- 23 Ağustos 2012
- 14.604
- 38.598
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.981
35 dk tempolu yürüyüş yaptım bayanlar..wendy tembellik yapmazsam iftardan sonrada çıkacağım.
Kızlar yulaf kepegi alicamda hangisini onerirsiniz?
Migros'ta bakmistim icinde farklı seylerde vardı.
3-4 yıl once almistim koyu kahverengiydi markasini hatirlamiyorum sadece yulaf kepegiydi.Canım harikasın :)
Özlemcim doğalsan olanınkini almıştım ben onu al Migros'ta var, yulaf kepeği ve yulaf kepeği karışımı olandan birini al. Alınca farkını söylerim karışım olanda kepek biraz daha az. Onu alırsan ona göre kullanacaksın.
3-4 yıl once almistim koyu kahverengiydi markasini hatirlamiyorum sadece yulaf kepegiydi.
Gecen baktiklarim acık renk ve cok ilave var icinde yine bakarim.o yuzden almamistim karisimda olur yani.
Yuzme superdir krakerim ogren bence de. Ben gerçi burda havuza falan gitmiyorum ama yazın bol bol tatilde yuzerim :)Krakerden selamlar
bugun 1 saat yuzduk baya biseler ogrenmis bulunmaktaym cok zevkliymis ba_yil_dim ben bu yuzme isine
Gecmisi okudumdazoey1616 arkadasmiza cok uzuldum bi an kendimi onun yerine koydum ben ne yapardim diye sordumda gercekten cevap bulamadm Allah buyuk umutlarini yitirme bol bol dua et arkadasm ne diyim
Ordekcimmorordek bebisin nasilmis az kalmis kiz dogurmana
Sağlıkla kucağına al cnm inşallah cnm aslında 9 ay dediğin neki gelip geciyor sayılı gün:)Yuzme superdir krakerim ogren bence de. Ben gerçi burda havuza falan gitmiyorum ama yazın bol bol tatilde yuzerim :)
Bebis de iyiymis, her seyi normal devam ediyormus. Bugun doktorla dogum hakkında ilk kez konustuk, oyle olunca ben de bi heyecanlandım, baya az kalmış ya dedim. Bi sonraki görüşümüz 32'de olacak, 3 hafta sonra. Baya 30'lu haftalara girdim yahu :)
Gecmis olsun canımSlm kızlar çok hastayım dünden beri öksürük boğaz ağrısıyla uğraşıyorum Dr gittim bir sürü ilaç verdi havalar da o kadar dengesiz ki yaz gelsin artık ya
zoey1616 cnm eşinin yaptığına inanamıyorum sakin olmaya çalış ve yardım isteyebileceğin her yere başvur Dr gidip darp raporu alsaydın elinde kanıtın olurdu ama evden çıkabiliyomusun ne durumdasın bilmiyorum tabi ailen yakınınında sana sahip çıkabilecek kimse yok mu çok üzüldüm ya nası yapar
Sağlıkla kucağına al cnm inşallah cnm aslında 9 ay dediğin neki gelip geciyor sayılı gün:)
Sağol Cnm Doğunca da öyle oluyo işte her anını kayıtla çok çabuk büyüyolarGecmis olsun canım
Dogru valla hic anlamadım nasıl geçtiğini :)
Yaa mutlaka cekerim ben her anını, hele bi de ilk cocuk iste gormemisin cocugu olmus misaliSağol Cnm Doğunca da öyle oluyo işte her anını kayıtla çok çabuk büyüyolar
Aynennn mesela oğlen dunyayı yedım 5 te kapattım dukkanı sonucu gorecegız sabahhhhKesinlikle bana da çok iyi geliyor akşam erken kapatmak. Sabah dünyayı yesemde artı çıkmıyorum.
Ayy listeyi görünce heyecan sardı...***5. Takım 505. Etap***
toplight (71,4/)
servey (75,9/)
matilda34 (67,4/)
ebrusonmez (56,2/)
TopaLsoLucaNn (78,9/)
candy_candy (114,4/)
gulsayszey (97,6/)
0zlem (75,5/)
inatettimolacak (65,2/)
fattofit85 (82,9/)
5. Takım Ortalama: %
kirmizikalem (71,9/)
wendigo (62,9/)
morordek (69,7/)
KumraL_KrakeR (67,7/)
Geçmiş olsun.Sen yeni iyleşmemiş miydin??Slm kızlar çok hastayım dünden beri öksürük boğaz ağrısıyla uğraşıyorum Dr gittim bir sürü ilaç verdi havalar da o kadar dengesiz ki yaz gelsin artık ya
zoey1616 cnm eşinin yaptığına inanamıyorum sakin olmaya çalış ve yardım isteyebileceğin her yere başvur Dr gidip darp raporu alsaydın elinde kanıtın olurdu ama evden çıkabiliyomusun ne durumdasın bilmiyorum tabi ailen yakınınında sana sahip çıkabilecek kimse yok mu çok üzüldüm ya nası yapar
Sağlıkla kucağına al cnm inşallah cnm aslında 9 ay dediğin neki gelip geciyor sayılı gün:)
kendini bırakma ya yardım almalısın bence nerede yaşıorsun şartlarını bilemem ama çekmek zorunda değilsin kimsenin kahınıBulmadım Can'ım eşimle konuşulmaz o sadece döver pek iyi değilim giremedim kavga ettik dövdü sövdü dudağım patladı ne yapıcağımı bilmiyorum gitmek istiyorum gidemiyorum herşey onun elinde işte böyle kötü bir hayat iştewendy sende burdan oku tatlım kusura bakma çok kötüyüm ne yapıcağımı bilmiyorum çık git diyeceksiniz gidemiyorum kaldım elim kolum bağlı sadece uyumak birdaha hiç uyanmamak istiyorum
ben büyük bir dilim yedim o gün eksi geldim ama acısı nedense yarın cıkacakmış gibi hissediyrum umarım yanılmamGecmişi okuyamadım pasta yıyıp eksı mı grldın bakalımm. Paylasma buradakıler lınc ederrrr. Ben ıncecık bır dılım yemıstım ugruna aksam hıc yemfmiştımm
Imarım yanılıyorsundurkendini bırakma ya yardım almalısın bence nerede yaşıorsun şartlarını bilemem ama çekmek zorunda değilsin kimsenin kahını
ben büyük bir dilim yedim o gün eksi geldim ama acısı nedense yarın cıkacakmış gibi hissediyrum umarım yanılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?