- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.261
Ayse benden devam edebılırsın hızını alamadıysannnOlayım artik -900 le 51.9 um
Benim aklimada o geldiSabah kahvaltıda yumurta vardı ondan olabilir bence..
Biz nerdeyiz kiz***5. Takım 504. Etap***
toplight (/72,5/)
medusa38 (/52,9/)
servey (/76,3/)
matilda34 (/67,0/)
ebrusonmez (56,3/)
TopaLsoLucaNn (/79,3/)
candy_candy (/114,4/)
gulsayszey (/97,9/)
0zlem (/77,7/)
inatettimolacak (/66/)
5. Takım Ortalama: %
Kaptanlarim listeler hazır yeni üyeleri de yarin ekleriz***5. Takım 504. Etap***
toplight (/72,5/)
medusa38 (/52,9/)
servey (/76,3/)
matilda34 (/67,0/)
ebrusonmez (56,3/)
TopaLsoLucaNn (/79,3/)
candy_candy (/114,4/)
gulsayszey (/97,9/)
0zlem (/77,7/)
inatettimolacak (/66/)
5. Takım Ortalama: %
kirmizikalem (/72,4/
zoey1616 (60,3/)
wendigo (62,9/)
KumraL_Kraker (/68.4/)
morordek (/69,4/)
Paylaştı gecen hafta before after
İkinci listeyi ayrıca ekledim telefondan yapınca anca olduBiz nerdeyiz kiz
Keşke bende sevinebilsem artık denize düşen yılana sarılır derler işte benimki o hesap amanBen de sevınmıstım bır ann
Hakkında hayırlısı olsun diyeyim canım. Ama biraz durup uzaktan bakınca aslında kendini hırpalamana değmeyecek bişey olduğunu görürsün. Sadece dış görünüşün için yaşanmadı bu ayrılık bence ha öyleyse de mesele başka zaten.. Bi sürü emek vermıssın ona bana zaman şunu öğretti herseyı önce kendin için yapacaksın. Eninde sonunda çok sıkışan yapmasaydın o zaman moduna giriyo değmiyo yani.. kendini hırpalıyosun sadece.
İddia konusuna gelince ben de e.arkadasımla iddiaya girdim. Buraya 91le başladım ama ben 95i gördükten sonra tartılmayı bırakmıstım.3hanelı rakamlara kosuyodum. Sığırcık eğlenıyodu benle tıktım butun lafları ağzına sımdı kaybedeceğı seylerı dusunuyo :) 6yıldır bırlıkteyız,ben de onun her ısıne kosturdum ama sonunda gordum kı ben yaptıkca o daha cok saldı. ben de en son ne halın varsa gor dedım,ben nıye boyle bı adamla olayım dedım yuzune karsı bagırıp cagırmadım ama lafımı esırgemeden herseyı bıır bırr soyledım. Ona da bı sok etkısı yarattı. Ben de enerjımı kendıme daha cok ayırıyorum sımdı. Sana da tavsıye ederım.. Valla bak cok guzel hadı sen de gel
canım ben çok yöntem denedim dukan'da karar kıldım. 115 civarı kilolardayımbaya fazlayım yani senden tatile çıkmadan diyete girdim çünkü girmesem çok çok fazla salacağımı biliyordum. eski üyeyim ben de 2010 yılından beri aralıklı oalrak buralardayım. o zamanlardan beri en düşük 93 ü görmüştüm ilk hedefimde 93 ten aşağısını görmek.. hoş geldin sende aramıza eminim hedeflerine ulaşacak ve birilerinin dibini düşüreceksin
teşekkürler Candy'cim kullanıcı adın kadar şekersinazmet sakın pes etme herkese inat bunu yapalım bakalım burada birbirine destek olan çok güzel insanlar var iyi ki bu takımdayım diyorum valla hedefe ulaştıgım gün hepsine hediye falan göndersem yeridir.. Motivasyonumu olur da bir gün kaybedersem kesinlikle buraya yazmadığım için olacağına eminim
çokk memnun oldum tanıştığıma
28 Şubat Hedefleri
- @wendigo 59,9
- @toplight 68
Gokce29 94,9 - @matilda34 64,9
0zlem 73 servey 73 - @inatettimolacak 63
- morordek 72
KumraL_KrakeR 66 - @ebrusonmez 55,8
Kızlar listede olmayanlar eklesin kendini@kirmizikalem sen söylemistin sanırım hedefini ama ben yazmayı mı unutmuşum nolmus
Hem de bi hatırlatma yapayım dedim hani hedeflerinizi unutmayın, yarın da cuma zaten, ona göre ceki düzen verin kendinize
kizlar gecmisi okuyamadim dun aksamdan beri yatiyorum ise de gidemedim simdi de migrenim tuttu agrikesici alip gene yatcam tarti oncesi abatmayin merak etmeyin beni diye yazdim
Menüm;
500 ml ılık limonlu su
09:00
1 h.yumurta
3 yk çökelek
2 cherry domates,1 sivri biber ve dere otu
13:00
Bol marul+4 ceviz
18:00
Haşlanmış brokoli ve pazı üzerine 1 kase yogurt
3 L su olur uyuyana kadar
300 ml 10 bitkili cay
300 ml maydanozlu cay
2 t.kahvesi
Spor;
4000 adım ve 50 dk tae bo
Bugünkü menüm
Sabah
Domates haşlanmış yumurta yarim salatalik ve peynir tabağı
Hibiscus çayı
Ara
Yarim yeşil elma yarim salatalık bir kivi
Aksam
Birer küçük parca brokoli ve karnabahar ve 3 minik kerevizi haşladım
Üzerine sarimsakli yoğurt
Yarim elma
Türk kahvesi
1.5 saat yürüyüş
Su 2.5 lt
Kahvaltı:
1 haş yumurta
3 yeşil zeytin
Öğle:
2 k. yulaf 1 kase yoğurt
1 kase yeşil mercimek
2 k bulgur pilavı
Ara:
3k. aşure az şekerli
2çay k ceviz
1 çay k. fındık
3 siyah zeytin
Akşam:
tuzda tavuk - hindi
Eline sağlık canım ben dün gece yorgunluktan resmen sızıp kalmışım hic bakamadım. Bilgisayar başına gecince yeni uyeleri de eklerimKaptanlarim listeler hazır yeni üyeleri de yarin ekleriz
Tabi ki katılabilirsin takımdaki herkesin hedef koyup ulaşmasını istiyoruz :) kaydederim seni deyaa ben de katılabilir miyim acabaaa kabul ederseniz hedefim de 79 olsun zor ama imkansız değill
Ayse benden devam edebılırsın hızını alamadıysannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?