Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 504. Etap***

toplight (/72,5/)
medusa38 (/52,9/)
servey (/76,3/)
matilda34 (/67,0/)
ebrusonmez (56,3/)
TopaLsoLucaNn (/79,3/)
candy_candy (/114,4/)
gulsayszey (/97,9/)
0zlem (/77,7/)
inatettimolacak (/66/)

5. Takım Ortalama: %

kirmizikalem (/72,4/
zoey1616 (60,3/)
wendigo (62,9/)
KumraL_Kraker (/68.4/)
morordek (/69,4/)

Kaptanlarim listeler hazır yeni üyeleri de yarin ekleriz

Valla canım bu erkekler çocuk gibi anlamıyorum ya ben bu gidişle kalcam evde kız kurusu gibi zaten bir ay öncesine kadar iyiydim gayet bekarlığımdan memnundum ama yine aklıma geldi bu aralar o mendebur neyse otivasyonumu sağlıyor. onun için değil kendim için sağlığım için ama kaybettiklerine dönsün bi baksın istedim tipsiz

yaa ben de katılabilir miyim acabaaa kabul ederseniz hedefim de 79 olsun zor ama imkansız değill

kizlar gecmisi okuyamadim dun aksamdan beri yatiyorum ise de gidemedim simdi de migrenim tuttu agrikesici alip gene yatcam tarti oncesi abatmayin merak etmeyin beni diye yazdim

Çoooook geçmiş olsun kaptancım :) bir mevzu vardı da acaba bir şey soracaktım. ben burada 4-5 yıl önce sanırım 2012 de Galanthus kullanıcı adıyla 4. takımda yarışmıştım 70.5 ile izne ayrılmıştım ayrılış o ayrılış. beni yarınki listeye alacak mısınız acaba? kullanıcı adımı falan hatırlamıyordum dün googleladım baya buldum şifresi yok o üyeliğimin burdan başlamak istedim.

ne güzel menü bu azmin sonucu muhteşem olacak bence

güzel ve sağlıklı görünüyor :) before afterı merak ettim ya bulmam lazım

bugün pek kaçamak yok menülerde herkeste güzel perşembenin etkisi herhalde

Kaptanlarim listeler hazır yeni üyeleri de yarin ekleriz
Eline sağlık canım ben dün gece yorgunluktan resmen sızıp kalmışım hic bakamadım. Bilgisayar başına gecince yeni uyeleri de eklerim
yaa ben de katılabilir miyim acabaaa kabul ederseniz hedefim de 79 olsun zor ama imkansız değill
Tabi ki katılabilirsin takımdaki herkesin hedef koyup ulaşmasını istiyoruz :) kaydederim seni de

Erken uyudum erken uyandım diyeceğim de yok daha devam edicem uykuya, dün cok yorulmusum
Size simdiden gunaydinlaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…