- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.041
hoşgeldin tatlım eksikliğin hissediliyoprSelamlar
Netim yenilendi gelebildim nihayet
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
0zlem cnm netim olmayınca senle de konusamadim birden normal düzenine geçince + olabilir
Bu arada bende de insulin direnci var ilaç matofin kullanıyorum seker ölçümün çok yuksek çıkmıyordu en son 109 ama o zaman dukan tarzı besleniyordu simdi daha fazladır
Cnm bizim düşük glisemiks endeks beslenmemiz lazim kilo vermek için kh yiyince sürekli bas ağrısı oluyo bende o yüzden bize dukan tarzı beslenme çok uygun
Aynen canımmmm sporun etkısııııÇok güzel vermişsin.
Maşallah ya bu haftaki hedefin sabit gelmekti.Sen vermişsin
Kumralım sende çok güzel veriyorsun.
Az da olsa vermişsin tebrik ederim.
Benim sabitti belki biraz daha beklesem fark olur dedim ama olmadı..
Çokda acıktım. Ben gidip birşeyler yiyeyim
Saol kaptanim bende ozledim sizihoşgeldin tatlım eksikliğin hissediliyopr
İnşallah cnmGeç olsun da güç olmasın 0.30 altında kaldık ya
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Medusacim seni ayrı tebrik ederim mezun oldun darısı başımıza insalla
Başlayacaktım ama bu hafta esim Aksam yemeğinde evdeydi zor olacaktı o yüzden erteledim önümüzdeki hafta evde olmayacak bende daha rahat yapacagim insmedusa38 canım şifa orucuna başladın mı?
Evet canım D vitamini ve B12 eksikligide var.Cnm bu menüye rağmen kilo verememe nedenlerin
Pilav çikolata çekirdek insulin direncin olduğu için etkiler
Birde Dr gidince baktir D vitamini eksikliği olabilir bende çıktı çok düşük benimki ilaç kullanıyorum bence insulin direncine en azından doktora gidip ilaç kullanmaya başla hem kilo vermeye yardımcı oluyo doktorun bana öyle dedi
Canım kaptana haber verdiginden benim sonradan haberim oldu, sıkıntı yok yaniOrdegim haklısın son zamanlarda çok düzensiz katilimlarim ama sağlıkla alakalı geçerli sebeplerim olduğu için kaptanın haberi var eskisi gibi katılım sağlayacağım en kısa zamanda.onun dışında haklısınız canım ne deseniz.bugün geç kaldım evde değildim telimdede net yok kaptanimin numarasını kaydetmemism arayamadim ama içim içimi yedi
Şimdi kaydedebildm
İstediğin kadar küçük olsun cnm maalesef hastalık potansiyelin olunca uzak duramiyorsan çok onerilmiyo ama tatlandırıcı kullanabilirsin birde marketlerde diabetik tatlılar var onlardan deneyebilirsiniz benim bu konuda en çok başvurduğum meyve yoğurt ve tarçın oldu bi de yulaf kepegini kullanırsak b12 eksikliğine iyi geliyo bende bayagdir kullanmıyordu ama yeniden baslicamEvet canım D vitamini ve B12 eksikligide var.
Canım cikolata minik cakıl tasları varya 1 kup seker bile etmiyor 2 tanesi..ilacta kullanmiyorum ben simdi..
Paylaştı cnm mezuniyetten onceMedusacim aklima geldi sen önce sonra paylasacaktin merakla bekliyorummm yada paylastin fotolari mi kacirdim
Değerlerini güncellemek icin bir Dr git insulin direnci kendiliğinden duzelmiyo cnm kilo vermeyi bu eksikliklerin hepside etkiliyorEvet canım D vitamini ve B12 eksikligide var.
Canım cikolata minik cakıl tasları varya 1 kup seker bile etmiyor 2 tanesi..ilacta kullanmiyorum ben simdi..
Diyabetik tatlı demisken gecen gun markette diyabetik tahin helvası gordum yaİstediğin kadar küçük olsun cnm maalesef hastalık potansiyelin olunca uzak duramiyorsan çok onerilmiyo ama tatlandırıcı kullanabilirsin birde marketlerde diabetik tatlılar var onlardan deneyebilirsiniz benim bu konuda en çok başvurduğum meyve yoğurt ve tarçın oldu bi de yulaf kepegini kullanırsak b12 eksikliğine iyi geliyo bende bayagdir kullanmıyordu ama yeniden baslicam
6 ay sonra geleydim iyidiKız sen de baya baya yarışıyo gibi kilo veriyosun masallah :) Keske listeye alabilsek vallahi, yüzdeye bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?