede çok iyiyiz sanki yeni evlendikten o derece yani yaza kadar koruyum ozaman başardım diyeceğim yoksa bu insulin direnci bende varken tatlıları götürür geri alirimya ben niye dönüyorum acabadönmücem ben
ayşem ya mezun olmaktan başka çaren kalmadı, ya da 40'a çek hedefi, kemikleri falan da ver bari vercek başka bişi kalmadı.
ya sen 95'tin ben 70, şimdi ben 63'üm sen 51!!! 10 kilodan fazla var aramızda. ya sen hiç anlatmıyon. kocan ne diyo, kv görümce elti ne diyo. ben 60 oldum diye herkes ölecem muamelesi yaptıydı.
Valla bence kalsan da olur ama eriyip gideceksin diye korkuyorum
Sen artık wendigo'nun beslenme koçu falan ol bence, yoksa listeye dönecegi yok bu kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?