- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.941
Bilmiyorum canım doktor hemen ilac vermicem sana biraz kilo ver yine yuksek cikarsa hap vericem dedi. Muhtemelen Glifor glikofen falandır.Yok canım
200 üzerinde olursa diyabet olur
Seninki daha çok bozulmuş glukoz toleransı
görmemişim kuxu yawwYazdım yavrucum gormedın ela yı da goturdum hatta bugun uyudu masallah sahnurummm
maşallah sanaYok canım kacamak yapmadım cok agır ilerliyorum ondan boyle oldum sanirim.
Kaptan'im yürüyüse verdim kendimi 11000 adım attım.
ayy bugun benim aklımada düştü yazmayı unuttumzoey1616 canım naaptın eşinle konuştun mu?
Hımmm tamam Can'ım 300lü bi değerin varsa maalesef var şeker...Bilmiyorum canım doktor hemen ilac vermicem sana biraz kilo ver yine yuksek cikarsa hap vericem dedi. Muhtemelen Glifor glikofen falandır.
Tokluk kan sekerimde 300un uzerindeydi o donem. Uzun zaman oldu olcmedim.Bidaha doktorada gitmedim.
Halbuki 1 hafta hergun tansiyonunu ölç yaz demisti onuda yapmadım.
---
Zaten kilo vermeyi saglık acısından da cok istiyorum. Halalarımda da seker var tip1 surekli insulin kullaniyorlar.özellikle biri cok kilo aldı merdiven cikamıyor zor yuruyor,yemek bile yapamiyor.Kilo sorunu olmasaydı en azından kendi isini kendisi gorebilirdi.
Bende ciddi anlamda saglıklı beslenmeyi ve sporu yasam tarzı haline getirmeliyim.Yoksa ilerde onlar gibi olma ihtimalim cok yuksek..
malesef mikrodalga yok can kaptanım sağol ilgin için ama bi çözum bulcam sabahtan yapcam bişeylercanım evde mikrodalga varsa tavuk ızgara yap buzluğa at sadece ısıtıp yiyebilirsin ilk aklıma bu geldi bu tür durumlarda
bende iş yerince dolabıma birşeyler alayım o zaman görünce aklıma gelir ara öğünAksamdan yapip birakiyorum ben yemegimi canim yoksa gidince saldiriyom ben de.
Okula ara ogün de kutu sut kuru kayisi cig badem var cekmecemde.. benden tavsiye bunlar aklina baska bisey gelen varsa ben de alirim koyarim kenara
denerim bakalım midem kötü olmazsa inş işe yarar canım sağol yarın yapayım1 beyaz sogani kabuklarini soyup 4e bolup 1 su bardagi suyla kaynatiyosun ve iliyinca sabah ac karnina iciyosun hem zayiflatiyor hemde kadin hastaliklarinda iyimis
He ya bi sen sormusun beni canim canimm..yazdim bunu kenara 5.takim
menünden çok yemek yediğin saatler çok güzel tam yerinde ya taktir ettim düzenli beslenme budur. planka da başlıcam bende bi yirmi saniye deneyeyim bakalım nasıl herkes zor diyorMenüm;
Spor;
12000 adım
15 dk dambılla kol,sırt hareketleri
100 mekik
50 Jumping jack
1 dk plank
Su baya az wendigo olmuyor böyle no no noooMenümü paylaşayım hemen;
Ara; şekersiz nescafe, 2 kare bitter, şekersiz Türk kahvesi
Ara; eşime hediye çaklıt gelmiş portakallı falan 2 tane de ondan yedim
Su; yatana kadar 1,5 lt yapim bari hiç hatırlamıom içtiğimi
Spor; kalkim de 3 mil Leslie yapim bari, sabahtan beri oturmadım aslında ama anlamaz benim vucüdum illa spor ister
ilk defa yapicaksan zor olabilir canım bence surekli yapılması lazım.ben de diyorum buralarda bir şeyler eksik :)
menünden çok yemek yediğin saatler çok güzel tam yerinde ya taktir ettim düzenli beslenme budur. planka da başlıcam bende bi yirmi saniye deneyeyim bakalım nasıl herkes zor diyor
servey bayağı ortak noktamız var ama eskildim diye şimarıp da pastaya abanmak yok aç kaldım akıllandım
menüler güzel de su spor yok mu :)Bugunun menüsü
Oruçluydum.
Sahur:
2 haslanmış yumurta
1 zeytin
İftar:
1 kepçe nohut yemeği
Yarım kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam nohut ve ekmek bir arada olmamış ya
bana da öyle oluyor çook uykusuz kalınca bi saatten sonra acayip bir enerji geliyor insana kaptancımkızlar ne oldu bana anlamadım dün gece 3,30 dan beri aysktayım işte uykum gelmişti şimdi cin gibiyim yaw
Ihmal etme bence canım bak takımımızın doktoru da demiş zaten. Sekerinin bence takip altında olması gerekir. Surekli de sağlıklı beslenmen daha iyi olur yani gecici degil kalıcı olarak hep sebze, protein ağırlıklı beslenmelisin.Yok canım 8 ay olacak gitmedim Dr.a. Şuanki durumu ne alemde bilmiyorum..
Teşekkür ediyorum efenimmmorordek yapma etme kuzum
Bak takımında 90 kg ile hamiş kalıp 105 le Doğuma gidenler var..(for example:me)
Sen şahanesin anne ördek
Bulmadım Can'ım eşimle konuşulmaz o sadece döver pek iyi değilim giremedim kavga ettik dövdü sövdü dudağım patladı ne yapıcağımı bilmiyorum gitmek istiyorum gidemiyorum herşey onun elinde işte böyle kötü bir hayat işte @wendigo sende burdan oku tatlım kusura bakma çok kötüyüm ne yapıcağımı bilmiyorum çık git diyeceksiniz gidemiyorum kaldım elim kolum bağlı sadece uyumak birdaha hiç uyanmamak istiyorum
Gecmişi okuyamadım pasta yıyıp eksı mı grldın bakalımm. Paylasma buradakıler lınc ederrrr. Ben ıncecık bır dılım yemıstım ugruna aksam hıc yemfmiştımmben de diyorum buralarda bir şeyler eksik :)
menünden çok yemek yediğin saatler çok güzel tam yerinde ya taktir ettim düzenli beslenme budur. planka da başlıcam bende bi yirmi saniye deneyeyim bakalım nasıl herkes zor diyor
servey bayağı ortak noktamız var ama eskildim diye şimarıp da pastaya abanmak yok aç kaldım akıllandım
Nasıl yaaaaaaBulmadım Can'ım eşimle konuşulmaz o sadece döver pek iyi değilim giremedim kavga ettik dövdü sövdü dudağım patladı ne yapıcağımı bilmiyorum gitmek istiyorum gidemiyorum herşey onun elinde işte böyle kötü bir hayat işte @wendigo sende burdan oku tatlım kusura bakma çok kötüyüm ne yapıcağımı bilmiyorum çık git diyeceksiniz gidemiyorum kaldım elim kolum bağlı sadece uyumak birdaha hiç uyanmamak istiyorum
Gecmışı okuyamadım pekı sorun nedır ozel degılseeeBulmadım Can'ım eşimle konuşulmaz o sadece döver pek iyi değilim giremedim kavga ettik dövdü sövdü dudağım patladı ne yapıcağımı bilmiyorum gitmek istiyorum gidemiyorum herşey onun elinde işte böyle kötü bir hayat işte @wendigo sende burdan oku tatlım kusura bakma çok kötüyüm ne yapıcağımı bilmiyorum çık git diyeceksiniz gidemiyorum kaldım elim kolum bağlı sadece uyumak birdaha hiç uyanmamak istiyorum
Uyku uyuyamam artık takarım kafaya kıyamamm yurtdısındaydın degıl mııBulmadım Can'ım eşimle konuşulmaz o sadece döver pek iyi değilim giremedim kavga ettik dövdü sövdü dudağım patladı ne yapıcağımı bilmiyorum gitmek istiyorum gidemiyorum herşey onun elinde işte böyle kötü bir hayat işte @wendigo sende burdan oku tatlım kusura bakma çok kötüyüm ne yapıcağımı bilmiyorum çık git diyeceksiniz gidemiyorum kaldım elim kolum bağlı sadece uyumak birdaha hiç uyanmamak istiyorum
Evet Can'ım yurt dışındayım kıymet bilmeyenin eline düşünce böyle oluyor kuzum sorun bu hangi birini anlatayım eşim bile demeye dilim artık varmıyor böyle bişeyler işte başım öyle ağrıyor ki sakin kafayla girmeye çalışırım Can'ım ne yaptığımı bilmiyorum gerçektenUyku uyuyamam artık takarım kafaya kıyamamm yurtdısındaydın degıl mıı
tatlım allah yar ve yardımcın olsun canım yaşadıkların çok zor şeyler kendini iyi hissedersen gel yaz bize belki biraz rahatlarsın buradan söyleyebileceğim tek şey bu tatlımEvet Can'ım yurt dışındayım kıymet bilmeyenin eline düşünce böyle oluyor kuzum sorun bu hangi birini anlatayım eşim bile demeye dilim artık varmıyor böyle bişeyler işte başım öyle ağrıyor ki sakin kafayla girmeye çalışırım Can'ım ne yaptığımı bilmiyorum gerçekten
Canım cok üzüldüm inan ki.. Ben senin bdv'de açtığın konuyu da okumustum biraz, orada yasayanlar kadın haklarının Turkiye'den cok daha iyi oldugunu yazmislardi. Hatta yardımcı olabilecek kisiler de vardi, bence en kısa surede iletisime geç onlarla. Ne demek dudağını patlatmak ya? Eminim ki devlet sizi koruması altına alir. Lutfen umutsuzluga kapılıp hicbir sey yapamam, onla konusulmaz, her sey onun elinde diyerek vazgecme. Bence senin güçlü olman lazım. Kendin için degilse kızın icin bunu yapman lazım. Bence en kısa surede harekete gec, bu şekilde o adam seni daha çok sindirir ve yapacagindan asla geri kalmaz.Bulmadım Can'ım eşimle konuşulmaz o sadece döver pek iyi değilim giremedim kavga ettik dövdü sövdü dudağım patladı ne yapıcağımı bilmiyorum gitmek istiyorum gidemiyorum herşey onun elinde işte böyle kötü bir hayat işte @wendigo sende burdan oku tatlım kusura bakma çok kötüyüm ne yapıcağımı bilmiyorum çık git diyeceksiniz gidemiyorum kaldım elim kolum bağlı sadece uyumak birdaha hiç uyanmamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?